נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
כל הכבוד על היוזמה,מבורך מאוד.
אני אשמח אם תענה לי על השאלות להלן:
1-למרות כל הטוב שיש באמריקה לעומת הארץ,אתה לא מתגעגע לארץ ולכל השטויות כאן?
2-אתה חושב שאתה תחזור לארץ בסופו של דבר למרות כל הטוב שיש שם?
3-הנפש שלך לא מתגעגת לארץ? כי אני לדוגמא כשנסעתי לחו"ל לשבוע כבר ביום השני ממש רציתי לחזור לארץ..
1. יש דברים קטנים שאני מתגעגע, כמו הקונספט של חומוסיה (שאני מספר על זה כאן לאנשים הם לא מבינים איך מתבל יכול להיות מנה עיקרית) החיי לילה בארץ יותר טובים, אתה מרגיש יותר ״חופשי״ ודברים פשוט לא כרוכים בבירוקרטיה לא מובנת (צריך כאן רשיון לצב נגיד ובחתונה של חברים שלי היה אסור לשתות וויסקי בשוטים, רק על קרח או עם מיקסר).
2. קשה לי להאמין שאחזור לארץ, אני כבר מבוסס כאן עם חברים, שני החברים הכי טובים שלי (ישראלים) אחד חי באוסטרליה לגמרי במקרה בלי קשר אלי והשני אוטוטו מתחתן עם אוסטרלית ולא גר בארץ. אני גר עם חברה אוסטרלית שקשה לי לראות אותה עוברת לארץ (אולי לעבוד באינטל או בהיי טק, מי יודע).
3. כמו שINCIN אמר, שאתה בחופשה, השגרה שלך בארץ. השגרה שלי ב5 שנים האחרונות זה באוסטרליה. בהחלט מתגעגעים למשפחה וחברים אבל לאט לאט מתרגלים ומפתחים משפחה וחברים מקומיים. זה לוקח הרבה זמן.
בנוסף, הספורט (פאוורליפטינג) מפותח כאן ברמה חסרת תקדים, יהיה קשה לי לחזור אחורה למשהו אחר.
כאן אגב, תהליך קבלה לעבודה היה די פשוט. אומנם אני בתפקידים זוטרים, אבל מגישים קו״ח, מזמנים לראיון, לא חופרים יותר מדי והכל טוב. לרוב התחלתי תוך כמה שבועות אח״כ. עשו לי בדיקת רקע לפני שנתנו לי ספונסר לויזה בתור מעסיק.
הויזות כאן לעומת זאת, זו רמה אחרת של חפירה וכאב ראש.
כאן אגב יש מאמנים שכמעט באופן בלעדי מתפרנסים מפאוורליפטינג, בנוסף להמון מכוני פאוורליפטינג ייעודיים. הספורט מאוד מצליח כאן ומבחינת % מהאוכלוסיה הוא יחסית מאוד גדול. סביב 5,000 מתחרים פעילים מתוך 24 מליון תושבים.האמת שהייתי באמריקה עבדתי בצד בתור מאמן אישי (על שחור כמובן) והרווחתי כסף לא רע (לקחתי בזמנו 50 דולר לשעה מבלי לדעת איך השוק עובד סתם בשביל הכיף) אני חייב להגיד שהאמריקנים זה עם שונה מבחינת יחס לקוח-עובד , מצאתי את עצמי הרבה יותר מקצועני בשיחות שלי ובעל פחות צורך לספק אותם חברתי - בזמן שבארץ אני נאלץ לספק שיחות חולין ללקוחות שלי. עוד משהו שלמרות שסצנת הפאוולנטיג היא עדיין לא במיינסטיר
הוא יותר חזקה שמה וזה מאפשר למאמן שלא בא בגישה שטותית באמת לאמן, להסביר לג'ים ברו באמריקה למה כדיי לו בתור מתחיל להשקיע בדדליפט וסקאווט הרבה יותר קל מלשבור את הראש בארץ עם מתאמן העחי ממוצע שלך ובסוף להגיד לו ''יאללה עובדים על הבוסו אחרי רק קצת סקאווט''
INCIN
מעניין אותי באיזה מכון אתה רשום
אני אישית הלכתי ל l.a fitness ומאוד נהניתי משם למרות שזה באמת מכון כושר יותר מסחרי מאחרים 😃