המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
אהבתי את המוזיקה (מזכיר לי משחקי הכס משהו)

ואחלה זקן (תמשיך **מחזיק_אצבעות**)
יש מוזיקה שאני פשוט מרגיש חיבור, אני חושב שיש משהו קסום בכינור בסגנון מהיר.

ותודה, הזקן כאן להישאר, אני לבנתיים הולך לגדל אותו נראה מתי אישתי תשתגע.

אם זה יגיע למצב של 'אני או הזקן',אתה מוזמן לישון אצלי (יש פירה ושניצל)
בוא לא נגזים, כולה זקן. אני לא יכול לדמיין את עצמי בלי אישתי.
כמעט 6 שנים שאני חי כל יום עם אותה אדם, הזקן ירד בשניה אם זה יגיע לזה.
זה יותר יהיה בכיוון, "אולי הגיע הזמן לקצץ" או משהו בסגנון:s85:

אנחנו לא ישראלים, אז זה לא כזה אגרסיבי.
אני שומע דברים עפים באוויר אצל השכנים שלי, וצרחות, ברוך ה' מעולם לא קרה אצלנו, באמת שזכינו.

בעז"ה שתזכה גם כן לאישה שתיהיה מוכן לגלח את הזקן רק כדי לראות אותה מחייכת:kiss3:

בוא לא נגזים, כולה זקן. אני לא יכול לדמיין את עצמי בלי אישתי.
כמעט 6 שנים שאני חי כל יום עם אותה אדם, הזקן ירד בשניה אם זה יגיע לזה.
זה יותר יהיה בכיוון, "אולי הגיע הזמן לקצץ" או משהו בסגנון:s85:

אנחנו לא ישראלים, אז זה לא כזה אגרסיבי.
אני שומע דברים עפים באוויר אצל השכנים שלי, וצרחות, ברוך ה' מעולם לא קרה אצלנו, באמת שזכינו.

בעז"ה שתזכה גם כן לאישה שתיהיה מוכן לגלח את הזקן רק כדי לראות אותה מחייכת:kiss3:
בעזרת השם אחי
תודה <3

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 17/08/20

יום שני

סקוואט - 185 ק"ג 3 חזרות, 190 ק"ג 3 חזרות, 195 ק"ג 2 חזרות.
בנץ' תחרותי - 150 ק"ג 4 סטים 2 חזרות.
חתירה - 155 ק"ג 3X3.

קלוריות - 1900.

משקל גוף - 84 ק"ג.

היה תקיעה בירידה במשקל השבוע, די התייצבתי על 84 והשבוע לא ירדתי בכלל במשקל, אז הורדתי ל1900 קלוריות. ראיתי אצל אחרים ששבוע רביעי של חיטוב לפעמים עושה את זה.
הגב היה תפוס רצח ממוצ"ש, הייתי צריך לדחות את האימון היום למחר, אבל סתם התעקשתי.
התוצאות היו בהתאם, חוסר התאוששות שהוביל לרק 2 חזרות בסקוואט במקום 3.
ובבנץ' הצלחתי רק זוגות.

אני הולך להשקיע יותר בהתאוששות מבחינת שינה, אדחה את האימון הבא ביום אחד או שתיים בהתאם להתאוששות, וקניתי קפה בשביל האימון, אני לא שתיתי קפה כמה שנים חוץ מליל שבועות, אבל אני אנסה את זה באימון הקרוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/08/20

יום רביעי

סקוואט - 195 ק"ג 2 זוגות, סט שלישי היה כשל בחזרה השניה (המגינים מעץ עברו את המבחן).
בנץ' - 155 בנץ' תחרותי 3 חזרות בודדות.
חתירה - 160 ק"ג 3 חזרות.

קלוריות - 1900.

משקל גוף - 84 ק"ג.

אימון כושל, אני לא חושב שאיבדתי כוח, רק שאין לי אנרגיה בגלל החיטוב, מבאס שאני לא הסופרמן שאני חושב שאני לפעמים.
אני לא צורך כמעט פחמימה, אני אוכל פי 3 חלבון, מינימום שומן, בערך 70 גרם.
אין לי אנרגיה, אני מכריח את עצמי להתאמן, בלי נדר זה החיטוב האחרון שלי, מה איכפת לי להיות שמנמן, אנסה לשמור על המשקל החדש ככל האפשר כדי שלא אצטרך חיטוב שוב.

אין את המרץ והחשק להתאמן, לפחות עם היה לי פרטנר או ספוטר הייתי מרגיש יותר מעודד לקראת המשקלים הכבדים, והייתי מוכן להתאבד יותר, ואלי אפילו להצליח לסגור את מה שלא הצלחתי.

אעשה אימון עצים אחרון לדדליפט בעז"ה בשבוע הבא, וזהו, נעבור לדילואד, אני צריך את זה, העומס של סמולוב ו PRים, ועכשיו בלוק עצימות, אני חושב שאעבור קצת להיפרטרופיה לחודש או משהו כזה, אני צריך מנטלית להוריד עצימות, וגם פיזית אני חושב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ממליץ לך בחום לקחת קצת מווסטסייד בנוגע לוריאציות. היכולת לבחור את התרגילים שאתה עושה לפי חשק מביאה המון עניין לאימונים.
בהחלט, אני מאוד מחבב את ווסטסייד, אבל אני חושב שאני רוצה הפסקה מלעמוד מתחת למשקל כבד.
נראה לי שהמשקל הנמוך אולי אפילו נמוך מאוד עם יותר חזרות פחות סטים, וווריאציה יותר רחבה של תרגילים כמו ווסטסייד או תוכנית בילדינג זה מה שאני צריך עכשיו.

בהחלט, אני מאוד מחבב את ווסטסייד, אבל אני חושב שאני רוצה הפסקה מלעמוד מתחת למשקל כבד.
נראה לי שהמשקל הנמוך אולי אפילו נמוך מאוד עם יותר חזרות פחות סטים, וווריאציה יותר רחבה של תרגילים כמו ווסטסייד או תוכנית בילדינג זה מה שאני צריך עכשיו.
למה לא הכל, אפשר להתאים את התכנית לכלול את כל הפרמטרים האלו.

למה לא הכל, אפשר להתאים את התכנית לכלול את כל הפרמטרים האלו.
ברור, וזה מה שאני רוצה לעשות.
תוכנית בילדינג אפשר לומר, ולואי סימונס תמיד אמר שווסטסייד זה פשוט תוכנית בילדינג עם קצת עצימות פעם בשבוע.

דרלינג,אתה לא בנוי לחיטובים
חבל על הזמן והאנרגיה

שמח שהספוטים החזיקו מעמד
ותתבייש שלא הרמת צלצול,הייתי בא בתור ספוטר וצועק

וכמובן שאוהב אותך <3
(חזק כבר אמרתי?)
לא קשה לי החיטוב, אני בכוח דוחף עכשיו את ה250 קלוריות האחרונות שלי, אני סבבה עם חיטוב ויורד מהר, אבל להתאמן עצים בעצת אליהו נראה לי קצת יותר מידי עבורי, זה לא שווה את השבר המנטלי.
נראה לי מנטלית בחיטוב כדאי להתרחק מכשל קילומטרים.

עדכון לוג: 23/08/20

יום ראשון

דדליפט - 265 ק"ג 3 חזרות, סט אחד. סט שני 2 חזרות.
בנץ' עליון - 145 ק"ג 3 חזרות בודדות.

קלוריות - 1900.

משקל גוף - 83.5 ק"ג.

אירובי - חצי שעה ריצה.

בשבת הלכתי שעה ובמוצ"ש רצתי 40 דקות.
אימון קשוח ואחרון לבלוק הזה. הרגשתי שאולי יכולתי לסיים את הדדליפט, אבל הגב היה כל כך זוועה, העדפתי לוותר. הקושי זה לא בתרגיל עצמו, זה בחוסר אנרגיה של חיטוב. זה מטורף.
זה עכשיו שבוע אחרון לחיטוב, נראה לאן אני אנחת בסוף השבוע, ונעבור לניטרלי בעז"ה. 5 שבועות שהקצבתי לעצמי מגיעים לקיצם, ואעבור לניטרלי לא משנה כמה אשקול.
אני חושב שאגיע ל5 ק"ג ירידה ב5 שבועות, ואני מאוד מרוצה ברוך ה'.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית