הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

531 שרירים תפוסים

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
התחלתי השבוע 531 עם BBB ותרגיל עזר
סיימתי את האימון לדעתי לפי הרגשה בצורה המדויקת..
תיארתי לעצמי שאקום עם שרירים תפוסים הגיוני לגמרי לגיטימי ואפילו מבחנתי זה טוב.. הבעיה שלי זה האימונים בצבא הם מאוד אינטנסיבים יחסית
אני יכול לרוץ ביום באזור ה25 ספרינטים לא כולל עוד פעילות של מהלך היום ולפחות שלוש קילומטר
אני משלים כמובן את האוכל..
אני דואג שזה ימנע ממני התאוששות
נגיד היום לא יודע איך אבצע את הדדליפט

מה אפשר לעשות ? להוריד את הנפח באימון ?
נגיד להוריד איזה 2 סטים של תרגיל עזר?
ועוד שאלה , האם הסווקאט והדדליפט שלי יכולים להיות שווים ? השכלול משקלים באפליקציה מראה לי שאסיים במשקל שווה של שניהם

שיהיה 200, ככל שהקצב יותר נמוך הצבירת מסת שריר גם תיהיה נמוכה.
בכל מקרה על 60 קג משקל גוף לא הייתי בכלל מתייחס לריבועים.

• פותח/ת השרשור
שיהיה 200, ככל שהקצב יותר נמוך הצבירת מסת שריר גם תיהיה נמוכה.
בכל מקרה על 60 קג משקל גוף לא הייתי בכלל מתייחס לריבועים.
מה זה ככל שהקצב יהיה נמוך יותר? ככה גם צבירת השומן תיהיה גבוהה יותר
ומזא לא הייתי מתייחס לקוביות?

ככל שתעלה יותר במשקל תיהיה יותר חזק (אני לא אומר שצריך להשמין).

לא הייתי מתייחס לקוביות כי אתה שוקל 60 קילו. את מי זה מעניין? מצטער אבל זה משקל של דחליל ואם אתה לא תעלה במשקל בגלל שכל שעה תעבור ליד המראה ותבדוק אם הקוביות עדיין שם, אתה לא תתחזק. בשנה של אימוני כח יעילים אתה יכול להתחזק מאוד במידה ותאכל כמו גבר ובכיף תוכל לעלות איפשהו בין 10-20 קג משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
ככל שתעלה יותר במשקל תיהיה יותר חזק (אני לא אומר שצריך להשמין).

לא הייתי מתייחס לקוביות כי אתה שוקל 60 קילו. את מי זה מעניין? מצטער אבל זה משקל של דחליל ואם אתה לא תעלה במשקל בגלל שכל שעה תעבור ליד המראה ותבדוק אם הקוביות עדיין שם, אתה לא תתחזק. בשנה של אימוני כח יעילים אתה יכול להתחזק מאוד במידה ותאכל כמו גבר ובכיף תוכל לעלות איפשהו בין 10-20 קג משקל גוף.
אם אעלה יותר מידי במשקל בעליה חדה מידי חד משמעית העלה הרבה בשומן ..
נכון זה משקל נמוך אבל אני גם נמוך ותאמת שביחס לגוף אני לא נראה רזה בכלל והמשקלי עבודה שלי
סווקאט ודדליפט אני על 115 קילו
בנצ על 85
מתח עם משקל 32
ופרס על 45
ברור שאני רוצה לעלות וברור שאני לא מפחד לעלות בגלל הקוביות לא אכפת לי להיות בולק מה שנקרא. . אבל לעלות עשרים קילו בשנה חצי מזה ילך על שומן
אז למה?

הרבה יותר קל להוריד שומן מאשר לעלות שריר.
ואין לי באמת מושג כמה ילך לשומן וכמה לשריר, אבל אל תצפה שהמשקלי עבודה יעלו יותר מידי על משקל גוף כזה.

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר קל להוריד שומן מאשר לעלות שריר.
ואין לי באמת מושג כמה ילך לשומן וכמה לשריר, אבל אל תצפה שהמשקלי עבודה יעלו יותר מידי על משקל גוף כזה.
מזא על משקל גוף כזה
על כל משקל גוף שבן אדם לא עולה במשקל המשקלי גוף לא יעלו
ברור שאני מנסה אחי לגדול זה לא שאני בקושי אוכל או משהו
וחשוב לי מאוד לעלות במשקלי עבודה!!!!

לא משנה כמה נשקלת היום. משנה כמה הממוצע בסיום השבוע. אם ללא שינוי / ירידה - אז תוסיף מעט קלוריות.

אם אתה בפלוס 300 קלוריות ולא עולה במשקל - אתה לא בפלוס 300 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
לא משנה כמה נשקלת היום. משנה כמה הממוצע בסיום השבוע. אם ללא שינוי / ירידה - אז תוסיף מעט קלוריות.

אם אתה בפלוס 300 קלוריות ולא עולה במשקל - אתה לא בפלוס 300 קלוריות.
אתמול נשקלתי הייתי 59
היום נשקלתי הייתי 60.3
ברגעים אלו ממש אני כבר אחרי שתי טוסטים וגבינה לבנה
ואחרי שלוש קילומטר לצערי (צה"ל)
אתה מציע לעלות עוד? אני בשמחה אוכל עוד

אין שום בעיה לעלות נקי לאט לאורך זמן. הכל טוב. רק שים לב שאתה עולה לאט לאט.

נגמרו הימים שלבלוס גלידה כל לילה כי צריך להתחזק.

להוריד שומן זה אולי קל אבל זה פוגע בהתקדמות. מי שמתאמן כוח כמו שצריך לא עולה מלוכלך ומחטב פעמיים בשנה.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה לעלות נקי לאט לאורך זמן. הכל טוב. רק שים לב שאתה עולה לאט לאט.

נגמרו הימים שלבלוס גלידה כל לילה כי צריך להתחזק.

להוריד שומן זה אולי קל אבל זה פוגע בהתקדמות. מי שמתאמן כוח כמו שצריך לא עולה מלוכלך ומחטב פעמיים בשנה.
זה בדיוק מה שאני רוצה עליה מבוקרת, אבל אולי glba צודקת, אם אעלה רק 200 גרם בשבוע... אצליח לעמוד בתוכנית הזאת?
אני מעדיף לעלות יותר מאשר להיתקע זה הכי מתסכל

200 גרם בשבוע זה לא מעט. זה אחל׳ה.

תתפלא לדעת, לא חובה להיות בפלוס קלורי כדי להתחזק. כמובן שזה עוזר.

• פותח/ת השרשור
200 גרם בשבוע זה לא מעט. זה אחל׳ה.

תתפלא לדעת, לא חובה להיות בפלוס קלורי כדי להתחזק. כמובן שזה עוזר.
אוקי אז כדי לסדר לי את זה רגע בראש
אני אמשיך להיות של פלוס בערך 300 ואם צריך קצת יותר אז יותר בהתאם ליום שלי ולמאמץ בצבא..
חוץ מזה מזא לא חייב להיות בפלוס קלורי? מה עוד אפשר לעשות כדי להתחזק

המטרה שלי היא מאוד פשוטה, אני רוצה שעד שאתחיל עוד פעם חיטוב לעלות יפה במשקלים ולהיות פשוט חזק, לא אכפת לי מה אצטרך לעשות בשביל זה (בגדר החוקי)

אל תסתכל על כמה הפלוס הקלורי שלך. תסתכל על כמה אתה עולה בממוצע בשבוע. הפלוס הקלורי הוא השערה בלבד.
הכוונה שלי שאם אתה אוכל בדיוק ניטראלי, או אפילו בגרעון - אפשר להתחזק.

• פותח/ת השרשור
אל תסתכל על כמה הפלוס הקלורי שלך. תסתכל על כמה אתה עולה בממוצע בשבוע. הפלוס הקלורי הוא השערה בלבד.
הכוונה שלי שאם אתה אוכל בדיוק ניטראלי, או אפילו בגרעון - אפשר להתחזק.
כן ברור שאני מחפש עליה במשקל ולא בקלוריות
הקלוריות זה רק יעזור לי. .
ואפשר להתחזק בנטרלי או בגירעון אבל עד גבול מסויים הרי לא? גבול הרבה יותר קרוב מאשר בפלוס.. בחיטוב הצלחתי להתחזק אבל נעצרתי די מהר

1. דווקא לא עד גבול מסויים. תיאורטית נגיד אתה בגרעון של 100 קלוריות, מבצע תכנית X עם אורח חיים Y ומתקדם עד טוטאל נגיד של 400 קילו. אתה חושב שהנה זהו מיצית כמה שאפשר להתקדם בחיטוב.

אבל, אתה יכול תמיד לשפר את התכנית, לשפר את השינה, לשפר את התזונה, לשפר את ההתאוששות, לשפר רמות לחץ וכו׳ וכו׳ וכו׳ ולסחוט עוד התקדמות.

אבל... בגדול אתה במשקל נמוך יחסית, ממש לא הייתי מתרכז בלהתקדם על גרעון כמובן, עדיף להיות בעודף קל ולהתקדם לאורך תקופה ארוכה.

• פותח/ת השרשור
  1. דווקא לא עד גבול מסויים. תיאורטית נגיד אתה בגרעון של 100 קלוריות, מבצע תכנית X עם אורח חיים Y ומתקדם עד טוטאל נגיד של 400 קילו. אתה חושב שהנה זהו מיצית כמה שאפשר להתקדם בחיטוב.

אבל, אתה יכול תמיד לשפר את התכנית, לשפר את השינה, לשפר את התזונה, לשפר את ההתאוששות, לשפר רמות לחץ וכו׳ וכו׳ וכו׳ ולסחוט עוד התקדמות.

אבל... בגדול אתה במשקל נמוך יחסית, ממש לא הייתי מתרכז בלהתקדם על גרעון כמובן, עדיף להיות בעודף קל ולהתקדם לאורך תקופה ארוכה.
הבנתי אותך, טוב לא התכוונתי בעיקרון להיות בגירעון ולגדול אבל תודה על המידע
אז שורה תחתונה צריך לאכול טוב להישקל ולעלות בערך 200 גרם בשבוע? ואם נניח אני עולה ונתקע במשקלים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית