הכוח שיופעל אחד על השני זהה לא הכוח שהם מפעיליםלמה שיפעילו כוח זהה? הם לא נשענים אחד על השני אלא משתמשים בשרירים שלהם כדי להפיק אנרגיה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוח שיופעל אחד על השני זהה לא הכוח שהם מפעיליםלמה שיפעילו כוח זהה? הם לא נשענים אחד על השני אלא משתמשים בשרירים שלהם כדי להפיק אנרגיה
אבל למה שהכוח שיופעל אחד על השני יהיה זהה?הכוח שיופעל אחד על השני זהה לא הכוח שהם מפעילים
יש הבדל זה שתי שאלות שונות לגמרה כי נכנס לפה התקף ותנעאבל למה שהכוח שיופעל אחד על השני יהיה זהה?
אם 2 מכוניות זהות מתנגשות חזיתית, אחת נוסעת הרבה יותר מהר מהשניה, מי נראה לך שיעוף רחוק יותר?
אבל שוב אני שואל, אלמה ששני האנשים יפעילו כוח זהה, אם השרירים שלהם מסוגלים לספק תאוצה שונה?יש הבדל זה שתי שאלות שונות לגמרה כי נכנס לפה התקף ותנע
מפעילים כוח שונה אבל בגלל החוק השלישי מופעל עליהם כוח שווה....אבל שוב אני שואל, אלמה ששני האנשים יפעילו כוח זהה, אם השרירים שלהם מסוגלים לספק תאוצה שונה?
אחי אתה מתבלבל בחוק השלישי, לדוגמה:מפעילים כוח שונה אבל בגלל החוק השלישי מופעל עליהם כוח שווה....
פה זה הסטריליות, זה תופס רק אם האנרגיה הזאת לא מומרת לשום אנרגיה אחרת, אבל בתרחיש מציאותי כשאני מפעיל אנרגיה על עצם, רוב האנרגיה שאני מפעיל עליו תהפוך לאנרגיית תנועה שלו, ככה שזה לא תופס.אבל בגלל החוק השלישי מופעל עליהם כוח שווה....
הבנתי את הבעיה שלך לא מדבר על התקזזו להפך דווקא ותחרוות סומו יש עוד המון דברים (טכניקה)אחי אתה מתבלבל בחוק השלישי, לדוגמה:
1. תרחיש ראשון- אני מפעיל כוח על קיר, הקיר מפעיל עליי כוח נגדי הפוך בכיוונו ושווה בגודלו. את ה מתכוון לתרחיש זה.
2. תרחיש שני- שני אנשים מפעילים כוח אחד על השני, וכאן זה כפי שקוצר אמר מקודם:
''אם אני מפעיל כוח של 1000 ניוטון בכיוון אחד, ואתה מפעיל 10 ניוטון בכיוון ההפוך, הם ממש לא יתקזזו לחלוטין, מן הסתם אני אדחוף אותך בכוח של 900 ניוטון, וגם זה בתנאים סטריליים''. תחשוב על זה, לפי מה שאתה אומר זה אומר שכל תחרות סומו בעולם אמורה להסתיים בתיקו. שני הצדדים אמורים להישאר באמצע מבלי לזוז עד שאחד משני הצדדים יקרוס מהתייבשות.
אתה אומר את אותו הדבר כמוני בדיוק אז אני לא מבין למה יש פה דיון בכלל.הבנתי את הבעיה שלך לא מדבר על התקזזו להפך דווקא ותחרוות סומו יש עוד המון דברים (טכניקה)
צפה בקובץ המצורף 46831
תעשה חישוב של המערכת כל אחד פה דוחף את השני הם אותו משקל הכל זהה רק F1 וF2 שונים
הוויכוח ששני האנשים יעופו לאותו מרחק (כבר מזמן אמרתי לך שאנחנו מסכימים מבחינת פיזיקה)אתה אומר את אותו הדבר כמוני בדיוק אז אני לא מבין למה יש פה דיון בכלל.
וזה בדיוק מה שקוצר אמר:
''אם אני מפעיל כוח של 1000 ניוטון בכיוון אחד, ואתה מפעיל 10 ניוטון בכיוון ההפוך, הם ממש לא יתקזזו לחלוטין, מן הסתם אני אדחוף אותך בכוח של 900 ניוטון, וגם זה בתנאים סטריליים''.
וזו הסיבה בדיוק למה הוא הוריד 10 ניוטון.
הם לא יעופו לאותו מרחק, זה הקטעהוויכוח ששני האנשים יעופו לאותו מרחק (כבר מזמן אמרתי לך שאנחנו מסכימים מבחינת פיזיקה)
אפשר לראות את זה בכל תאונת דרכים.הם לא יעופו לאותו מרחק, זה הקטע
בידיוק, אפשר לראות שהם לא עפים לאותו מרחקאפשר לראות את זה בכל תאונת דרכים.
בידיוק, אפשר לראות שהם לא עפים לאותו מרחק
אפשר לראות את זה בכל תאונת דרכים.
זה לא נכון, אתה מתאר מצב בתנאים סטריליים, ומתייחס רק לחוק אחד, ומתעלם מכל חוקי הפיזיקה האחרים שקיימים פה.
תקרא מה שכתבתי...בדיוק. וזה מה שנטען פה מלכתחילה. ראה ציטוט לעיל.
אבל לא משנה כבר. האשכול עסק בנושא אחר לגמרי והתשובות של כולם היו יפות מאוד 👏👏👏
המשך הדיון פה לעניות דעתי כבר לא רלוונטי לשום נושא.
תודה רבה לך ולכל מי שהגיב פה. היה דיון פורה ומועיל.