הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחושה כבדות בבטן-כנסו לפרטים

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
כבר בכמה ימים האחרונים שאני הולך כול היום בתחושת כבדות כזאת בבטן כאילו האכול שאני אוכל יושב לי בגרון ולא יורד כול הזמן הבטןן נפוחה כזאת מהרגיל אחרי כול ארוחה אני מרגיש את הבטן מתנפחת כאילו אכלתי עכשיו 4 לאפות
כול היום מסתובב עם תחושת כבדות בבטן כאילו האכול לא התעקל כמו שצריך
בסך הכול אוכל +\- רגיל כמו שאני אוכל תמיד
לא לוקח שום דבר מיוחד לא יודע
יש תרופות \מאכלים שידועים כ"מנקים" שאני יפסיק ללכת עם תחושת הכבדות המגעילה הזאת בבטן כול היום?
תודה מראש

תה ירוק עוזר לעיכול.
מעבר לזאת אתה יכול לעשות ניסיונות וכל פעם להשמיט מאכל מסויים מהתפריט ולבדוק איך זה משפיע על העיכול אצלך באופן אינדיבידואלי.

חח גבר תספר לי על זה, אני כבר 3 חודשים ככה במאסה. כול היום עם בטון שוכן לו בבטן שלא נזכיר את אימוני ה hit בספרינטים לשירותים כפול 9-10 פעמים ביום, והנודים הקטלנים שמחסלות את כול מה שנושם סביבי... אין מה לעשות בנדון.. רק להמשיך ולנסות להבין שזה למען מטרה טובה.

• פותח/ת השרשור
לא לא עזבו את הנודים וכול השטויות לזה אני כבר רגיל
אני מדבר על משהו אחר כאיל כול הזמן האוכל עולה לי הגוף דוחה תאוכל ואללה לא יודע להסביר לכם אולי חטפתי גם איזה וירוס כול החילופי עונות האלו לא עושים לי טוב אני ישתה קצת תה ירוק 2-3 כוסות ביום ונקווה שהחרא הזה ירד

הכנתי עכשיו שיבולת שועל עם מעדן
לא היה לי חלב
אם אני מוכר את מה שיצא לי לחברת בניה אני יכול לתת להם אחלה תחליף אורגני למלט

חברה דיר באלקום אם הפורום פה יהפך לזנות מוניטין כאן זה לא ******. 📢

ואני לא צוחק, יש עמדה ברורה ואמיתית בנושא.

מיצטער שאני חורג מהנושא, מה זה מוניטין? איפה רואים? איך מביאים? מה זה אומר תחלס?

לפותח הפוסט, תשתה מים חמים (לא רותחים), תאכל מלפפונים, שזיפים אדומים, תנסה גם לשתות סודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית