הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
אני בתת משקל (160, 38, בת 14) תמיד רציתי להתאמן ואמרו לי גם שעדיף לא להשמין ממסה ולא משומן אז התחלתי עכשיו להתאמן, הלכתי לחדר כושר למאמנים ונתנו לי תוכנית הכי בקטנה כאילו בתור התחלה ממש לא נראלי שאני שורפת שם קלוריות
שתי שאלות
1. הוא אמר שמסה לא תבנה לי למה?
2. כרגע אני אוכלת 1600 קלוריות ביום, כמה לאכול עכשיו? אותו דבר? אני צריכה להשמין בשביל מסה?

1. כנראה שהוא סתום, עם אימונים נכונים ותזונה נכונה מסה תיבנה כי זה פיזיולוגיה של הגוף זה לא מדע טילים
2. בשביל מסה את צריכה לעלות במשקל, זה לא אומר "להשמין"

על סמך מה הוא אמר לך שלא תבנה לך מסה?
ולהשמין בעיניי הכוונה היא לאגור שומן
ומסה אומר לאגור בצורה מבוקרת מסה של שריר
ושוב...
בגילך ובמצבך לדעתי כדי לפנות לגורם מוסמך כדי לא לעשות דברים בעייתיים מבחינה בריאותית

לפני שצולבים את המאמן, אני חושב שהוא התכוון שלא תהיי ארנולד שוורצנגר , כי הרבה בחורות פוחדות מזה...

תתחילי מX קלוריות (במקרה הזה 1600 נגיד) ותראי שאת עולה לאט לאט כל שבוע. אם נתקעים שבועיים - תוסיפי 100-200 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
והאימון הוא ממש בקטנה
להמשיך איתו (עם האימון) או לעבור למישהו אחר? האימון זה בערך ארבע ליידים, שלוש לבטן, שש לרגליים, כל תרגיל 4 סטים 12 חזרות
אני מתחילה אז הגיוני לי שזה יהיה קצת בתור התחלה אבל זה שהוא אמר שמסה לא תבנה וגם לא אמר לי מה ואיך לאכול.. אולי מישהו אחר יוכל לתת לי משהו טוב יותר? או שמה שהוא נתן לי זה בסדר?

את כרגע צעירה ובתת משקל, ככה שכרגע אין צורך להעמיס יותר מדי על הגוף.
תאכלי כמו שאת אוכלת עכשיו, תתאמני כמו שהוא אמר לך, וברגע שמצבך הבריאותי ישתפר, יהיה על מה לדבר על תוכנית רצינית יותר

את כרגע צעירה ובתת משקל, ככה שכרגע אין צורך להעמיס יותר מדי על הגוף.
תאכלי כמו שאת אוכלת עכשיו, תתאמני כמו שהוא אמר לך, וברגע שמצבך הבריאותי ישתפר, יהיה על מה לדבר על תוכנית רצינית יותר

חוזר בי, תעשי מה שהוא אמר:)

ודי מכריחים אותי לאכול גלידה עוד שעה בערך
אם אני ילך להתאמן ב17:30 או 18:00 בערך זה יהיה בסדר?
הדרך היחידה לגלות היא לנסות ולראות איך זה משפיע עלייך. לי לא מפריע לאכול לפני אימונים (לא אירובי). יש כאלה שכן.

ודי מכריחים אותי לאכול גלידה עוד שעה בערך
אם אני ילך להתאמן ב17:30 או 18:00 בערך זה יהיה בסדר?
אני הייתי אוכל את הגלידה אפילו תוך כדי אימון, זה ממש לא משנה כל עוד זה לא מפריע לך

• פותח/ת השרשור
אז לפני אימון הגלידה
ישר אחרי אימון בננה
שעה אחרי אימון שתי פרוסות לחם עם קוטג וסלט טונה
טוב? לשנות משהו?

זה לא מסתכם במה יהיה דקה לפני אימון או שעה אחרי
זה הסך הכללי
את יכולה לאכול את הבננה לפני אימון או את הגלידה
ואת ה קוטג אחרי האימון חצי שעה שעה או כמה זמן שבאלך אחרי
העיקר שבסוף תאכלי מה שאת צריכה לאכול
במאסה רצוי לאכול כל כמה שעות אבל במצב שלך זה העיקר לאכול !

טום חמודה,

זה בסדר שאת שואלת שאלות ונשמח לענות אבל בבקשה תרכזי את השאלות שלך לפוסט 1 מרוכז ולא לפתוח על כל שאלה פוסט נפרד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית