הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות במקדונלדס

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני בטוח ב99% שהם פשוט משקרים בקלוריות וערכים של המוצרים שלהם, פה למשל:מק דאבל - המבורגרים - מוצרים בודדים - מה בתפריט | מקדונלד'ס ישראל
כתוב שב100 גרם מוצר יש 164 קלוריות, ב100 גרם חזה עוף יש 150 קלוריות אז בהמבורגר עם לחמניה ל100 גרם יהיה 164 זה פשוט לא הגיוני? 100 גרם לחמניה לבד שווה 300+- ו100 גרם המבורגר 200+- יש למישהו הסבר לזה?
בנוגע לחלבון שיש שם 22 גרם זה כמובן כי הם גם מחשבים את החלבון בלחם וגם עדיין איתו אני בספק מאוד גדול שיש שם 22 גרם חלבון

אין חוק כזה בארה"ב. לפחות לא בקליפורניה ובטח לא ברוב המדינות בארה"ב
ואללה, מוזר.. כי כשקראתי שרוצים להכניס את החוק הזה בארץ (לפני שנה כתבו שהוגשו המלצות לאישור וועדה) אמרו שבארה"ב זה כבר קיים..

מלצר, אפשר חשבון קלוריות בבקשה?

"לפני שנתיים התקין מינהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA) תקנות לפיהן רשתות של מסעדות, בתי קולנוע ופיצריות בכל רחבי ארה"ב יידרשו אף הן לציין על התפריטים שלהן את מספר הקלוריות של כל מנה. "

לפי הכתבה הזאת

השיטה האמריקנית למנוע השמנה במסעדות

כנראה זה באמת רק למסעדה בעלת כמה סניפים -

"לפי החוק הפדרלי האמריקני ומסמך רשמי שהתפרסם בנובמבר 2012, אם מסעדה או רשת מזון מסחרית כוללת יותר מ-20 סניםים דומים תחת אותו שם ועם אותו תפריט, חובה עליה לציין את מספר הקלוריות של כל מאכל בתפריט, גם על מזונות בתפזורת כמו בר סלטים כאמור וגם על מנה שלמה המוגשת לסועד. אם הוא מקבל סטייק ולצדו פירה וירק כלשהו, הסימון התזונתי יהיה עבור המנה כולה וייקח בחשבון שינויים בהרכב המנה."

אני אישית לא מחשב חלבון לא מלא, אני שוקל 55 ואוכל 100 גםר חלבון אבל נטו נטי מבשר גבינות ביצים וכו'
זה טוב להתבסס על מקורות חלבון איכותיים, אבל אם אתה צורך חלבון אתה צריך להחשיב אותו בערכים. זה לשקר לעצמך אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית