איך אתה מסוגל לבוז למוזרקים ולזלזל בהם? מוזרקים הם המתאמנים שבאמת עובדים קשה, תזונה מאד נוקשה, אימונים מאד אינסטביים ושינה מספקת מאד! מי שהוא נוטל חומרים עובד הרבה יותר קשה מאדם טבעי!! פעם שמעת מוזרק ברמה גבוהה אומר "עזוב אותי מלשמור על תזונה היום"? או "עזוב אותך להתאמן השבוע" ודברים בסגנון? אני לא מדבר על מוזרקים שהם לא רציניים. מדבר על הרציניים. אני מעריך שיש כאלה שאפילו בסייקל הם לא רציניים. אבל רוב המוזרקים מאד רציניים ועובדים פי 10 קשה יותר ממני וממך. אז איך אתה מסוגל לזלזל בבן אדם שנקרע פי 10 באימונים תזונה ושינה יותר משנינו ביחד? וגם אם תגיד "אני נקרע כל הזמן בתזונה שינה ואימונים" זה באמת לא רלוונטי כי הגוף שלך לא מסוגל להתמודד עם כמות אימונים של מוזרק, זאת אחת הסיבות שאף פעם אדם טבעי לחלוטין לא יוכל להיות ברמה של מוזרקים מבחינת עבודה קשה.
אגב, למה אתה לא יכול להבין מוזרקים שמכחישים? הם נוטלים חומרים לא חוקיים ויש מיתוסים על סטרואידים שעלולים לגרום לאנשים להתרחק מהם. זה מה שהיית רוצה אם היית על חומרים? שאשתך תתגרש ממך, והילדים יתרחקו ממך? אני רוכש כבוד רב למוזרקים שהם מוכנים לעבוד קשה מאד, אף על פי שאני לא מסכים עם הדרך שלהם.
השאלה שצריכה להישאל היא אם שני אנשים בדיוק אותו דבר מבחינה גנטית, משקיעים בצורה זהה בתזונה/אימונים ושינה.
האחד מזריק והשני לא. מי לדעתך יגדל יותר ?אז במקרה הזה המוזרק לא עבד קשה יותר מהטבעי.