עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל נראה אש סתם שאלה השגת את כל המסת שריר הזאת מתוכניות כוח בלבד ?
מטורף אחי גוף מפחיד , אני אישית יותר אהבתי את התמונה ב85 קילו אבל זאת סתם דעה אישית
שאלה קטנה , אשמח אם תגיד אם אתה טבעי או לא סתם מעניין אותי אם אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים ( לא בקטע של לשפוט או משהו ) סתם התעניינות
טבעי. אין לי איך להוכיח לך, אבל אם רוצה להאמין, אתה יותר ממוזמן.
לא מחפש שתוכיח לי אני מאמין לךטבעי. אין לי איך להוכיח לך, אבל אם רוצה להאמין, אתה יותר ממוזמן.
לא מחפש שתוכיח לי אני מאמין לך
וואלה מכובד מאוד אחי להגיע לרמה כזאת טבעי זה ממש קשה ודורש שנים של מסירות
גדולללללללבחצי שנה האחרונה החלטתי שבא לי לרדת קצת באחוזי שומן, אבל לא בא לי "לדפוק חיטוב" אלא לעשות את זה באיזי, כמה זמן שיקח יקח, בלי ראבק. גובה 170 לשואלים.
הפחתתי קצת קלוריות, הוספתי 120 דקות שבועיות של אירובי (ריצה של 10K פעמיים בשבוע) לעומת 0 דקות לפני, הורדתי תדירות של צ'יט מיל ונכנסתי לטייס אוטומטי. באופן מאוד מפתיע זה די עבד, ובחצי שנה האחרונה ירדתי "רק" 6 קילו, על פניו חיטוב די כושל כאשר קצב הירידה הוא קילו בחודש. אבל התוצאות לפניכם:צפה בקובץ המצורף 46283
או מחפש תמיד להשתפר, אם זה בתרגילים ספציפים, או תחומי ספורט שונים.נגיד והגענו למראה חלומותינו מה עושים הלאה נגמרו השאיפות והמטרות נשארים על ניטרלי פשוט? ומנהלים אורח חיים בריא? על 10 11 אחוז שומן שזה מעולה לבן אדם ממוצע ברחוב