הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
חזק
איך אתה אוהב לאתגר אותי..חכה חכה

ולגבי הנחשים,לטובתך אל תתקרב מדי
😁

לא מפחד מנחשים, אני נושך חזק יותר:P:
ואם קצת BJJ אני חונק את הנחש הכי גדול גם כן.

שאלה. למה אתה מעדיף חתירה על מתח עם משקל? גם ככה אתה עושה סקוואט / דדליפט כבדים וכו' למה אתה לא רוצה להוריד עומס מהגב? במיוחד בחיטוב. מה גם, בחיטוב אתה תתקדם במתח עם משקל (פרופורציונלית) ויהיה לך איזה אלמנט נחמד של התקדמות באימונים, סתם זורק.
אה שיט לא נראה לי יש לך שם מתח..למרות שלא סיפור להשיג.

שאלה. למה אתה מעדיף חתירה על מתח עם משקל? גם ככה אתה עושה סקוואט / דדליפט כבדים וכו' למה אתה לא רוצה להוריד עומס מהגב? במיוחד בחיטוב. מה גם, בחיטוב אתה תתקדם במתח עם משקל (פרופורציונלית) ויהיה לך איזה אלמנט נחמד של התקדמות באימונים, סתם זורק.
הלואי, אין לי איפה לעשות מתח.
אם הייתי הולך לפארק, מה הסיכוי שאסחוב איתי 60 ק"ג לשם?
אה שיט לא נראה לי יש לך שם מתח..למרות שלא סיפור להשיג.
המקום שלי זמני, אני לא אשקיע על מתח שם כרגע.

זהו בדיוק הגבתי לפניך (הקדמתי אותך, ניצחתי אותך) אבל ברצינות..לא כ''כ בעיה לקנות מתח ולהדביק אותו במרפסת או אחד חזק על משקוף, טוב תאמין לי במשקלים האלו לא יודע אם זה תופס על משקוף. אבל האופציה הראשונה אם אפשר..

המקום שלי זמני, אני לא אשקיע על מתח שם כרגע.

ו...עכשיו אתה הגבת לפני.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 07/08/20

יום שישי

סקוואט - 185 ק"ג 3X3.
בנץ' תחרותי - 145X3 140X3 135X3.
חתירה - 150X3.

קלוריות - 2100.

משקל גוף - די נעצר ב85, אני לא חושב להוריד קלוריות, אבל נראה אולי אצטרך להוסיף אירובי. גם אימון עצימות הוא לא כזה תובעני, אז אני שורף הרבה פחות מהרגיל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/08/20

יום ראשון

דדליפט - 250 ק"ג 3X3.
בנץ' עליון - 135 3X3.

קלוריות - 2100.

אירובי - הליכה חצי שעה.

משקל גוף - 84 ק"ג.

שבת הייתי עם המשפחה, היה קשה לשער כמה אני אוכל מכל מאכל, וכמה קלוריות יש בהם.
אז פשוט אכלתי המון סלטים, בעיקר חלבון, וממש מינימום פחמימה, ועשיתי בערך שעתיים הליכה כייפית בהרים.
איכשהו חשבתי שאולי זה יהיה עום הצ'יט שלי כי לא ידעתי בכלל כמה אני אוכל, למרות שניסיתי לשער, אבל תכלס אני 84 ק"ג, ירדתי 4 ק"ג בנתיים, עוד 2-3 ק"ג אני מסיים חיטוב בעז"ה, ונשאר לי שבועיים וחצי לתוכנית עצימות שלי, אולי אעשה עוד שבוע עצים אחד אחרי שייסתיים, כי לא נראה לי שאצליח לרדת את כל המשקל לפני שאסיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמעתי פסק הלכה שאין קלוריות בשאבעס 🙄🙄
נכון, אבל השאבעס שלי סובר כמו המחמירים, שהקלוריות של שאבעס מוסיפים עוד יהדות לעלום, אם הייתי רק 87 ק"ג יהודי לפני שבת, אחרי שאבעס נוסף עוד ק"ג יהודי נוסף על הגוף שלי, ואני 88 ק"ג:sarcastic:

עדכון לוג: 12/08/20

יום שלישי

סקוואט - 190X3.
בנץ' תחרותי - 145 ק"ג 3X3.
חתירה - 150 ק"ג 3X3.

קלוריות - 2000, אני מפוצץ, והיום גיליתי שאני לא סופר שמן זית בטיגון וספרתי יותר מידי על הבננות, זה החיים למי איכפת, אני לא ישנה עכשיו.

משקל גוף - 84.9 הבוקר, אבל זה בגלל שאני אכלתי עד מאוחר אתמול, ולא התפנתי בבוקר, לא מדאיג אותי.

אירובי - אתמול שעה בהרים, היום חצי שעה, תענוג והזדמנות לדבר עם אבא שבשמיים.

אימון קשוח במעט, הגב שלי ממש תפוס מהדדליפט, אז הסקוואט לא היה פשוט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/08/20

יום חמישי

סקוואט - 190 ק"ג 3X3.
בנץ' - 140X3, 145X3, 150X2 והיה כשל מחוסר ריכוז לדעתי.
חתירה - 155X3.

קלוריות - יצא לי אתמול 2000 קלוריות, ואלי גם היום, אבל אני באמת מכוון ל2100 קלוריות.

משקל גוף - 84 ק"ג.

עוד לא עשיתי אירובי היום, אני חושב שאצא להליכה עוד כמה דקות.
אני שם לב שמשקל הגוף שלי בזיגזג בגלל שלפעמים אני אוכל מאוחר בערב ואז האוכל נשקל בבוקר.
אבל אין לי ספק שאני בגרעון מספיק כדי שאמשיך לרדת במשקל, אני לא חושב להוריד קלוריות, אבל כן להוסיף אירובי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אהבתי את המוזיקה (מזכיר לי משחקי הכס משהו)

ואחלה זקן (תמשיך **מחזיק_אצבעות**)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית