הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אני יכול לאכול בתפריטי התזונה כתחליף לירקות?

• פותח/ת השרשור benmll
  • פורסם בתאריך

benmll

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני לא אוכל ירקות..וזה גורם לי לבעיה כשאני רוצה לעשות דיאטה אני התאמנתי בעבר כמה שנים
אבל הפסקתי ואני כבר ללא אימון בסביבות השנתיים..כמובן שהכרס שאני לא יכול להפסיק להסתכל ולהיגעל ממנה גרמה לי לחזור להתאמן - אני מתחיל שבוע הבא ואני צריך תפריט תזונה שלא יכלול ירקות אלא תחליף בשבילם.

תודה

אתה לא "צריך" ירקות. תיקח מולטי ויטמין ותבנה לך תפריט דיאטה שכולל הרבה חלבון ושומן מדברים שאתה אוהב. תבדוק שהסכום הקלורי הוא בערך פי 25 ממשקל הגוף שלך ותרוץ עם זה כמה שבועות.

ותקרא את המדריך לחיטוב.

נערך לאחרונה:
מאיפה הפי 25 הזה?

מזה שהחישובים המסובכים לפי כל מיני נוסחאות מוזרות נותנות בסופו של דבר בערך פי 25 ממשקל גוף. לפי לייל הליצן - 10-12 כפול משקל בפאונד. במילא לדייק במספר זה מיותר כי אתה הרי לא הולך לשקול את האוכל שלך על הגרם. אז תכפיל פי 25, תבנה תפריט ותרוץ איתו שלושה שבועות. תשנה בהתאם לתוצאות.

מזה שהחישובים המסובכים לפי כל מיני נוסחאות מוזרות נותנות בסופו של דבר בערך פי 25 ממשקל גוף. לפי לייל הליצן - 10-12 כפול משקל בפאונד. במילא לדייק במספר זה מיותר כי אתה הרי לא הולך לשקול את האוכל שלך על הגרם. אז תכפיל פי 25, תבנה תפריט ותרוץ איתו שלושה שבועות. תשנה בהתאם לתוצאות.
רק אני מודד על הגרם? 🥷

נוסחאות בוצעו כמחקרים VS מכונת BMR זה לא שמישהו בא אמר טוב, זה כפול זה חלקי זה פחות זה = חרתא כולשהו.
בכל מקרה מיפלין נמצא הכי מדוייק, סטייה של עד 10%, לדעתי זה משהו שחשוב לדייק בו כי פי 25 יכול לתת סטיות גדולות במיוחד לשמנים. (או כאלו ששוקלים "הרבה" ולא בהכרח בעלי מסת שומן גדולה)

נוסחאות בוצעו כמחקרים VS מכונת BMR זה לא שמישהו בא אמר טוב, זה כפול זה חלקי זה פחות זה = חרטא כולשהו.
בכל מקרה מיפלין נמצא הכי מדוייק, סטייה של עד 10%, לדעתי זה משהו שחשוב לדייק בו כי פי 25 יכול לתת סטיות גדולות במיוחד לשמנים. (או כאלו ששוקלים "הרבה" ולא בהכרח בעלי מסת שומן גדולה)
בחייאת משה מה יהיה עם השגיאות כתיב?

גם אם אתה מודד את התזונה שלך על הגרם הנוסחאות לא יותר טובות מהערכה גסה כי בסופו של דבר לנוסחה אין מושג כמה השיגרה שלך פעילה וכמה אתה מוציא באימונים. זה סתם קשקוש. מחליטים על מספר הגיוני (פי 22-25) ובודקים תוצאות בשטח. לפי התוצאות מתקנים למעלה או למטה.

לגבי מולטי:
NSI once daily
Opti-men
AST 32X

כולם טובים.

גם אם אתה מודד את התזונה שלך על הגרם הנוסחאות לא יותר טובות מהערכה גסה כי בסופו של דבר לנוסחה אין מושג כמה השיגרה שלך פעילה וכמה אתה מוציא באימונים. זה סתם קשקוש. מחליטים על מספר הגיוני (פי 22-25) ובודקים תוצאות בשטח. לפי התוצאות מתקנים למעלה או למטה.

לא בכל ניתן לדייק, אבל היכן שניתן לתת לאמוד פרמטר מסויים ברמת דיוק מתקבלת על הדעת, אז למה להרים ידיים מראש ולחרטט איזה קשקוש?

לא בכל ניתן לדייק, אבל היכן שניתן לתת לאמוד פרמטר מסויים ברמת דיוק מתקבלת על הדעת, אז למה להרים ידיים מראש ולחרטט איזה קשקוש?

אתה מחבר שני ערכים שהם באותו סדר גודל. הבסיס המטבולי שלך + ההוצאה השיגרתית+אימונים שלך. אין טעם בהערכה מדויקת של אחד מהם אם אין לך יכולת מדויקת להעריך את השני. זה פשוט מיותר מתמטית.

אתה מחבר שני ערכים שהם באותו סדר גודל. הבסיס המטבולי שלך + ההוצאה השיגרתית+אימונים שלך. אין טעם בהערכה מדויקת של אחד מהם אם אין לך יכולת מדויקת להעריך את השני. זה פשוט מיותר מתמטית.
אין דבר שהוא מיותר מתמטית (לא מאמין שגם אני מטריל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית