הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטים שבועיים

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
כאשר אני בונה תוכנית אימונים ואני רוצה לתת 20 סטים לכל שריר גדול

אם אני מבצע את התרגיל : "מקבילים" - האם אני יכול להחשיב את ה-3 סטים שאני עושה כ-3 סטים נוספים לחזה בחישוב הכולל?

3 סטים שהוא מוסיף לי לחזה + 3 סטים ליד אחורית ? (מה עם כתף קדמית שהוא עובד גם כן?)

אותה שאלה יכולה להיות, האם שאני עושה לחיצת חזה באחיזה צרה - האם הסטים בחישוב הכולל הולכים לשריר החזה?

*כרגע בניתי תכנית לתקופת מסה שאני מתחיל, תכנית ל-3 ימים

חזה - 16 סטים שבועיים
גב - 15 סטים שבועיים
רגליים - 23 סטים שבועיים
כתפיים - 14 סטים שבועיים
יד קדמית - 6 סטים שבועיים(בתרגיל מבודד - ללא החישוב של תרגילי הגב המורכבים)
יד אחורית - 6 סטים שבועיים(בתרגיל מבודד - ללא החישוב של תרגילי החזה המורכבים)

כאשר בכל אימון יש לי 25-26 סטים
@kotzer @hanan @MasterSplitter

רק אשמח לשמוע את דעתכם לגביי מספר הסטים השבועיים הכוללים שיצאו לי בתכנית, ואת השאלה הראשונה..

האימונים מתקיימים בראשון,שלישי ורביעי מכיוון שאין לי אפשרות אחרת
?

נראה אחל׳ה חוץ מכנראה יותר מדי סטים לכתפיים. אלא אם אלו תרגילים ממש מבודדים וקלילים ...

• פותח/ת השרשור
נראה אחל׳ה חוץ מכנראה יותר מדי סטים לכתפיים. אלא אם אלו תרגילים ממש מבודדים וקלילים ...

תודה על התשובה חבר
*בכתפיים זה 7 סטים של לחיצת כתפיים במהלך השבוע ועוד 7 סטים מבודדים(כפיפת כתף,הרחקת כתף,הרחקה אופקית)

ומה בנוגע לשאלה:

כאשר אני בונה תוכנית אימונים ואני רוצה לתת 20 סטים לכל שריר גדול

אם אני מבצע את התרגיל : "מקבילים" - האם אני יכול להחשיב את ה-3 סטים שאני עושה כ-3 סטים נוספים לחזה בחישוב הכולל?

3 סטים שהוא מוסיף לי לחזה + 3 סטים ליד אחורית ? (מה עם כתף קדמית שהוא עובד גם כן?)

אותה שאלה יכולה להיות, האם שאני עושה לחיצת חזה באחיזה צרה - האם הסטים בחישוב הכולל הולכים לשריר החזה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית