עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הבדל מה שנקרא בין פחמימה ריקה ופחמימה לא ריקה, ובדברים שהפחמימה מכילה למשל באורז יש ארסן שזה יסוד חצי מתכתי רעיל שדומה לכספית שבטונה
שבשנת 2011 דורג הארסן במקום הראשון בדירוג החומרים הכימיים הפוטנציאליים לסיכון בריאות הציבור, יותר מאשר כספית, תמיד תקרא מה הכי בריא לאכול ואיפה יש פחות חומרים מסוכנים ומה אתה יכול לקבל מהמזון שאתה צורך בנוסף למטרה העיקרית
יש את הבטטה גם שהיא גם טובה ויש בה סיבים תזונתיים ואשלגן ומגנזיום ווטמינים לצורך העניין למילה שנקראת
פחמימה ריקה ולא ריקה עדיף לאכול פחמימה שמכילה דברים נוספים מעבר לרק פחמימה
חח אמיתי כל דבר היום נתנו שם רע , שיבולת הכי טובה מבין כל אלה ובטטה גם כן אין חסרונות , תפוח אדמה גם, באורז מלא יש רמות יותר גבוהות של ארסן מאשר רגיל אבל אז אתה מאבד את הסיבים שיש בו , צריך לחפש את הכי טוב ולגוון ולאכול ברמות מסויימות, בטונה למשל מותר פעמיים בשבוע.BRB קורא על אורז מגלה ארסן
BRB קורא על טונה מגלה כספית
BRB קורא על פסטות ''גלוטן! נדבק למעי! מסוכן!''
BRB קורא על בשר אנטיביוטיקה
BRB קורא על חלב ומוצריו - סרטן!
אישית אני לא אוכל טונה בגלל כספית.חח אמיתי כל דבר היום נתנו שם רע , שיבולת הכי טובה מבין כל אלה ובטטה גם כן אין חסרונות , תפוח אדמה גם, באורז מלא יש רמות יותר גבוהות של ארסן מאשר רגיל אבל אז אתה מאבד את הסיבים שיש בו , צריך לחפש את הכי טוב ולגוון ולאכול ברמות מסויימות, בטונה למשל מותר פעמיים בשבוע.
לא נראה לי שאפשר להוציא מתכת מאוכל מקווה שכן כמובן , אבל חקרתי את הנושא לעומק והארסן לפי מה שאני זוכר נספג בתוך האורז והעדפתי להתרחקאישית אני לא אוכל טונה בגלל כספית.
אבל שמעתי שבישול אורז מוציא הרבה מהארסן.
מקור הפחמימה העיקרי שלי זה שיבולתהמתכת לא יוצאת בעצם הבישול, הבנתי שהוא מתאדה קצת.
וגם שזה משתנה בין סוגי אורז שונים.
ביררתי על זה פעם, אבל אני כבר שכחתי מה קראתי.
אני רוצה לברר את זה עכשיו לעומק, בגלל שאני אוכל המון אורז מלא.
אלא אם כן אתה תאכל אורז מלא.אורז אני אוכל בכמויות קטנות כי זה גם ככה פחמימה ריקה
תגיד, זה לא משלשל לך?מקור הפחמימה העיקרי שלי זה שיבולת
לא בכלל לא, תאכל את העבה אל תאכל את הדקה גם אתה מרוויח את הסיבים שיש בה שבדקה אין אותם והדרה כן עושה בלגן בבטן, אני מקבל 90% מסך הסיבים שלי היומית מהשיבולת , ולהפך אצלי עשתה סדר בבטן , לפניכן ניסיתי את הפייבר ואן סתם חרטה, עשה לי בלגן בבטן , אבל עם השיבולת מרוצה מאוד וקל להתעסק איתה יחסית במהלך היום ולא צורכת השקעה ובישול וכדומה, אפשר לנסות את התירס בשימורים גם הייתי תקופה ממש טובה עם התירס וזה ממש טוב מכל הבחינות רק יש בו טיפה סוכר אבל לא משהו משמעותיאלא אם כן אתה תאכל אורז מלא.
תגיד, זה לא משלשל לך?
גם אני, ועוד מתאמנים אמרו לי שזה משלשל להם.
אין לי דקה, אני רק עבה גם כן, זה סבבה. אבל גם ממנו ארוחה אחת ולא יותר בשבילי.לא בכלל לא, תאכל את העבה אל תאכל את הדקה גם אתה מרוויח את הסיבים שיש בה שבדקה אין אותם והדרה כן עושה בלגן בבטן, אני מקבל 90% מסך הסיבים שלי היומית מהשיבולת , ולהפך אצלי עשתה סדר בבטן , לפניכן ניסיתי את הפייבר ואן סתם חרטה, עשה לי בלגן בבטן , אבל עם השיבולת מרוצה מאוד וקל להתעסק איתה יחסית במהלך היום ולא צורכת השקעה ובישול וכדומה, אפשר לנסות את התירס בשימורים גם הייתי תקופה ממש טובה עם התירס וזה ממש טוב מכל הבחינות רק יש בו טיפה סוכר אבל לא משהו משמעותי
באורז מלא יש הרבה יותר ארסן מהרגיל בגלל שהמלא לא עובר ליטוש כמו הרגיל אז כמויות הארסן הרבה יותר גבוהות , תאמין לי כבר ניסיתי הכלאלא אם כן אתה תאכל אורז מלא.
אתה יודע איפה אני יכול למצוא מידע אמין על ארסן?באורז מלא יש הרבה יותר ארסן מהרגיל בגלל שהמלא לא עובר ליטוש כמו הרגיל אז כמויות הארסן הרבה יותר גבוהות , תאמין לי כבר ניסיתי הכל
מוזר מאוד מה שאתה אומר אני שנים טוחן שיבולת בכמויות אדירות וכלום לא הרגשתיאין לי דקה, אני רק עבה גם כן, זה סבבה. אבל גם ממנו ארוחה אחת ולא יותר בשבילי.
תשמע לי , מתכת זה רעל שחקרתי לעומק והבנתי שהגוף לא יכול להתפטר ממנו , אז עדיףאתה יודע איפה אני יכול למצוא מידע אמין על ארסן?
אתה מתכוון מקור פחמימה שמכיל סיבים או שלא מכיל? כי זה בעיקרון ההפרדה העיקרית בין מקורות פחמימהמה שנקרא בין פחמימה ריקה ופחמימה לא ריקה
אין לך מה לדאוג, מה שיש בפחיות ברובו זה בכלל לא טונה, ומה שיש בארץ מכיל כמויות נמוכות מאוד של כספיתאישית אני לא אוכל טונה בגלל כספית
יכול להיות שאם תשים הרבה מים חלק מהארסן יצא למים, ואז אתה מסנן את המים, אבל סתם ככה בבישול זה לא יוצאאבל שמעתי שבישול אורז מוציא הרבה מהארסן
הדקה בעיקרון זה העבה שמעכו אותה סה"כ, ככה שהיא אמורה להיות זההתאכל את העבה אל תאכל את הדקה גם אתה מרוויח את הסיבים שיש בה
ההבדלים הם בעיקר בכמות הסיבים ואיך המון מגיב עם מערכת העיכול שלך ספציפית, אולי חלק יגרמו לך להרגשה נוחה יותר או פחותמה השוני בין הארבעה - האם האחד בריא מהשני ולמה?
אם יש לך כליות וכבד תקינים הגוף יכול להיפטר ממתכות, אבל זה הכל שאלה של קצב חשיפה וקצב סילוקהגוף לא יכול להתפטר ממנו
כן ריקה כלומר סתם פחמימה בלי דברים נוספים בלי סיבים נחשבת כפחמימה ריקהאתה מתכוון מקור פחמימה שמכיל סיבים או שלא מכיל? כי זה בעיקרון ההפרדה העיקרית בין מקורות פחמימה
למה שאתן לגוף להתמודד עם מתכות מראש?אם יש לך כליות וכבד תקינים הגוף יכול להיפטר ממתכות, אבל זה הכל שאלה של קצב חשיפה וקצב סילוק
מדובר על בדיקות מצד שלישי, אם אני לא טועה משרד הבריאותוהמשווקים של הטונה לדעתי לא ירו לעצמם ברגל ויגידו כן יש המון כספית בטונה ואז הצרכנים לא יקנ
כי זה התפקיד של הגוף. ככה או ככה אתה תיחשף למתכות ומזהמים בין אם תרצה או לא, לדעתי לשבור את הראש על כל מקור אפשרי פשוט יכניס אותך לפאראנויות (אבל זו דעה שלי)למה שאתן לגוף להתמודד עם מתכות מראש?
מקור המתכת מגיע מהשכבה החיצונית של הדגים שדג הטונה טורף את הדגים הקטניםמדובר על בדיקות מצד שלישי, אם אני לא טועה משרד הבריאות
כי זה התפקיד של הגוף. ככה או ככה אתה תיחשף למתכות ומזהמים בין אם תרצה או לא, לדעתי לשבור את הראש על כל מקור אפשרי פשוט יכניס אותך לפאראנויות (אבל זו דעה שלי)