הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ללא חיטוב

• פותח/ת השרשור
קודם כל נראה אש סתם שאלה השגת את כל המסת שריר הזאת מתוכניות כוח בלבד ?

אני מגדיר את זה כפווארבילדינג- הבסיס במשך שנים הוא תוכניות כוח בתוספת של תרגילי עזר והשלמת נפח.

נכון זה איטי אבל תוצאות יפות! יש כאלו שרק ממהרים להוריד במשקל ובסוף מה שיוצא זה שהם מעלים בגלל שהם מפצים על זה שהרעיבו את עצמם, תמיד לזכור שזה דרך חיים, כל הכבוד .

מטורף אחי גוף מפחיד , אני אישית יותר אהבתי את התמונה ב85 קילו אבל זאת סתם דעה אישית
שאלה קטנה , אשמח אם תגיד אם אתה טבעי או לא סתם מעניין אותי אם אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים ( לא בקטע של לשפוט או משהו ) סתם התעניינות

• פותח/ת השרשור
מטורף אחי גוף מפחיד , אני אישית יותר אהבתי את התמונה ב85 קילו אבל זאת סתם דעה אישית
שאלה קטנה , אשמח אם תגיד אם אתה טבעי או לא סתם מעניין אותי אם אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים ( לא בקטע של לשפוט או משהו ) סתם התעניינות

טבעי. אין לי איך להוכיח לך, אבל אם רוצה להאמין, אתה יותר ממוזמן.

טבעי. אין לי איך להוכיח לך, אבל אם רוצה להאמין, אתה יותר ממוזמן.
לא מחפש שתוכיח לי אני מאמין לך
וואלה מכובד מאוד אחי להגיע לרמה כזאת טבעי זה ממש קשה ודורש שנים של מסירות

בחצי שנה האחרונה החלטתי שבא לי לרדת קצת באחוזי שומן, אבל לא בא לי "לדפוק חיטוב" אלא לעשות את זה באיזי, כמה זמן שיקח יקח, בלי ראבק. גובה 170 לשואלים.
הפחתתי קצת קלוריות, הוספתי 120 דקות שבועיות של אירובי (ריצה של 10K פעמיים בשבוע) לעומת 0 דקות לפני, הורדתי תדירות של צ'יט מיל ונכנסתי לטייס אוטומטי. באופן מאוד מפתיע זה די עבד, ובחצי שנה האחרונה ירדתי "רק" 6 קילו, על פניו חיטוב די כושל כאשר קצב הירידה הוא קילו בחודש. אבל התוצאות לפניכם:צפה בקובץ המצורף 46283
גדוללללללל

אחי יש לי רק כבוד אליך. אתה ענק.
טבעי, ועם התמדה. כל הכבוד.

נגיד והגענו למראה חלומותינו מה עושים הלאה נגמרו השאיפות והמטרות נשארים על ניטרלי פשוט? ומנהלים אורח חיים בריא? על 10 11 אחוז שומן שזה מעולה לבן אדם ממוצע ברחוב

נגיד והגענו למראה חלומותינו מה עושים הלאה נגמרו השאיפות והמטרות נשארים על ניטרלי פשוט? ומנהלים אורח חיים בריא? על 10 11 אחוז שומן שזה מעולה לבן אדם ממוצע ברחוב
או מחפש תמיד להשתפר, אם זה בתרגילים ספציפים, או תחומי ספורט שונים.
או בו זמנית לפתח תחביבים כמו אומניות שונות כמו מוזיקה או ציור.
או שמתחילים משפחה או עסק.
החיים הרבה יותר גדולים מגוף חלומות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית