הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מחיטוב לנייטרלי

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום לכולם,

אני מתכנן להתחיל reverse diet בשבוע הבא מחיטוב לנייטרלי, אך ידוע לי שביום שני לא אצליח לשמור על הקלוריות בגלל ה31.12, ככל הנראה אשתה אלכוהול שיהיה לי קשה לאמוד אחר הצריכה הקלורית שלי ממנו. לא רואה אופציה כל כך לצמצם מספיק במזון במהלך היום לטובת האלכוהול בלי לוותר על דברים חשובים יותר כמו מספיק חלבון וכו'. האם צריכה גבוהה יותר של קלוריות באותו יום בלבד יכולה להשפיע על תהליך ההתאזנות? אני אמור מיום ראשון להוסיף 200 קלוריות למה שאוכל עכשיו ואני מאמין שעם השתייה בשני אעבור את זה ואגיע לנייטרלי ואולי אפילו נייטרלי פלוס...
האם כדאי להישאר על חיטוב גם בשבוע הבא ולהתחיל להתאזן רק שבוע אחרי כשאני יודע בוודאות שלא יהיה מה שיפריע לי להתאזן?

שאלה נוספת, מכיוון שהחיטוב שלי היה ארוך ( תהליך של שנה ו10 חודשים) האם יש צורך להישאר יותר משבועיים בנייטרלי לפני שמתחיל מסה? אם התשובה היא כן, האם זה רלוונטי גם אם עשיתי הפסקה על נייטרלי למשך חודש וחצי לפני כחודשיים?

תודה מראש לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
אז תעשה את זה יום ציט שלך אין בעייה להנות מדי פעם תהליך של חיטוב לא נהרס בגלל יום אחד.

תהנה

אתה לא הבנת את העקרון, כביכול אני אמור לסיים את החיטוב ולהתחיל להתאזן לנייטרלי, ומכיוון שתקופת ההתאזנות זה זמן קריטי, שאלתי אם עדיף לדחות את זה בשבוע ולהישאר עוד שבוע על חיטוב, או שזה לא יפגע לי בתהליך ההתאזנות.

אתה לא הבנת את העקרון, כביכול אני אמור לסיים את החיטוב ולהתחיל להתאזן לנייטרלי, ומכיוון שתקופת ההתאזנות זה זמן קריטי, שאלתי אם עדיף לדחות את זה בשבוע ולהישאר עוד שבוע על חיטוב, או שזה לא יפגע לי בתהליך ההתאזנות.

דבר ראשון זה לא מדע טילים לא צריך להיסתבך.

אתה רוצה להנות פעם בה תהנה אתה עדיין צעיר ,אם תמנע ממך הרבה דברים בסופו של דבר זה יגרום יותר נזק מתועלת.

אם יום אחד תחרוג אני מבטיח לך ששום דבר לא יקרה.

דבר ראשון זה לא מדע טילים לא צריך להיסתבך.

אתה רוצה להנות פעם בה תהנה אתה עדיין צעיר ,אם תמנע ממך הרבה דברים בסופו של דבר זה יגרום יותר נזק מתועלת.

אם יום אחד תחרוג אני מבטיח לך ששום דבר לא יקרה.
אתה לא מבין את השאלה, וענה בכלל לא לעניין. כל אחד יכול לפסול את השאלה ולומר שזה לא חשוב. אבל השואל רוצה לשמוע חוות דעת שמבין את החשיבות של אכילה נכונה לחיטוב.
אני חושב שאף פעם לא התחטבת (או שפשוט לא הצלחת) מתשובתך.
גם אני לא עושה תקופות חיטוב אף פעם, אבל אני לא מביע דעה כיצד הדרך הנכונה לעשות את זה לפחות.

אתה לא מבין את השאלה, וענה בכלל לא לעניין. כל אחד יכול לפסול את השאלה ולומר שזה לא חשוב. אבל השואל רוצה לשמוע חוות דעת שמבין את החשיבות של אכילה נכונה לחיטוב.
אני חושב שאף פעם לא התחטבת (או שפשוט לא הצלחת) מתשובתך.
גם אני לא עושה תקופות חיטוב אף פעם, אבל אני לא מביע דעה כיצד הדרך הנכונה לעשות את זה לפחות.
אני בחיטוב עובד על הגרם במשקל ,אבל היו מקרים שהייתי בחול שהרשתי לעצמי אני אישית לא שותה אלכוהול אבל יום אחד לא יגמור לו את החיטוב או את המעבר בן מסה לחיטוב, אתה לא חייו להסכים אבל דבר בכבוד לבני אדם אני לא עלבתי אותך

ולא הכל זה על פי הספר לפעמים זה גם לנפש כמו ציטמיל.

מייק דיבר על הצ'יטים שדופקים שבוע שלם של חיטוב כאן מטבוליזם - האם דיאטות יו-יו או הרעבה גורמות לחילוף החומרים להשתבש ו"לתקוע" אותנו במשקל? וכאן תזונה ותוספים - שאלות-תשובות נפוצות בתזונה.
אתה רוצה להביא דעה מדעית, תביא מקורות.
אני חושב שהעצה הפסיכולוגית שלך, הוא לא בדיוק מה שהשואל שאל.

מייק דיבר על הצ'יטים שדופקים שבוע שלם של חיטוב כאן מטבוליזם - האם דיאטות יו-יו או הרעבה גורמות לחילוף החומרים להשתבש ו"לתקוע" אותנו במשקל? וכאן תזונה ותוספים - שאלות-תשובות נפוצות בתזונה.
אתה רוצה להביא דעה מדעית, תביא מקורות.
אני חושב שהעצה הפסיכולוגית שלך, הוא לא בדיוק מה שהשואל שאל.
נו אני חושב שכל טמבל יודע שעם הוא אכל הרבה ושתה הרבה זה לא טוב אבל עד לפה שבן אדם רוצה להנות במשהו שקורא פעם בשנה, להתחיל לדבר איתו על מוטבוליזם ?

• פותח/ת השרשור
נו אני חושב שכל טמבל יודע שעם הוא אכל הרבה ושתה הרבה זה לא טוב אבל עד לפה שבן אדם רוצה להנות במשהו שקורא פעם בשנה, להתחיל לדבר איתו על מוטבוליזם ?

אני לא אמרתי לא לחגוג בגלל החיטוב. שאלתי אם כדאי לדחות את הreverse diet בשבוע ולהישאר על חיטוב עוד שבוע כדי שאוכל להתאזן כמו שצריך לנייטרלי ולא אצטרך לדאוג יותר מידי על קלוריות באותו ערב כי זה יתאזן עד סוף השבוע.

אולי תכתוב למייק את דעתך על הפוסט הטרי שלו.
שום דבר לא חידש לי .

למרות שהייתי מוסיף הרבה דברים שהואלא הכניס,
סטס גרעון קלורי כבד מדי ועד דברים שדופקים את החיטוב.

ש
אני לא אמרתי לא לחגוג בגלל החיטוב. שאלתי אם כדאי לדחות את הreverse diet בשבוע ולהישאר על חיטוב עוד שבוע כדי שאוכל להתאזן כמו שצריך לנייטרלי ולא אצטרך לדאוג יותר מידי על קלוריות באותו ערב כי זה יתאזן עד סוף השבוע.

אם אתה מספיק חטוב איזה סיבה שתעשה את זה?
לא רואה סיבה לדחות שאר על נטרלי.

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא חידש לי .

למרות שהייתי מוסיף הרבה דברים שהואלא הכניס,
סטס גרעון קלורי כבד מדי ועד דברים שדופקים את החיטוב.

ש

אם אתה מספיק חטוב איזה סיבה שתעשה את זה?
לא רואה סיבה לדחות שאר על נטרלי.

אני מצטער, אבל אתה כנראה לא הבנת את כל המטרה של השאלה שלי.

אני מצטער, אבל אתה כנראה לא הבנת את כל המטרה של השאלה שלי.
אהה כמובן אני אישית נשאר שלוש שבעות על נטרלי ואז 3 שבעות על גרעון של 200 ואז רואה אם יש צורך ל500.
הכל בהדרגה לא קופצים בחיים.

אתה יכול לנסות להוריד מעט בקלוריות בימים מסביב למחר, כלומר מה שנשאר מהיום, חלק ממחר וחלק מהימים אחרי, ככה שתאזן את זה לגמרי, או לפחות תצמצם נזקים.
אתה גם יכול להישאר על נייטרלי שבוע נוסף אם אתה מרגיש שעדיף

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות להוריד מעט בקלוריות בימים מסביב למחר, כלומר מה שנשאר מהיום, חלק ממחר וחלק מהימים אחרי, ככה שתאזן את זה לגמרי, או לפחות תצמצם נזקים.

אוקיי, תודה רבה.

אתה גם יכול להישאר על נייטרלי שבוע נוסף אם אתה מרגיש שעדיף

מה שרשמת כאן, זה בהתייחסות לשאלה השנייה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית