הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט ביקורת

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729

ללא ספק משקל מקסימום סט חמישי(הייתי אמור לעשות 5 חזרות אבל החזרה הרביעית הייתה כבר רעה אז הפסקתי)

נערך לאחרונה:
למה אתה עם אחיזה הפוכה במשקל נמוך יחסית?תחזק את האחיזה עם אחיזה רגילה ובעתיד תעבור להוק גריפ/הפוכה.

המוט אתה יכל לקרב אותו יותר לגוף בהרמה,הוא קצת רחוק הוא כמעט באצבעות כבר....

התחת גבוה מידי בחלק מהחזרות.תוריד טיפה את התחת ובעלייה תדחוף את הרצפה עם הרגליים,אחרי שהמוט עולה תכווץ ישבן ואז רק תמשוך.

• פותח/ת השרשור
למה אתה עם אחיזה הפוכה במשקל נמוך יחסית?תחזק את האחיזה עם אחיזה רגילה ובעתיד תעבור להוק גריפ/הפוכה.

המוט אתה יכל לקרב אותו יותר לגוף בהרמה,הוא קצת רחוק הוא כמעט באצבעות כבר....

התחת גבוה מידי בחלק מהחזרות.תוריד טיפה את התחת ובעלייה תדחוף את הרצפה עם הרגליים,אחרי שהמוט עולה תכווץ ישבן ואז רק תמשוך.

תודה על הביקורת.
הוד גרים בגלל שהידיים שלי יחסית קטנות לא רוצה שהמוט יחליק

האחיזה לא ככ קריטית כאן.

יהיה קשה לך ליישם הרבה טיפים בבאת אחת אז אתמקד במשהו אחד שאולי יעזור לך:

זה טיפ שקצת קשה להסביר במילים אז אתה יכול לגגל: PULLING THE SLACK OFF THE BAR.

בגדול, צריך להעמיס את המשקל על ההאמסטרינג, כאלה יש מתח בין הידיים למוט עוד לפני שאתה מושך, תחשוב על למתוח את הידיים שלך ולשים את המשקל על העקבים. במשקל נוצה, המוט אמור להתרומם מעט מהקרקע.

אני חושב שהבעיה הכי גדולה כאן היא במה אתה מתרכז.
אתה מנסה להרים את הכתפיים, ובמקום זה אתה צריך להתרכז בלשמור את האגן כמה שיותר קרוב למוט לאורך ההרמה, מהסט אפ עד סוף ההרמה תנסה לחשוב על זה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבעיה הכי גדולה כאן היא במה אתה מתרכז.
אתה מנסה להרים את הכתפיים, ובמקום זה אתה צריך להתרכז בלשמור את האגן כמה שיותר קרוב למוט לאורך ההרמה, מהסט אפ עד סוף ההרמה תנסה לחשוב על זה

מה הכוונה אגן קרוב למוט? אפשר סרטון?

מה הכוונה אגן קרוב למוט? אפשר סרטון?
לרוע המזל אני לא מוצא סירטון שמסביר את זה טוב, אבל הכוונה היא שבסופו של דבר התנועה היא קירוב האגן למוט, הרי זה מה שקורה בסוף הדדליפט. אם תיתן לאגן לברוח אחורה לא רק שאתה מבטל הרבה מתח מהארבע ראשי, שהוא חשוב מאוד, אתה גם מקשה מאוד על הנעילה

• פותח/ת השרשור
לרוע המזל אני לא מוצא סירטון שמסביר את זה טוב, אבל הכוונה היא שבסופו של דבר התנועה היא קירוב האגן למוט, הרי זה מה שקורה בסוף הדדליפט. אם תיתן לאגן לברוח אחורה לא רק שאתה מבטל הרבה מתח מהארבע ראשי, שהוא חשוב מאוד, אתה גם מקשה מאוד על הנעילה

אם אני מבין אותך נכון, בסט אפ המוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל אלא רחוק מדי?

אם אני מבין אותך נכון, בסט אפ המוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל אלא רחוק מדי?
לא, הסט אפ טוב יחסית, אבל אפשר לראות שבתחילת ההרמה אתה מתחיל לפשוט את הברך, והאגן מתרחק מעט מהמוט, כנראה אתה מנסה ליצור מתח בהאמסטרינגס, אבל זה רק פוגע בך

• פותח/ת השרשור
לא, הסט אפ טוב יחסית, אבל אפשר לראות שבתחילת ההרמה אתה מתחיל לפשוט את הברך, והאגן מתרחק מעט מהמוט, כנראה אתה מנסה ליצור מתח בהאמסטרינגס, אבל זה רק פוגע בך
קשה לי לדמיין מה אתה אומר..
אתה מתכוון שהישבן שלי אחורה מידי בזמן ההרמה והוא צריך להיות קרוב יותר למוט?

קשה לי לדמיין מה אתה אומר..
אתה מתכוון שהישבן שלי אחורה מידי בזמן ההרמה והוא צריך להיות קרוב יותר למוט?
הישבן בורח לך למעלה ואחורה, כלומר אתה לא מתרכז להשאיר אותו כמו בסט אפ

התמקדתי במה שמאסטר ספלינטר אמר... האם זה נראה יותר טוב עכשיו?
(זה יותר משקל אבל סט שני)
@MasterSplitter
@kotzer
@Tank

החזרה השניה הכי טובה כי שם האגן נשאר הכי מקובע.
בנוסף, תיישר את הראש עם הגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית