הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות במקדונלדס

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני בטוח ב99% שהם פשוט משקרים בקלוריות וערכים של המוצרים שלהם, פה למשל:מק דאבל - המבורגרים - מוצרים בודדים - מה בתפריט | מקדונלד'ס ישראל
כתוב שב100 גרם מוצר יש 164 קלוריות, ב100 גרם חזה עוף יש 150 קלוריות אז בהמבורגר עם לחמניה ל100 גרם יהיה 164 זה פשוט לא הגיוני? 100 גרם לחמניה לבד שווה 300+- ו100 גרם המבורגר 200+- יש למישהו הסבר לזה?
בנוגע לחלבון שיש שם 22 גרם זה כמובן כי הם גם מחשבים את החלבון בלחם וגם עדיין איתו אני בספק מאוד גדול שיש שם 22 גרם חלבון

הם לוקחים ממוצע כללי יש לך 100 גרם לחם? 100 גרם קציצה? יש לך 100 גרם סלט ורטבים בפנים ? הממוצע הכללי אתה מגיע לאיזה 500צקלוריות להמבורגר שזה נשמע סביר

• פותח/ת השרשור
הם לוקחים ממוצע כללי יש לך 100 גרם לחם? 100 גרם קציצה? יש לך 100 גרם סלט ורטבים בפנים ? הממוצע הכללי אתה מגיע לאיזה 500צקלוריות להמבורגר שזה נשמע סביר
500 הגיוני הם כותבים שבלחמניה הזאת עם 2 קציצות ורטבםי וכו' יש רק 274 קלוריות זה לא הגיוני...
והם כותבים ב100 גרם יש 160 קלוריות, איך זה הגיוני אם ב100 גרם זחה עוף יש 150???

500 הגיוני הם כותבים שבלחמניה הזאת עם 2 קציצות ורטבםי וכו' יש רק 274 קלוריות זה לא הגיוני...
והם כותבים ב100 גרם יש 160 קלוריות, איך זה הגיוני אם ב100 גרם זחה עוף יש 150???
קח משקל וצבדוק את המשקל הכללי של ההמבורגר עד כמה שידןע לי מותר לסטות עד 20 אחוז מהערכים התזונתיים מבחינת החוק

• פותח/ת השרשור
קח משקל וצבדוק את המשקל הכללי של ההמבורגר עד כמה שידןע לי מותר לסטות עד 20 אחוז מהערכים התזונתיים מבחינת החוק
זה אפילו לא קרוב ל20 אחוז אחי..
במאה גרם לחמניה יש 300 ומאה גרם המבורגר 200+ תעשה ממוצע זה 250 זה הרבה יותר מה160 שהם כתבו

זה אפילו לא קרוב ל20 אחוז אחי..
במאה גרם לחמניה יש 300 ומאה גרם המבורגר 200+ תעשה ממוצע זה 250 זה הרבה יותר מה160 שהם כתבו
שוב תסתכל רק על הממוצע ההמבורגר שלהם דל שומן ממש עקב זה גם דל טעם אין שם 100מגרם לחם הדרך הכי טובה זה לשקול את הכל בכל מקרה אתה לא אוכל את זה באופן יומיומי אז גם זה לא כזה משנה

אם אתה נותן חמישים גרם המבורגר בטעם צמיג
ועוד שני פרסום לחם שהם קוראים לו לחמניה
יש לך יופי של המבורגר מקדונלדס בלי קלוריות
זה לא שהם קוסמים, זה טריק שיווקי

• פותח/ת השרשור
אם אתה נותן חמישים גרם המבורגר בטעם צמיג
ועוד שני פרסום לחם שהם קוראים לו לחמניה
יש לך יופי של המבורגר מקדונלדס בלי קלוריות
זה לא שהם קוסמים, זה טריק שיווקי
עדיין לא יודע איך אפשר מ167 גרם מוצר שהוא בתכלס לחמניה והמבורגר להגיע לרק 274 קלוריות בהתחשב בזה ש167 גרם חזה עוף זה גם כן פחות או יותר אותו מספר קלוריות

הבשר שלהם מאוד דל שומן.
ב-100 גרם בשר בקר יש 15 גרם שומן, אצלהם יש 5 גרם.
אני לא מאמין שרשת כזאת גדולה תשקר בערכים בשלה, במיוחד בהתחשב בזה שהרשת מתהדרת בכל פרסומת אפשרית בהמבורגר הבריא שלה.

עדיין לא יודע איך אפשר מ167 גרם מוצר שהוא בתכלס לחמניה והמבורגר להגיע לרק 274 קלוריות בהתחשב בזה ש167 גרם חזה עוף זה גם כן פחות או יותר אותו מספר קלוריות
אחי תחשוב שמתוך ה167 גרם מוצר יש נניח 50 גרם בשר ו50 גרם לחם ו67 גרם עגבניות וחמוצים.. לא מבין מה הסתבכת

• פותח/ת השרשור
אחי תחשוב שמתוך ה167 גרם מוצר יש נניח 50 גרם בשר ו50 גרם לחם ו67 גרם עגבניות וחמוצים.. לא מבין מה הסתבכת
כנראה פתרת את זה חחח באמת כנראה דוחפים ירקות ובתכלס זה 50 גרם לחמניה ו50 ההמבורגר

קשה לי להאמין שהם משקרים. אתמול בדיוק אכלתי 275 גרם בי אמריקה ענק והיה רשום 915 ק׳ הכל כולל הכל (בלי ציפס כמובן) והם יכלו לרשום 600/500 קלוריות. הם לוקחים סיכון מאוד מאוד גדול במידה והם משקרים.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שהם משקרים. אתמול בדיוק אכלתי 275 גרם בי אמריקה ענק והיה רשום 915 ק׳ הכל כולל הכל (בלי ציפס כמובן) והם יכלו לרשום 600/500 קלוריות. הם לוקחים סיכון מאוד מאוד גדול במידה והם משקרים.
החלבון שרשום שם זה נטו הבשר או כולל הלחמניה?

רשת מספר 1 בעולם, הלוואי ועוד מקומות במדינה היו כותבים ומפרטים כמוהם על הכל, באמריקה החוק מחייב, חבל שפה לא.
ממש מבאס לאכול בחוץ בלי לדעת כמה קלוריות זה, על מה שמקדונלדס מציינים אפשר לסמוך ב100%, עד כדי כמות רטבים וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית