הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום סיירות

shlomo_2001

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן, אני בכיתה י"ב וכבר למעלה משנתיים רץ במסלולים מאתגרים (לא מישוריים) ומתאמן בשחייה ובינואר הקרוב יש לי יום סיירות.
עכשיו הכושר שלי מתאפיין בריצות ארוכות 5 - 10 ק"מ ושחייה וביום הסיירות אצטרך להתמודד עם תנאים שפחות נגעתי בהם עד היום.
השאלה שלי היא האם תוך חודש אפשר להכין את הגוף לתנאים הפיזיים שאצטרך להתמודד עימם ביום סיירות? כגון: דיונות סחיבת משקל חפירות
זאת אומרת שאם בחודש הקרוב אתאמן ספציפית ליום הזה על פי התרגילים שיש בו אוכל להכין את הגוף או שזה מעט זמן כדי להכין את הגוף?

עשיתי יום סיירות לפני 7 שנים כמעט, חרטא ברטא אם אתה מוכן ובא עם סיבולת לב ריאה גבוהה ורצון ברזל.
אל תתרגש, זה שטויות.

בהצלחה, תאכל טוב באותו יום וביום שלפני ותישן כמו שצריך

לא הייתי מציע לך להיתקל בסחיבת שקי חול בפעם הראשונה בחיים שלך ביום סיירות, מצד שני לא הייתי ממליץ לך לקרוע את התחת עכשיו בהכנות כי אתה לא רוצה להגיע עייף. פשוט תעשה לעצמך כמה דימויים\אימונים קלים (קלים!!!!!) של היום הזה כדי שלא תהיה לך הפתעה גדולה מדי.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית