עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה עם אחיזה הפוכה במשקל נמוך יחסית?תחזק את האחיזה עם אחיזה רגילה ובעתיד תעבור להוק גריפ/הפוכה.
המוט אתה יכל לקרב אותו יותר לגוף בהרמה,הוא קצת רחוק הוא כמעט באצבעות כבר....
התחת גבוה מידי בחלק מהחזרות.תוריד טיפה את התחת ובעלייה תדחוף את הרצפה עם הרגליים,אחרי שהמוט עולה תכווץ ישבן ואז רק תמשוך.
אני חושב שהבעיה הכי גדולה כאן היא במה אתה מתרכז.
אתה מנסה להרים את הכתפיים, ובמקום זה אתה צריך להתרכז בלשמור את האגן כמה שיותר קרוב למוט לאורך ההרמה, מהסט אפ עד סוף ההרמה תנסה לחשוב על זה
לרוע המזל אני לא מוצא סירטון שמסביר את זה טוב, אבל הכוונה היא שבסופו של דבר התנועה היא קירוב האגן למוט, הרי זה מה שקורה בסוף הדדליפט. אם תיתן לאגן לברוח אחורה לא רק שאתה מבטל הרבה מתח מהארבע ראשי, שהוא חשוב מאוד, אתה גם מקשה מאוד על הנעילהמה הכוונה אגן קרוב למוט? אפשר סרטון?
לרוע המזל אני לא מוצא סירטון שמסביר את זה טוב, אבל הכוונה היא שבסופו של דבר התנועה היא קירוב האגן למוט, הרי זה מה שקורה בסוף הדדליפט. אם תיתן לאגן לברוח אחורה לא רק שאתה מבטל הרבה מתח מהארבע ראשי, שהוא חשוב מאוד, אתה גם מקשה מאוד על הנעילה
לא, הסט אפ טוב יחסית, אבל אפשר לראות שבתחילת ההרמה אתה מתחיל לפשוט את הברך, והאגן מתרחק מעט מהמוט, כנראה אתה מנסה ליצור מתח בהאמסטרינגס, אבל זה רק פוגע בךאם אני מבין אותך נכון, בסט אפ המוט לא נמצא מעל אמצע כף הרגל אלא רחוק מדי?
קשה לי לדמיין מה אתה אומר..לא, הסט אפ טוב יחסית, אבל אפשר לראות שבתחילת ההרמה אתה מתחיל לפשוט את הברך, והאגן מתרחק מעט מהמוט, כנראה אתה מנסה ליצור מתח בהאמסטרינגס, אבל זה רק פוגע בך
הישבן בורח לך למעלה ואחורה, כלומר אתה לא מתרכז להשאיר אותו כמו בסט אפקשה לי לדמיין מה אתה אומר..
אתה מתכוון שהישבן שלי אחורה מידי בזמן ההרמה והוא צריך להיות קרוב יותר למוט?
התמקדתי במה שמאסטר ספלינטר אמר... האם זה נראה יותר טוב עכשיו?
(זה יותר משקל אבל סט שני)
@MasterSplitter
@kotzer
@Tank
הישבן בורח לך למעלה ואחורה, כלומר אתה לא מתרכז להשאיר אותו כמו בסט אפ
החזרה השניה הכי טובה כי שם האגן נשאר הכי מקובע.
בנוסף, תיישר את הראש עם הגב