הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
@elchonon
ברשותך אח
חוזר כמה פוסטים אחורה לגבי גלגול המוט בדד
יצא לי לראות מישו(דווקא מענף האיגרוף) רן נקש
שעושה תוכנית כח,והוא מגלגל משו כמו 200+וזה נראה שממש עוזר לו,מה גם שהטכניקה של ״לשבת״ אחורה עושה תעבודה,מה אתה אומר?

ועוד משו קטן,איך ניתן להישאר מכווץ ולדעת שהגב התחתון לא התעגל במשקלים גבוהים נניח.

תודה תבוא עליך הברכה חביבי
לקח לי זמן ללמוד שלא כל מה שהחזקים, והמיומנים עושים בהכרח נכון, או נכון עבורי.
יש מתאמנים דגולים שעובדים עם פשוט טכניקה גרועה, ואני בצניעות מחשיב את עצמי אחד מהם.

כשאני פוגש מתאמן שמרים עם טכניקה פחות מאופטימלית, אני צריך לשאול את עצמי מה הנזק בלנסות לתקן את זה?
אם אנסה לתקן את הברכיים הקורסות שלי או את הגב העגול שלי, פירוש הדבר שאני אאבד בערך 40 ק"ג בטוטאל שלי, זה לא שווה את זה.

עדיף לנסות לתקן את זה רחוק מתחרות עם תרגילי עזר, אם בכלל.

אחד ההבדלים בין סקוואט לדדליפט, זה שסקוואט דורש הוצאה והחזרה של המוט, ולקיחת צעדים קדימה ואחורה בתחילת וסוף הסקוואט.
אלו דברים שדורשים אנרגיה, וזה אחד הסחיבות שמונו ליפט מאפשר לסקוואטר להרים כבד יותר.

ברגע שאני מזיז את המוט בדדליפט לפני הרמה, אני שורף אנרגיה מיותרת, זאת טכניקה לא נכונה כמו שלעלות בקו לא ישר היא לא נכונה.

אבל אם נניח המתאמן מגודל ולא גמיש, ולהיכנס לפוזיציה בלי להזיז את המוט לא מאפשר לו לקחת ברייס כמו שצריך, או לשמור על גב ישר, יש מקום לעשות ברייס לפני ההרמה ולגלגל את המוט.
זה לא טכניקה נכונה, אבל אולי זה הכי נכון ומתאים עבורו.
זה כמו נעלי עקב, זה לא נעליים מתאימות לסקוואט, אבל זה מתאים למי שיש חוסר גמישות בעקב, או עודף גמישות במותן.

לגבי גב ישר בדדליפט.
אם הגב ישר במשקל הנמוך, יש יותר סיכוי שהוא גם יש במשקל הגבוה, תסריט את עצמך, ותנסה ללמוד את ההרגשה של גב ישר.
לאט לאט לומדים את זה, גם לי זה עדיין קשה לפעמים.
תשמע אני מתנצל שאמרתי 200,יותר נכוןמ275 לחמישיות!!!
יש לך סרטון?

תפסתי פריים

קבצים מצורפים

• 12BB2A43-54AD-4125-B346-A1983399556A.jpeg
    12BB2A43-54AD-4125-B346-A1983399556A.jpeg
    KB 118 · צפיות: 46
מדהים.
אפשרי גם לעשות עצירה בלחיצת חזה מהריצפה?
למה תורמת העצירה?

מדהים.
אפשרי גם לעשות עצירה בלחיצת חזה מהריצפה?
למה תורמת העצירה?
כן.
עצירה עובדת על כוח מתפרץ יותר, זה יותר קשה ככה.
כמה זמן לוקח לך אימון כזה? נראה עומס מטורף..
דווקא לא כזה הרבה זמן.
המשקלים מאוד נמוכים, ואין הרבה סטים, אז זה רץ מהר.
זה יותר קצר מהאימונים האחרים שלי.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 03/11/20

יום שלישי

סקוואט - 175 ק"ג 3X3.
בוקס סקוואט - 180 ק"ג חזרה אחת 5 סטים.
פרונט סקוואט - 80 ק"ג 15 חזרות.
בנץ' תחרותי - 130 ק"ג 3X3.
פין פרס - 110 ק"ג 3 סטים 6 חזרות.
סוף הבידוד סוף סוף:s85:
האמת שרימיתי, מאוחר בערב הוצאתי את הזבל כשהייתי צריך, אבל לא מספרים 😉
נחמד לראות עולם. פתאום ללכת נהיה אירובי. לא יאומן כמה זמן לא הלכתי רצוף במשך 2 דקות.

לכבוד מזג האוורי הגשום עברתי להתאמן בבית של חבר, יש לו ציוד מטורף.
מוט אלייקו, מוט דדליפט יפה, מוטות שונים ומשונים, והרבה משקל.

אחד הסיבות שסגרתי את הסטודיו שלי, זה כדי שהוא יפתח את שלו, מה שלא קורה כרגע בגלל הקורונה, אבל לפחות אני מתאמן בבית שלו. מסכן, קנה ציוד פשוט מטורף ואין מי שישתמש בזה ויעריך.
במובן מסויים אני עושה לו טובה... בעצם, לציוד טובה:s49:

הבחור שרוף על לואי סימונס, לכן השקיע כמה עשרות אלפי שקלים על ציוד ברמה מאוד גבוה, נראה לי שאתאמן אצלו לתקופה הקרובה, זה גם יכריח אותי לצאת מהבית (שזה דבר טוב), וגם יתן לי ספוטרים וחברים (אין לי חברים, עצוב149eg:... סתם, פשוט לא יוצא להיפגש עם אף אחד כרגע,זה מה שקורה כשעוזבים את הארץ חודש וחצי ונשארים בבידוד שבועיים).

קרא את שאר עדכון הלוג...

פרונט סקואט ל15 חזרות נשמע ממש מעלף

הבחור פותח סטודיו לפוארליפטרים? אם כן תן לבחור שיווק דווקא נשמע ממש מגניב מה שהוא עשה שם
אל תדאג, ברגע שהוא פותח רישמית, כבר יש לי רשימה ארוכה של אנשים שיבואו.

בנוסף, את כל הציוד שלי אעביר לשם.

ואפרסם כאן לכל מי שמעוניין.

אין הרבה מקומות בארץ עם כזה ציוד, וחבל שאין.

הבן אדם קונה את כל הציוד שיש ללואי סימונס אני חושב, אני מאוד מקווה שיצליח להרים את זה.

אל תדאג, ברגע שהוא פותח רישמית, כבר יש לי רשימה ארוכה של אנשים שיבואו.

בנוסף, את כל הציוד שלי אעביר לשם.

ואפרסם כאן לכל מי שמעוניין.

אין הרבה מקומות בארץ עם כזה ציוד, וחבל שאין.

הבן אדם קונה את כל הציוד שיש ללואי סימונס אני חושב, אני מאוד מקווה שיצליח להרים את זה.
מה ההיגיון לעשות תרגיל עזר (פאוז/בוקס סקוואט) יותר כבד מהתרגיל המרכזי (סקוואט)?
או שהתרגיל המרכזי הוא הבוקס/פאוז ואז מה ההיגיון לעשות אותו אחרי תרגיל עזר (סקוואט רגיל)?

או שהתרגיל המרכזי הוא הבוקס/פאוז ואז מה ההיגיון לעשות אותו אחרי תרגיל עזר (סקוואט רגיל)?
אנחש שטכני'

שאגב, @elchonon
איך הטכני'?

אחד שדואג 😃

לא יודע.
אולי בשלב התדירות הגבוה, ג'וני משתמש בתרגיל הראשון כתרגיל טכניקה, ורק אחר כך תרגיל כוח, לא יודע.
אנחש שטכני'

שאגב, @elchonon
איך הטכני'?

אחד שדואג 😃
בסדר כרגיל:79nb:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית