הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעילות מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
עבור מתאמן רגיל, שלא אוכל כל יום סלט\פירות ויותר לכיוון של פעמיים-שלוש בשבוע, מולטי ויטמין כדאי?
ואותם נתונים עבור אדם שלא מתאמן, מומלץ לצרוך מולטי ויטמין?
אם יש איזה מחקר מה בדיוק ההשפעות אשמח ללינק.

יש הרבה תוספי תזונה שבפועל לא שווים את ההשקעה הכספית במקרה הטוב וחסרי תועלת במקרה הגרוע.
בכל מקרה, יש המלצה על חברה טובה עם נתונים סבבה שגם לא אובר קיל בכמויות ובמחיר?

עדיף שתעשה בדיקות דם ורק אז תתעסק בזה, יש מצב שאתה צריך ויטמין מסויים בלי קשר.
בדרך כלל ממליצים לקחת מולטי ויטמין ויש כאלה ששמעתי שלוקחים גם בגילאים צעירים.

מולטי ויטמין כדאי?
כן אבל רק בימים שאתה לא אוכל ירקות. במקרה כזה הייתי רוכש משהו פשוט מהסופר פארם/ניו פארם נניח אלטמן או צנטרום פרפורמנס. שים לב רק שאין שם ברזל מאחר ולגברים חוסר אינו שכיח ויכול להזיק במינון מוגבר

כן אבל רק בימים שאתה לא אוכל ירקות. במקרה כזה הייתי רוכש משהו פשוט מהסופר פארם/ניו פארם נניח אלטמן או צנטרום פרפורמנס. שים לב רק שאין שם ברזל מאחר ולגברים חוסר אינו שכיח ויכול להזיק במינון מוגבר
מה לגבי צמחוניים? זה בסדר לצרוך עם ברזל?

• פותח/ת השרשור
למי שמתעניין
באלטמן אני רואה שיש ברזל מולטי ויטמין - אלטמן בריאות
וגם בצנטרום Centrum Performance | Centrum Multivitamins
What's inside | Centrum®

באופטימן לא ראיתי שיש ברזל, אם מישהו יודע אחרת אשמח שיעדכן.
העניין שזה ניראה לי יקר לשוק הזה (?), והערכים שם אני חושב שדיי אובר קיל.
יש משהו אחר שעונה לצרכים?

שאלה ברשותך. מולטי ויטמין בא לתת ''בונוס'' או לכסות על הכל? נניח אני רואה שם ויטמין D כ400 יחב"ל ורשום במקומות באינטרנט שזה כל מה שצריך ביום. האם זה עובד ככה עם שאר הדברים? נניח ביוטין חומצה פולית וכו' או שחלקם לא מגיעים לרף של הצריכה היומית אלא קרוב / חצי וכו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית