אבל הוא אמור להיות איש רציני!🙁כולה 2 אנימות...תחשוב על זה שקוצ'ר ראה יותר ממני בחייו.
@kotzer
משעשע אותי המחשבה שרופא רואה אווטאר בין ביקורי חולים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל הוא אמור להיות איש רציני!🙁כולה 2 אנימות...תחשוב על זה שקוצ'ר ראה יותר ממני בחייו.
אני לא חושב באמת שיש בזה משהו רע,אני פשוט מדמיין את קוצר בחלוק לבן,מתנדנד על כסא ועושה פאוז כל פעם שנכנס חולה למשרד
רופא אליל..תאר לך את אלחנן רופא
אווטר לא באמת נחשב אנימה כי זה אמריקאי...just saying
יום חמישי
סקוואט 207.5 ק"ג, 1 חזרה, 1 סט.
195 ק"ג, 1 חזרה, 3 סטים.
בנצ' עם עצירה 155 ק"ג, 1 חזרה, 160 כשל. 155 חזרה 3 סטים.
145 ק"ג, 3 חזרות, 3 סטים.
דדליפט בלי לגעת בריצפה 260 ק"ג, 1 חזרה, 2 סטים.
דדליפט 260 ק"ג, 2 חזרות, 2 סטים.
דדליפט יותר קל משציפיתי.
אימון טוטאל 622.5. פצצה של אימון.
מקווה ביום שלישי לבדוק משקלים לתחרות.
בדיוק בעוד שבועיים.העניינים מתחממים, מתי התחרות?
בדיוק בעוד שבועיים.
כן.בירושלים?
בידיוק מתי שגם לי יש תחרות, למרות שתכלס הייתי רוצה להשתתף בשלכם, אני חושב שאפילו הייתי מתמודד ישירות נגדךבדיוק בעוד שבועיים.
בידיוק מתי שגם לי יש תחרות, למרות שתכלס הייתי רוצה להשתתף בשלכם, אני חושב שאפילו הייתי מתמודד ישירות נגדך
אתם מוזמנים לצפות בתחרות, היא משודרת בלייב ביום שישי הבאתתעד
קרב האלוהים. מי שמנצח התאוריה שלו היא הנכונה.
אתם מוזמנים לצפות בתחרות, היא משודרת בלייב ביום שישי הבא
חבל, היה ממש נחמד להתחרות יחד.בידיוק מתי שגם לי יש תחרות, למרות שתכלס הייתי רוצה להשתתף בשלכם, אני חושב שאפילו הייתי מתמודד ישירות נגדך
אנסה, אני חושב שזה יהיה בטלווזיה או משהו כזה.תתעד
הפכת את זה ליותר מסתם תחרות. חחח...קרב האלוהים. מי שמנצח התאוריה שלו היא הנכונה.
אני אפרסם קישור כשיהיה, אבל זה יהיה בערך משעה 16 בארץ בערוץ יוטיוב של FIPL (השלוחה האיטלקית של IPF).קישור? שעה?
יכול להיות שפעם הבאה.חבל, היה ממש נחמד להתחרות יחד.
תעדכן אותי בתוצאות של התחרות שלך, אני כנראה יהיה מושבת ביום שישי, כי זה יום אחרי התחרות שלי.אני אפרסם קישור כשיהיה, אבל זה יהיה בערך משעה 16 בארץ בערוץ יוטיוב של FIPL (השלוחה האיטלקית של IPF).
בטח יהיה שם גם סרטון מהבוקר של אותו היום, כי יש יותר מקבוצה אחת
האמת שאני בקטגוריה של עד 93, אבל רק בגלל שאני שוקל 86 קילו ואין לי כוח לרדת 3 קילו כי כבר ירדתי 3 קילו ממש לא מזמן. אם זה היה עד 85 כמו אצליכם הייתי יכול לרדת בלי שום בעיהתעדכן אותי בתוצאות של התחרות שלך, אני כנראה יהיה מושבת ביום שישי, כי זה יום אחרי התחרות שלי.
אבל אני מת לשמוע כמה תרים.
זה בטח עד 82.5 ק"ג אצלכם.
אצלנו זה 85.
חחח... אז אתה לפחות מנסה לעלות?האמת שאני בקטגוריה של עד 93, אבל רק בגלל שאני שוקל 86 קילו ואין לי כוח לרדת 3 קילו כי כבר ירדתי 3 קילו ממש לא מזמן. אם זה היה עד 85 כמו אצליכם הייתי יכול לרדת בלי שום בעיה
אתה בטח גם מתחרה מול מוזרקים?אני גם ככה לא מכוון לפודיום כי יש לנו מפלצות מפחידות שיזכו בפודיום, אז זה לא משנה