הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בלחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
יש לי בעיה בלחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות... לוקח לי שבועיים-שלוש להעלות משקל.. לדוגמה.. אני כבר כמעט שלושה שבועות תקוע בלחיצת חזה בשיפוע עליון על 25 קילו, ובאימון הבא אני מתכוון להעלות ל27.5, בעזרת השם.. העניין הוא שכל פעם של עלייה במשקלים בקטע הזה זה קורה תוך שבועיים שלוש (חוץ מן ההתחלה, ברוך השם)
בקיצור..
זה אמור להיות כך? בלחיצת חזה רגילה יוצא לי להעלות משקל תוך שבוע שבועיים, ברוך השם
ועוד 2 שאלות קטנות.. על פי מה שאני יודע - התקדמות במשקלי עבודה - עלייה במסת שריר. האם עלייה במספר החזרות נחשבת עלייה במשקלי העבודה? והאם כשאני מרים אותם משקלים מאימון לאימון למשך שבוע שבועיים שלוש, ואין התקדמות כלל (לא עלייה במספר החזרות ולא עלייה במשקלי העבודה) האם עדיין אמורה להיות גדילה בהנחה שאכלתי מספיק וישנתי מספיק?

נערך לאחרונה:
העובדה שלוקחים חומרים לא משנה את העקרונות הבסיסיים באימונים. אם לעשות 6-8 או 8-10 זה לא כזה קריטי. צריך לשאוף לנפח אימון גבוה וככל הנראה זה יתבצע ב8-10. לא צריך להתקבע לחלוטין על מספר חזרות, אפשר להעלות או להוריד בהתאם על מנת לשמר התקדמות.

אצלי אישית בתכנית כתוב בחלק מהתרגילים 3X10, שאני מרגיש שיש לי עוד לתת אני נותן סטים של 12 ואז אימון הבא מעלה משקל ומוריד ל10 חזרות. העיקר לשמור על ההתקדמות לאורך זמן - זה מה שקריטי, לא הטווח חזרות.
לגבי אם להקשיב או לא לקאי גרין - אני מציע להקשיב למאמנים (לא מתאמנים) שמאמנים חבר׳ה כמוך ומביאים אותם לתוצאה שאתה רוצה להגיע אליה בטווח הבינוני~.

מפתח גוף או כל ספורטאי אחר יכול להיות מאוד טיפש בתור מאמן / מקור ידע והוא פשוט פריק גנטי שלא חושב ועוקב אחרי ההנחיות של המאמן שלו (ראיתי המון כאלה בפאוורליפטינג).

העובדה שלוקחים חומרים לא משנה את העקרונות הבסיסיים באימונים. אם לעשות 6-8 או 8-10 זה לא כזה קריטי. צריך לשאוף לנפח אימון גבוה וככל הנראה זה יתבצע ב8-10. לא צריך להתקבע לחלוטין על מספר חזרות, אפשר להעלות או להוריד בהתאם על מנת לשמר התקדמות.

אצלי אישית בתכנית כתוב בחלק מהתרגילים 3X10, שאני מרגיש שיש לי עוד לתת אני נותן סטים של 12 ואז אימון הבא מעלה משקל ומוריד ל10 חזרות. העיקר לשמור על ההתקדמות לאורך זמן - זה מה שקריטי, לא הטווח חזרות.
לגבי אם להקשיב או לא לקאי גרין - אני מציע להקשיב למאמנים (לא מתאמנים) שמאמנים חבר׳ה כמוך ומביאים אותם לתוצאה שאתה רוצה להגיע אליה בטווח הבינוני~.

מפתח גוף או כל ספורטאי אחר יכול להיות מאוד טיפש בתור מאמן / מקור ידע והוא פשוט פריק גנטי שלא חושב ועוקב אחרי ההנחיות של המאמן שלו (ראיתי המון כאלה בפאוורליפטינג).

אני יגיד לך דברים שמאמנים אצלנו אמרו.

1-אני לא מאמין בכל המסה חיטוב הזה (דברי שחיף)
2-אל תעשה דדליפט וסקוואט
3-אל תעשה פרס זה פוגע בגב
4-אל תעשה קימור בגב בבנצ פרס
5-תעשה פרפר מהריצפה זה יותר ביטחותי.

זה סתם מה שעלה לי בראש

2-אל תעשה דדליפט וסקוואט

זה סתם מה שעלה לי בראש

1)אתה יכל להיות בטוח שהוא לא דיבר על המאמנים ממכוני הכושר.
מציע לך בכללי להיות יותר בשקט.
אתה לא מבין לאיזה חברה אתה רושם שטיות כל יום סתם.
אנשים ששחכו דברים ששנינו לא שמענו אליהם עוד.

מי שיודע קצת חושב שיודע הכל.
מי שיודע המון מבין שהוא לא יודע הכל,קח את זה ברוח טובה.

1)אתה יכל להיות בטוח שהוא לא דיבר על המאמנים ממכוני הכושר.
מציע לך בכללי להיות יותר בשקט.
אתה לא מבין לאיזה חברה אתה רושם שטיות כל יום סתם.
אנשים ששחכו דברים ששנינו לא שמענו אליהם עוד.

מי שיודע קצת חושב שיודע הכל.
מי שיודע המון מבין שהוא לא יודע הכל,קח את זה ברוח טובה.
תנסה לקצר את הפואנטה שלך ולא לתת מלא משפטים שאומרים בעצם אותו דבר איזה חפרן באמא.

תנסה לקצר את הפואנטה שלך ולא לתת מלא משפטים שאומרים בעצם אותו דבר איזה חפרן באמא.
גם אם אומרים דברים שאתה לא אוהב לשמוע - תתייחס אליהם בכבוד בלי להשתמש במילות גנאי.

2-אל תעשה דדליפט וסקוואט

זה סתם מה שעלה לי בראש
דיברתי על מאמנים באופן כללי, יש היצע ענק של ידע באינטרנט ולא קשה למצוא מאמנים מאוד מוצלחים שמספקים מידע בחינם בדר״כ.

גם אם אומרים דברים שאתה לא אוהב לשמוע - תתייחס אליהם בכבוד בלי להשתמש במילות גנאי.

דיברתי על מאמנים באופן כללי, יש היצע ענק של ידע באינטרנט ולא קשה למצוא מאמנים מאוד מוצלחים שמספקים מידע בחינם בדר״כ.

תבוא למכון שלי תראה חבורה של ליצנים אולי בעולם הפתוח יש.

אין דברים שאני לא אוהב לשמוע אני פשוט עוזר לבן אדם להבין שהוא *אתה לא מבין את הרמז. תפסיק ללכלך ועכשיו הוספת הערה סקסיסטית - אזהרה.*

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תבוא למכון שלי תראה חבורה של ליצנים אולי בעולם הפתוח יש.

אין דברים שאני לא אוהב לשמוע אני פשוט עוזר לבן אדם להבין שהוא חופר אם הוא ירצה להתרבות אי פעם הוא לא יכול להיות יותר חופר מאישה.

מצחיק אותי שאתה רושם את זה.
תמשיך לעשן סמים ולקשקש בכספ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית