הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ zma ובעיות שינה

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
לא מזמן הסתיימה לי חופשת הסמסטר, וחזרתי ללימודים, עכשיו אני הולך לישון ב10-10:30 בלילה בערך ומתעורר ב6, אני שם לב שהשינויי בזמנים גרם לכך שממש קשה לי להרדם, בחופשת סמסטר הלכתי לישון ממש מאוחר וגם קמתי מאוחר, בנוסף לזה אני גם קם באמצע הלילה, סתם מתעורר בלי סיבה.

אני זוכר שלפני די הרבה זמן לקחתי zma, ואני גם זוכר שישנתי ממש טוב באותה תקופה, יש קשר ביניהם? או שזה לא עוזר, בנוסף לזה חקרתי קצת את העניין בעצמי, וראיתי שבאמת אנשים מדווחים על שינה טובה יותר, אבל האם יש לכך הצדקה, כי אני יודע שאנשים גם אומרים שno-xplode זה טוב ועוד כל מני בולשיט, קצת קשה לדעת, בקיצור האם zma יעשה את העובדה, או שיש משהו עדיף על פניו?

הורדתי מהתוכניות של BB
יש שם תוכניות מטורפות, גם בודיבילדרים מחו"ל פותחים שם לוגים, ואתה רואה איך הם מתקדמים ונהיים סוסים
לא כמו הליצנים פה עם סקוואט של 60 קילו

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחח
בקיצור ישנתי היום טוב, אולי זה בגלל כל הסטים של הדדליפט במכון אתמול, הרגו אותי לגמרי, אני אראה מה הולך עם זה, אולי באמת צריך להתרגל לזמנים החדשים אם זה ימשך ככה עד סוף החודש אני אזמין zma, מקסימום הפסד של 40 שקל...

הורדתי מהתוכניות של BB
יש שם תוכניות מטורפות, גם בודיבילדרים מחו"ל פותחים שם לוגים, ואתה רואה איך הם מתקדמים ונהיים סוסים
לא כמו הליצנים פה עם סקוואט של 60 קילו

אחי תגיד אני רוצה להתחיל את התוכנית של ארנולד שווצנגר, שמעתי שיש לך ניסיון איתה והיא הלכה לך מצוין במאסה הנקייה הקודמת, כמה עלית איתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית