נק' מוניטין:
0
- 80
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להתחיל זה החלק הקל, יש המון מדריכים והמון אנשים מבינים.
השאלה היא - איך לסיים פאוורליפטינג בלי לזיין לעצמך את החיים.
ובשביל זה מציע לך להבין כמה חוקים מאד מאד רציניים בעולם הזה
1) יש המון מאמנים שרעבים למתאמנים כי התחום הזה הוא מאד מוצף עמוס עם המון תחרות והם בכל זאת צריכים לאכול, וינסו לשכנע אותך שאתה חייב מאמן - אתה לא, ובעיקר ישקרו כדי לגרום לך להאמין שרק דרכם אתה יכול להצליח, תזהר מה"מאמנים". (יש מאמנים שהם באמת אחלה, אבל הם מיעוט מאד מאד מאד מאד קטן )
2) הרבה מאד אנשים עשו טעויות שזיינו אותם ומעודדים אחרים לחזור על הטעויות האלה, קנה מידה קטן יותר של חולי איידס באירופה שניסו להדביק אחרים עם מחטים, רק שפה יעודדו אותך למשוך דדליפט עם גב עגול, ולעשות מאסה מלוכלכת שתהרוס לך את החיים, לשתות קנקני חלב ביום וכל מני חולות רעות ומיותרות
3) הדרך הכי בטוחה לשרוד את התחביב הזה הוא לצלם את עצמך כל הזמן ולהעלות לפה בשביל ביקורות, וחוץ מזה לקרוא הכל לבד, להבין בעצמך טוב טוב מה ולמה אתה עושה, יש המון מדריכים כתובים וחומר, פשוט לא להיות עצלן.
בהצלחה
$$$$$$$אני רואה את זה על מתאמנים שלוקחים אימוני טכניקה
הם מהר מאוד מרימים טוב ומתקדמים
מי שבוחר לעבוד לבד לוקח לו יותר זמן בדרך כלל
$$$$$$$
כמה כסף כבר עולה מאמן?
400 ש"ח לייעוץ
או כ1000-2000 ש"ח לאימוני טכניקה?
אני מכיר ענפים שעולים הרבה יותר יקר
השאלה כמה זה חשוב לך
אפשר לנסות לבד, זה יוצא יקר יותר בסוף
קודם כל - זה לא יוצא יקר יותר, זה לא מדע טילים וכל אדם שנכון ללמוד את זה לבד - ילמד את זה לבד, אתה דוחף חזק מדי פשוט כי אתה מוכר מוצר.
דבר שני - עברתי על הבלוג שלך והוא נראה מאד מרשים, עם אחלה כתבות (קראתי כמה), סחטיין.
מה המשקלים שלך?
אחרי שעוברים את שלב המתקדם-בינוני - זה בהחלט נהיה מסובך.
יש הרבה מאוד משתנים וכל אדם הוא מהותית שונה מהאחר, MRV, טכניקה, חולשות ומגבלות פיזיות, תזונה ומה לא.
אני מתאמן הרבה שנים, מתחרה הרבה שנים, קראתי המון ספרים והייתי בהמון סמינרים.
למרות כל זה, המאמן שלקחתי מלמד אותי ה-מ-ו-ן. השינויים שאני עובר איתו הם מאוד מהותיים.
עכשיו קח בחשבון שרק התחיל ואתה ממליץ לו לקרוא כמה ספרים / מאמרים והנה אתה יודע מספיק.
אם היית צודק, לא היו מאמני ליפטינג. או שאולי מאות אלפי~ ליפטרים עם מאמנים פשוט עצלנים ולא רוצים לקרוא?
מה לגבי מאמנים ברמה מאוד גבוהה שלוקחים מאמנים בעצמם?
תשמע, לא חסר כאן ובכלל אנשים שעבדו ועובדים בלי מאמן ולא יוצא שום "יקר יותר בסוף". אני מסכים שליווי של מישהו מקצועי יהיה עדיף תמיד, אבל חלק מהדברים שלך זה ממש היסחפות וכבר נראה לא טוב, בעיניי לפחות.אפשר לנסות לבד, זה יוצא יקר יותר בסוף
אבל הוא שאל איך להתחיל, לא איך לעבור את שלב הבינוני-מתקדם. ובשלב המתחיל הכל כן די פשוט, במקסימום אולי כמה אימונים עם מאמן ללמוד טכניקה אם ממש קשה לו ללמוד לבד.אחרי שעוברים את שלב המתקדם-בינוני - זה בהחלט נהיה מסובך.
יש הרבה מאוד משתנים וכל אדם הוא מהותית שונה מהאחר, MRV, טכניקה, חולשות ומגבלות פיזיות, תזונה ומה לא.
אני מתאמן הרבה שנים, מתחרה הרבה שנים, קראתי המון ספרים והייתי בהמון סמינרים.
למרות כל זה, המאמן שלקחתי מלמד אותי ה-מ-ו-ן. השינויים שאני עובר איתו הם מאוד מהותיים.
עכשיו קח בחשבון שרק התחיל ואתה ממליץ לו לקרוא כמה ספרים / מאמרים והנה אתה יודע מספיק.
אם היית צודק, לא היו מאמני ליפטינג. או שאולי מאות אלפי~ ליפטרים עם מאמנים פשוט עצלנים ולא רוצים לקרוא?
מה לגבי מאמנים ברמה מאוד גבוהה שלוקחים מאמנים בעצמם?