הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרוש נתוני ערכים תזונתיים בבקר בפילה מדומה וחלקים נוספים

אבי ישראלי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
דרוש לי ערכים תזונתיים בחלקים שונים של בשר בקר. המקור לערכים התזונתיים לרוב המזונות הוא הUSDA, ובו יש גם נתונים של בשר בקר. הבעיה שאופן חלוקת בשר הבקר בארה"ב שונה מהחלוקה המקובלת פה ובאירופה. ואם אני מחפש ערכים של פילה מדומה (חלק 6) או כתף מרכזי (חלק 4), קשה לדעת איפה הUSDA מתייחס אליהם.
אודה על מקור טוב. ראיתי שבעבר יהושע60 הפנה את Daniel barack לאתר הדני Danish Food Composition Databank  -  Search Food Data, אבל כשניסיתי את האתר ההוא נראה שהוא לא פעיל.

תודה מאוד

ההבדלים ברוב המקרים הם די מינורים, וממש לא שווים את ההתעסקות בפרטים כל כך קטנים, גם ככה זה לא מה שיעשה את ההבדל

אם אתה מתעקש אני יכול לבדוק לך ב'צמרת' שאמורה להיות מותאמת לאוכל כאן.
השאלה מדוע אתה מתעקש לדייק כ"כ? פשוט קח את הערכים לנתח רזה או שמן ותכניס למאקרו שלך. ספירת קלוריות לא אמורה להיות כ"כ מדויקת ובכל מקרה גם לא יכולה להיות.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם
הסיבה שזה חשוב לי כי אני סוכרתי סוג 1, וצריך להזריק אינסולין לפי כמות החלבון, והגוף שלי מגיב מאוד טוב ככל שיש יותר דיוק במינון האינסולין פר כמות החלבון, ומאידך הגוף מגיב מאוד גרוע כשהדיוק יורד.

גם לאחוז השומן במנה יש משמעות רבה, אך פחות מאחוז החלבון.

תודה לכם
הסיבה שזה חשוב לי כי אני סוכרתי סוג 1, וצריך להזריק אינסולין לפי כמות החלבון, והגוף שלי מגיב מאוד טוב ככל שיש יותר דיוק במינון האינסולין פר כמות החלבון, ומאידך הגוף מגיב מאוד גרוע כשהדיוק יורד.

גם לאחוז השומן במנה יש משמעות רבה, אך פחות מאחוז החלבון.
במקרה הזה הייתי ממליץ לפנות לדיאטן קליני טוב, שבטח יש לו מידע אמין

• פותח/ת השרשור
תודה. הבעיה שהדיאטנים יודעים טוב באופן כללי, ולא ברזולוציה שאני צריך, וכפי שהסברתי לעיל. לכן חשוב לי מקור, בדומה לUSDA. ובגלל שבUSDA שיטת החלוקה שונה מבאירופה ובארץ, קשה לדעת משם. וגם אמריקאים ששאלתי ושמתמצאים טוב בנושא לא יודעים איך לחפש בUSDA חלקים שיש להם שמות ומספרים ספציפיים בארץ ובאירופה (כחלקים 4 ו6).

לכן ביקשתי עזרה במקור הדני Danish Food Composition Databank - Search Food Data, שהביא יהושע60.
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית