כמה זמן יקח לי לגוף כזה ?

כולנו היינו ככה שרק נכנסו לתחום הזה..
יום אחד התחלתי לחקור את הקטע של סטרואידים בספורט והייתי בשוק מהעדויות של הכוכבים הכי גדולים..
אני לא מאמין שיש היום מישהו בטופ,בכל ענף,שלא משתמש במשפרי ביצועים.

ראיתי לא מזמן ראיון עם הכימאי שהיה אחראי על בדיקות של ספורטאים, הוא בדק את לאנס ארמסטרונג 150 בדיקות שונות ומעולם לא תפס אותו.
הוא אמר שזה כלכך קל לרמות בבדיקות סמים שאי אפשר באמת לתפוס

כולנו היינו ככה שרק נכנסו לתחום הזה..
יום אחד התחלתי לחקור את הקטע של סטרואידים בספורט והייתי בשוק מהעדויות של הכוכבים הכי גדולים..
אני לא מאמין שיש היום מישהו בטופ,בכל ענף,שלא משתמש במשפרי ביצועים.

ראיתי לא מזמן ראיון עם הכימאי שהיה אחראי על בדיקות של ספורטאים, הוא בדק את לאנס ארמסטרונג 150 בדיקות שונות ומעולם לא תפס אותו.
הוא אמר שזה כלכך קל לרמות בבדיקות סמים שאי אפשר באמת לתפוס
אני הולך להיות האחד הזה בעז"ה.
מצד שני, מי יאמין לי? 😭

ממליץ לכם בחום על הסרט icarus.
תבינו קצת את הממדים של סטרואידים בספורט.
הקג"ב אשכרה פרצו למעבדה להחליף דגימות שתן של הספורטאים שלהם..סרט דוקומנטרי מעולה

אהלן אני מתאמן כבר משהו כמו עשרה חודשים

רציתי לדעת אם זה אפשרי וגם כמה זמן בהנחה שאני מתאמן כמו שצריך ואוכל כמו שצריך והכול כמו שצריך אפשר להגיע לגוף כזה ? והאם בכלל אפשרי באופן טבעי ?

אני זה הגוף הפחות שרירי בתמונה חח

אני שם לב שכל מה שאתה כותב ממש מטופש. בהתחלה הייתי בטוח שאתה ילד בן 15. לא תמים בצורה חמודה כמו שכתבו פה מקודם, אלא ממש מטופש. מציע לך להתחיל להקשיב לאנשים במקום להתווכח איתם.

• פותח/ת השרשור
אני שם לב שכל מה שאתה כותב ממש מטופש. בהתחלה הייתי בטוח שאתה ילד בן 15. לא תמים בצורה חמודה כמו שכתבו פה מקודם, אלא ממש מטופש. מציע לך להתחיל להקשיב לאנשים במקום להתווכח איתם.

ןאני מציע לך שאת הביקורות שלך תשאיר לעצמך

למה? כי אתה לא אוהב את זה? אל תשאל שאלות בפורום ציבורי אם אתה לא רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים אחרים

• פותח/ת השרשור
למה? כי אתה לא אוהב את זה? אל תשאל שאלות בפורום ציבורי אם אתה לא רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים אחרים

לא פתחתי פה אשכול ושאלתי אם אני מטופש חמוד או תמים .
אז אל תתן לי פה את החוות דעת שלך על מי ומה אני

שאלת אם אתה יכול להגיע לגוף X תוך Y זמן. אמרו לך שבלי סייקלים אתה לא תוכל להגיע לזה, ואתה התעצבנת ואמרת שכולם פה קטני אמונה או משהו.
אין מה להמשיך את זה, גם ככה אתה לא מקשיב.

זה לא מספיק רלוונטי אם הוא מזריק או לא, הסיכויים להראות כמוהו בלי להזריק הם אפסיים. יש דיוק מסוים שקשה להגיע לזה טבעי.
להראות קרוב לזה, מאוד הגיוני.
בתור אחד שחושדים בי הרבה שאני מזריק (לא בגלל המראה, אלא בגלל המשקל שאני מרים), יש לי בדיקות דם שמוכיחות את זה, ואני מחכה לתחרות הטבעית כדי להשתתף ולהוכיח, אני מאמין שזה הכיוון שהוא צריך ללכת כדי להוכיח את הנקיות שלו במקום לבלבל את השכל.
המטרה שלי היא לעזור לאנשים להחליט על חיים בריאים בלי לוותר על חלומות שהם בהחלט הגיוניים אם עובדים נכון.
ואולי יש לו מטרה דומה.
בלי לדרוך על אצבעות של אחרים (ואני מתנצל אם אני דורך), קשה לי לכבד מזריקים ואני חש זילזול עצום להם, ואני מודע שזה הבעיה שלי, והלואי והיה לי את הפתיחות להבין אותם. אבל מה לעשות, אני מרובע.
אבל מה שהכי מרתיח אותי זה מזריק שמכחיש. זה פשוט גאווה ופחדנות, שקר ברמה אחרת, ובסופו של דבר הוא סתם אוכל את עצמו.
אני לא יקח סמים שיתנו לי רגע של אושר, ואצטרך לשלם על זה עם תופעות לואי וחיים שהם פגומים אחר כך.
וזה בדיוק ההסתכלות שלי על סטרואיידים.
זה לא חוקי, זה נותן תופעות לואי גם בזמן שימוש, והסיכויים לחיים פגומים כתוצאה מההחלטה הזאת היא די גבוה.
אני מתכנן בעז"ה שבין גיל 50 ל 120 (70 שנה) לחיות חיים מלאים ואיכותיים, ואני לא מוכן לוותר או להתגמש עליהם כדי שבין גיל 30 ל 50 (20 שנה), אהיה לי גוף שרק גברים מתאמנים אוהבים. ולבחורות שזה מעניין, אני לא צריך, מספיק לי אחת וזהו.
תחשבו כמה אנשים בעולם באמת אוהבים גוף כזה, ומה זה יתן לי, ומה המחיר. וכך תחליטו אם זה שווה.
אני מקווה שיום אחד אני לא יבוז לאלה שהגיעו למסקנה שהם מעדיפים בדבר שאני אישית לא תופס. אבל הדרך ארוכה.
בעז"ה.
איך אתה מסוגל לבוז למוזרקים ולזלזל בהם? מוזרקים הם המתאמנים שבאמת עובדים קשה, תזונה מאד נוקשה, אימונים מאד אינסטביים ושינה מספקת מאד! מי שהוא נוטל חומרים עובד הרבה יותר קשה מאדם טבעי!! פעם שמעת מוזרק ברמה גבוהה אומר "עזוב אותי מלשמור על תזונה היום"? או "עזוב אותך להתאמן השבוע" ודברים בסגנון? אני לא מדבר על מוזרקים שהם לא רציניים. מדבר על הרציניים. אני מעריך שיש כאלה שאפילו בסייקל הם לא רציניים. אבל רוב המוזרקים מאד רציניים ועובדים פי 10 קשה יותר ממני וממך. אז איך אתה מסוגל לזלזל בבן אדם שנקרע פי 10 באימונים תזונה ושינה יותר משנינו ביחד? וגם אם תגיד "אני נקרע כל הזמן בתזונה שינה ואימונים" זה באמת לא רלוונטי כי הגוף שלך לא מסוגל להתמודד עם כמות אימונים של מוזרק, זאת אחת הסיבות שאף פעם אדם טבעי לחלוטין לא יוכל להיות ברמה של מוזרקים מבחינת עבודה קשה.
אגב, למה אתה לא יכול להבין מוזרקים שמכחישים? הם נוטלים חומרים לא חוקיים ויש מיתוסים על סטרואידים שעלולים לגרום לאנשים להתרחק מהם. זה מה שהיית רוצה אם היית על חומרים? שאשתך תתגרש ממך, והילדים יתרחקו ממך? אני רוכש כבוד רב למוזרקים שהם מוכנים לעבוד קשה מאד, אף על פי שאני לא מסכים עם הדרך שלהם.

איך אתה מסוגל לבוז למוזרקים ולזלזל בהם? מוזרקים הם המתאמנים שבאמת עובדים קשה, תזונה מאד נוקשה, אימונים מאד אינסטביים ושינה מספקת מאד! מי שהוא נוטל חומרים עובד הרבה יותר קשה מאדם טבעי!! פעם שמעת מוזרק ברמה גבוהה אומר "עזוב אותי מלשמור על תזונה היום"? או "עזוב אותך להתאמן השבוע" ודברים בסגנון? אני לא מדבר על מוזרקים שהם לא רציניים. מדבר על הרציניים. אני מעריך שיש כאלה שאפילו בסייקל הם לא רציניים. אבל רוב המוזרקים מאד רציניים ועובדים פי 10 קשה יותר ממני וממך. אז איך אתה מסוגל לזלזל בבן אדם שנקרע פי 10 באימונים תזונה ושינה יותר משנינו ביחד? וגם אם תגיד "אני נקרע כל הזמן בתזונה שינה ואימונים" זה באמת לא רלוונטי כי הגוף שלך לא מסוגל להתמודד עם כמות אימונים של מוזרק, זאת אחת הסיבות שאף פעם אדם טבעי לחלוטין לא יוכל להיות ברמה של מוזרקים מבחינת עבודה קשה.
אתה מבלבל בין אנשים שמזריקים כי הם יודעים מה הם מסוגלים והם יודעים שהם צריכים עזרה נוספת כדי להגיע ליעד שלהם, לבין אנשים שמתקשים להתקדם כי הם לא עובדים מספיק קשה או מספיק חכם, אז הם לוקחים סטרואידים כי הם חושבים שזה הדבר היחיד שחסר להם. לרוע המזל רוב משתמשי הסטרואידים נכנסים לקטגוריה השניה

אתה מבלבל בין אנשים שמזריקים כי הם יודעים מה הם מסוגלים והם יודעים שהם צריכים עזרה נוספת כדי להגיע ליעד שלהם, לבין אנשים שמתקשים להתקדם כי הם לא עובדים מספיק קשה או מספיק חכם, אז הם לוקחים סטרואידים כי הם חושבים שזה הדבר היחיד שחסר להם. לרוע המזל רוב משתמשי הסטרואידים נכנסים לקטגוריה השניה
למה? ציינתי בפירוש שאני מעריך שיש מוזרקים לא רציניים. ההבדלים שציינתי הם בין טבעיים ללא טבעיים (רציניים)

למה? ציינתי בפירוש שאני מעריך שיש מוזרקים לא רציניים. ההבדלים שציינתי הם בין טבעיים ללא טבעיים (רציניים)
כי יש הבדל גדול מאוד בין לזלזל במוזרקים, לאנשים שמשקיעים בנוסף ללהזריק.
אני גם מזלזל מאוד ברוב המוחלט של המזריקים, כי מעטים מאוד אשכרה צריכים להזריק בשביל המטרות שלהם, אבל הרוב עושים את זה בכל מקרה בשביל קיצור דרך.
התגובה שלך רומזת שרוב המזריקים הם אנשים שמשקיעים, אבל ההפך הוא הנכון

כי יש הבדל גדול מאוד בין לזלזל במוזרקים, לאנשים שמשקיעים בנוסף ללהזריק.
אני גם מזלזל מאוד ברוב המוחלט של המזריקים, כי מעטים מאוד אשכרה צריכים להזריק בשביל המטרות שלהם, אבל הרוב עושים את זה בכל מקרה בשביל קיצור דרך.
התגובה שלך רומזת שרוב המזריקים הם אנשים שמשקיעים, אבל ההפך הוא הנכון
הכוונה היא למוזרקים מתחרים ברמות גבוהות. לא לכאלה שמחפשים להתנפח בשביל תוצאות מהירות או להתחזק במהירות מבלי להתחרות ולבחון את כל האופציות.

הכוונה היא למוזרקים מתחרים ברמות גבוהות. לא לכאלה שמחפשים להתנפח עוד בשביל אסתטיקה או להתחזק בשביל כוח בלי לבחון את כל האופציות.
מתחרים ברמות גבוהות זה כבר סיפור אחר, אבל כמה כאלה כבר יש ביחס לכמות המזריקים?

מתחרים ברמות גבוהות זה כבר סיפור אחר, אבל כמה כאלה כבר יש ביחס לכמות המזריקים?
שוב, מה שכתבתי זה לגבי מוזרקים רציניים. מבחינתי מוזרק רציני זה מוזרק מתחרה. לא רואה סיבה ללמה בן אדם צריך שורפי שומן (לא האלה שמוכרים בחנויות, שהם wanna be שורפי שומן) או טסטוסטרון ממקור חיצוני אם הוא לא מתחרה.
אפילו אם הוא מיצה את הפוטנציטאל הגנטי שלו, מיותר לו לקחת חומרים. הוא ממילא מאד חזק ואסתטי כנראה. לא צריך עוד אלא אם כן הוא מתחרה.. והאמת היא שבתחרויות כמו "מר ישראל" "מר עולם" (bodybuilding) ותחרויות powerlifting בתכלס הסיכוי לזכות בלי חומרים הוא אפסי.

שוב, מה שכתבתי זה לגבי מוזרקים רציניים. מבחינתי מוזרק רציני זה מוזרק מתחרה. לא רואה סיבה ללמה בן אדם צריך שורפי שומן (לא האלה שמוכרים בחנויות, שהם wanna be שורפי שומן) או טסטוסטרון ממקור חיצוני אם הוא לא מתחרה.
אפילו אם הוא מיצה את הפוטנציטאל הגנטי שלו, מיותר לו לקחת חומרים. הוא ממילא מאד חזק ואסתטי כנראה. לא צריך עוד אלא אם כן הוא מתחרה.. והאמת היא שבתחרויות כמו "מר ישראל" "מר עולם" (bodybuilding) ותחרויות powerlifting בתכלס הסיכוי לזכות בלי חומרים הוא אפסי.
בסדר, אבל שוב, הם אחוז קטן מאוד מהמוזרקים, בעוד ההודעה הראשונית שלך נראית כאילו היא מדברת על כולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית