שלום רב. אחרי שימוש במוט W ליד קדמית (כפיפת מרפקים ליד קדמית כנגד מוט) העליתי משקל (כי חשבתי שאני לא מתאמץ מספיק כי אני תקוע על אותו משקל בתרגיל הזה המון זמן) ובאימון הבא הבחנתי שאני לא מצליח להרים כלום עם היד עקב כאבים מתחת לזרת.
בדקתי פה באתר והבנתי שזה קרה להרבה אנשים והם אומרים שלא להתקרב למוט W.
עקב הפציעה הזמנית הזאתי גם עם דמבלים אני לא מצליח להרים, ואף משקל נמוך ממה שאני רגיל.
בדקתי ביוטיוב וראיתי שאנשים אומרים שכאשר משתמשים במוט W או דאמבלים צריך קצת לכופף את פרק כף היד, כלומר שהזרוע ופרק כף היד לא יהיו באמת ישרים אלא צריך שיהיה קצת כיפוף בפרק כף היד וזה מונע כאבים, דוגמה: (להריץ ל0:45)
1. האם זה נכון כל הקטע של הכיפוף?
2. האם עדיף שלא להתאמן עם מוט W או פשוט להתאמן עם משקלים נמוכים יחסית?
3. האם צריך לעשות את הכיפוף הזה גם עם דאמבלים כאשר אני מאמן יד קדמית?
4. האם אני צריך לעשות את הכיפוף הזה גם בתרגיל פול אובר (תרגיל לגב)?
5. האם אני צריך לעשות את הכיפוף הזה גם בבנצ' פרס עם מוט?
6. כאשר אני עושה לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים אני מניח את הדאמבלים על הרצפה מבלי לקום מהכסא, אחר כך אני מתכופף קצת עם הגב (בלי לקום מהכסא) ואז מניח על הברכיים ומשם שוכב בשיפוע, האם אני צריך לקום מהכסא כל פעם לקחת את הדאמבלים מהרצפה ולהתיישב?
אני שואל את זה בהקשר של אולי כי אני לא קם מהכסא אז אני יוצר שיפוע עם היד לכיוון הזרת ואז זה גם יוצר לחץ ומשפיע על הכאבים.
תודה רבה חברים, ומצטער על אורך האשכול.
בדקתי פה באתר והבנתי שזה קרה להרבה אנשים והם אומרים שלא להתקרב למוט W.
עקב הפציעה הזמנית הזאתי גם עם דמבלים אני לא מצליח להרים, ואף משקל נמוך ממה שאני רגיל.
בדקתי ביוטיוב וראיתי שאנשים אומרים שכאשר משתמשים במוט W או דאמבלים צריך קצת לכופף את פרק כף היד, כלומר שהזרוע ופרק כף היד לא יהיו באמת ישרים אלא צריך שיהיה קצת כיפוף בפרק כף היד וזה מונע כאבים, דוגמה: (להריץ ל0:45)
1. האם זה נכון כל הקטע של הכיפוף?
2. האם עדיף שלא להתאמן עם מוט W או פשוט להתאמן עם משקלים נמוכים יחסית?
3. האם צריך לעשות את הכיפוף הזה גם עם דאמבלים כאשר אני מאמן יד קדמית?
4. האם אני צריך לעשות את הכיפוף הזה גם בתרגיל פול אובר (תרגיל לגב)?
5. האם אני צריך לעשות את הכיפוף הזה גם בבנצ' פרס עם מוט?
6. כאשר אני עושה לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים אני מניח את הדאמבלים על הרצפה מבלי לקום מהכסא, אחר כך אני מתכופף קצת עם הגב (בלי לקום מהכסא) ואז מניח על הברכיים ומשם שוכב בשיפוע, האם אני צריך לקום מהכסא כל פעם לקחת את הדאמבלים מהרצפה ולהתיישב?
אני שואל את זה בהקשר של אולי כי אני לא קם מהכסא אז אני יוצר שיפוע עם היד לכיוון הזרת ואז זה גם יוצר לחץ ומשפיע על הכאבים.
תודה רבה חברים, ומצטער על אורך האשכול.