הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל חיטוב בפעם הראשונה

• פותח/ת השרשור Fiisk
  • פורסם בתאריך

Fiisk

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אהלן חברים אני אחרי עלייה של כמעט 13 קילו במשך 5 חודשים של מסה.
גובה מטר 74
משקל 82
במסה די העמסתי על עצמי בדברים נקיים אבל לא הכל, לכן עליתי קצת מלוכלך.
היום אני מתחיל חיטוב, אין לי שמץ איך לעשות את זה אחרי כל המאמרים והמדריכים שקראתי.
הבנתי שאני צריך להישאר עם התוכנית אימונים שלי (a b c) ופשוט להוסיף בהדרגה אירובי. שזה לעצמו די העמסה כי אימון רגיל שלי לוקח שעה חצי בערך אם המכון די מלא כמו תמיד.
לגבי ארוחות, הפחמימה שלי תרד בהדרגה עד למצב של 2 כפות אורז מבושל ביום או שאצטרך יותר מזה?
לגבי חלבון, לצרוך כפול 2.8 ממהשקל גוף שלי ? שזה אומר 230 גרם חלבון ביום, לא קצת הרבה ?

הפחד שלי בחיטוב זה לשרוף את השריר שהעלתי, התחלתי רזה ממש והיום אני ממש מנופח, אני באמת חושש שכל זה יילך לי בחיטוב.

אז טיפים משלכם על איך לעשות את זה נכון, אשמח

מומלץ לכיוון 2.5-3.0 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף כדי לשמר שריר.

אין מה לדבר על כמה כפות אורז ביום בלי להתייחס לכמה קלוריות אתה צורך ביום.

• פותח/ת השרשור
אז ככה , אחרי אינספור של מאמרים ומדריכים וחישובים אני באמת לא מצליח להבין כמה קלוריות אני צריך ביום שמתוכם כמה חלובים, פחמימות ושומנים. אשמח שמישהו יעזור לי בחישוב .
גובה 74
משקל 82
מטרה - חיטוב

קראתי אותו הלוך ושוב לאורכו ולרוחבו קשה לי ממש להתרכז בחישובים חח
זה לא חישובים קשים, אבל אם אתה מתקשה גם עם זה אז אתה תמיד יכול לפנות לייעוץ זה בהחלט יכול לעזור לך

לעזור לי בחישובים
אני יכול לעזור לך בחישובים, אבל אם אתה מתקשה כבר בשלב הזה אז אתה גם תתקשה בהמשך, כשיהיה צורך לעשות שינויים בחישובים, וזה למה אני ממליץ על ייעוץ

• פותח/ת השרשור
T
אני יכול לעזור לך בחישובים, אבל אם אתה מתקשה כבר בשלב הזה אז אתה גם תתקשה בהמשך, כשיהיה צורך לעשות שינויים בחישובים, וזה למה אני ממליץ על ייעוץ
אשמח לעזרה הראשונית מפה אני אקח לבד

אשמח לעזרה הראשונית מפה אני אקח לבד
לפני שמכניסים אימונים לתבנית, אתה צריך לצרוך בערך 1650 קלוריות, אימונים ייתנו לך לאכול יותר.
אתה צריך לאכול בין 145-180 גרם חלבון, לפי העדפה אישית, שומן לא פחות מ-50 גרם, וכל השאר לפי העדפה אישית, איך שעובד לך יותר טוב
עניין כפות האורז זה באמת לא מדד אמין, ואפשר בחיטוב לצרוך גם לא מעט פחמימה, תלוי איך אתה מחלק את המאקרו שלך.
הקטע של האימונים הוא שיהיו אימוני התנגדות שיעזרו לשמור על מסת שריר כמה שניתן, ורוב האנשים גם ככה מתאמנים רחוק מאוד מהמקסימום של הנפח שהם יכולים להתאמן בו, אז לרוב בחיטוב הם יכולים להמשיך להתאמן כרגיל, אבל במידת הצורך תוריד מעט נפח. אירובי אתה לא חייב לעשות, אבל זה ייתן לך לאכול יותר

תראה אני לא רוצה לעשות שם רע לפורום אבל הייעוץ אישי זה הפרנסה שלהם אז אל תתרגש מכל ההפניות.
כמעט כל המנהלים, שאני ביניהם נמצאים, בפורום בהתנדבות ולא מרוויחים כסף מהייעוץ.
הניסיון שלי פשוט אומר שאיך להתנהל עם התפריט זה לא משהו שכולם יכולים לעשות, ואולי על הנייר זה נראה קל, אבל זה דורש ידע והבנה כדי לבצע דברים כראוי, ולפעמים להתחיל עם ייעוץ כדי לרכוש את הידע זה בהחלט לא מזיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית