הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
במקומך הייתי פשוט עולה גם בשומן טיפה.
זה מה שאני עושה עכשיו, התזונה טובה בגדול, פשוט מוסיף יותר משקאות מתוקים עם הארוחות כדי להכניס בערך 300-400 קלוריות אקסטרה ביום

אתה בטח גם מתחרה מול מוזרקים?
אצלנו זה בעיקרון טבעי עם בדיקות פוליגרף ודם.
חלק יש ספקות לגביהם, חלק בטוחים כמעט לחלוטין שהם טבעיים.
המקום השלישי בקטגוריה שלי למשל כולם טוענים שהוא טבעי, ויש לו סקוואט 252.5, בנצ' 155, ודדליפט 300.
המקום הראשון חוץ מהמשקלים שלו אין לאף אחד סיבה אחרת להאמין שהוא לוקח חומרים, סקוואט 275, בנצ' 180, דדליפט 320.5. אני יודע, מפחיד.
גם האמת שבקטגוריה של ה- -63 של הנשים העולמית זכתה איטלקיה, ואני יודע בוודאות שהיא טבעית, אני מכיר אותה אישית

המקום השלישי בקטגוריה שלי למשל כולם טוענים שהוא טבעי, ויש לו סקוואט 252.5, בנצ' 155, ודדליפט 300.
אני ממש מתקרב אליו.
הבנץ' שלי משהו כזה, הדדליפט אני מת לעשות 290, נראה שבוע הבא אם זה ריאלי. אבל הסקוואט ממש חלש אצלי, אבל אולי בעוד שנה.
אני בהחלט יכול להאמין שהוא טבעי.
זה עם רצועות בסקוואט?
תענוג להפסיד לחזקים מאשר לנצח חלשים.

עדיין מרשים, אצלנו זה פסול. אני שבלעדיהם יהיה לו אולי רק 10 קילו פחות, שזה גם יפה מאוד.
זה בהחלט מכובד, אני מכוון ל-270
לשם כיוונתי לפני חודשיים, אבל ברוך ה' ה 260 עף אז 280 נהיה המטרה החדשה, ו290 הוא בגדר החלום שאנסה להגשים.
מה הסקוואט שלך?
אני מרגיש אפס בו, יש לי תחושה שכולם יקחו אותי בזה, אבל אני מקווה לסגור עם הדדליפט והבנץ'.

אבל ברוך ה' ה 260 עף אז 280 נהיה המטרה החדשה, ו290 הוא בגדר החלום שאנסה להגשים.
האמת שגם אצלי 260 היה קל במיוחד, אבל עדיין אני מודע להבדל בין המשקלים לקראת המקסימום

מה הסקוואט שלך?
האמת שאני מתמודד כבר שנתיים עם פציעות שונות שעיכבו לי את הסקוואט, אז אני מקווה בתחרות לתת 210-215

האמת שאני מתמודד כבר שנתיים עם פציעות שונות שעיכבו לי את הסקוואט, אז אני מקווה בתחרות לתת 210-215
אנחנו ממש קרובים.
אני גם מכוון לכזה סקוואט.
האמת שגם אצלי 260 היה קל במיוחד, אבל עדיין אני מודע להבדל בין המשקלים לקראת המקסימום
אני חייב להצליח 280, כי שמעתי שיש לי מתחרה שמכוון לזה.
אני יודע שזה תחרותי מצידי, אבל מה לעשות.

3Qwj.gif

מה שכן ירידה למחתרת...business time

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית