הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה בהיקף היד

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן
מעניין אותי לדעת כמה זמן בערך יקח להגיע להיקף יד 37 לדוגמה בהנחה שאני מתאמן כמו שצריך אוכל כמו שצריך וישן גם

עכשיו אני על 32 וחצי

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לשער כמה זמן, זה אינדיבידואלי.
פשוט תמשיך להתמיד, ואל תשכח שתוצאות לא באות כזה מהר.

לא שוכח את זה בכלל.. ואם קרה ושכחתי אני מסתכל במראה בודק היקפים ונזכר שוב :/

לא יודע .. חשבתי שתגיד לי תמשיך כמו שצריך ותוך קצת פחות משנה בערך תגיע לאט לאט ל37
בערך כול חודשיים אתה תעלה בסמ

זה מה שחשבתי שתגיד !
ואם הוא יגיד לך וזה לא יקרה, אז מה זה עוזר?
תנסה בעצמך ותראה לאן תגיע, אולי בסוף תוך שנה אפילו תגיע ליותר.

• פותח/ת השרשור
ואם הוא יגיד לך וזה לא יקרה, אז מה זה עוזר?
תנסה בעצמך ותראה לאן תגיע, אולי בסוף תוך שנה אפילו תגיע ליותר.

צודק...

רק רציתי לדעת בערך
כמה זמן לך לקח לדוגמה לראות הלאה של 5 סמ בהיקף יד כמה חודשים זה לקח?
וואי אתה גאון!!!

חברים אני משנה את השאלה שלי

כמה זמן לקח לכם לראות הלאה של 5 סמ בהיקף יד כמה חודשים לקח לכם ???

תקרא את המאמר הזה:
The Truth About Bodybuilding Arm Measurements | T Nation

In general, improvements in arm measurement are related to gains in lean body mass. A good rule of thumb is that for every inch you want to gain on your arms, you need to gain roughly 15 pounds of equally distributed body mass. In other words, to make significant improvements in your arms, you have to gain mass all over your entire body.

לצורך עליה בהיקף של 2.5 ס״מ אתה צריך עליה במשקל גוף של כ 7.5 קילו.

• פותח/ת השרשור
תקרא את המאמר הזה:

In general, improvements in arm measurement are related to gains in lean body mass. A good rule of thumb is that for every inch you want to gain on your arms, you need to gain roughly 15 pounds of equally distributed body mass. In other words, to make significant improvements in your arms, you have to gain mass all over your entire body.

פאק זה מלא זמן

תקרא את המאמר הזה:

חחחחחח מי עבד עלייך

תקשיב זה נורא משתנה מאדם לאדם ואי אפשר באמת לדעת כמה תעלה אפשרי לדעת בערך לפי התהייה שלך על הגוף שלך אם אתה מכיר אותו.
אני יכול להגיד לך שהיו זמנים במסה שהייתי עולה בחודש רק 1 ס''מ ואני יכול להגיד לך שהיה גם בחודש 2 ס''מ היקף עליה ביד
כן כן בחודש
אבל שוב פעם זה משהו מאוד משתנה מאדם לאדם ולמישהו אחר זה יכול לקחת חודשיים רק להעלות 1 ס''מ
לפי אנשים בחדכ ובכללי שאני שומע שהם אצל מאמנים ואוכלים מסודר אנשים עם היקפים של 34-35 עולים בחודש 1ס''מ בקלילות בדרך כלל מתאמנים חדשים אפילו עוד יותר קל.

שוב פעם לא ניתן לדעת כמה אבל אם תשקיע ותתאמן חזק התוצאות ידברו בעד עצמן.

• פותח/ת השרשור
תקשיב זה נורא משתנה מאדם לאדם ואי אפשר באמת לדעת כמה תעלה אפשרי לדעת בערך לפי התהייה שלך על הגוף שלך אם אתה מכיר אותו.
אני יכול להגיד לך שהיו זמנים במסה שהייתי עולה בחודש רק 1 ס''מ ואני יכול להגיד לך שהיה גם בחודש 2 ס''מ היקף עליה ביד
כן כן בחודש
אבל שוב פעם זה משהו מאוד משתנה מאדם לאדם ולמישהו אחר זה יכול לקחת חודשיים רק להעלות 1 ס''מ
לפי אנשים בחדכ ובכללי שאני שומע שהם אצל מאמנים ואוכלים מסודר אנשים עם היקפים של 34-35 עולים בחודש 1ס''מ בקלילות בדרך כלל מתאמנים חדשים אפילו עוד יותר קל.

שוב פעם לא ניתן לדעת כמה אבל אם תשקיע ותתאמן חזק התוצאות ידברו בעד עצמן.

תודה גבר עזרת

אני התחלתי ליפני 4 חודשים+- את האימונים
התחלתי עם היקף יד 33 והיום ההיקף יד הוא 38 ועליתי רק 5 קילו...אם אתה מתחיל לא אמור לקחת הרבה זמן לעלות היקף ביידים.
לצערי יד 38 על 1.85 עדיין קטנה..רואים צורה אבל עדיין צר מידי בגלל שהיד ארוכה 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי ליפני 4 חודשים+- את האימונים
התחלתי עם היקף יד 33 והיום ההיקף יד הוא 38 ועליתי רק 5 קילו...אם אתה מתחיל לא אמור לקחת הרבה זמן לעלות היקף ביידים.
לצערי יד 38 על 1.85 עדיין קטנה..רואים צורה אבל עדיין צר מידי בגלל שהיד ארוכה 🤦‍♂️

יופי צרות של עשירים 😣

אחי אני 186 וההיקף יד שלי 32 וחצי !
ואני מתאמן קצת יותר ממך אזור ה10 חודש פשוט בהתחלה הייתי חצי שנה בחיטוב ירדתי קצת באחוזי שומן ובהיקף טבור כי הייתי קצת עגלגל בבטן והכנתי תקרקע למסה ואני על מסה נקייה משהו כמו 3 חודשים פשוט בזמן הזה היה קצת ניסוי וטעיה עם האוכל עכשיו אני על תפריט טוב בפלוס קלורי של 300 בערך...
עכשיו ניתן לזמן לעשות תעבודה ...
יופי צרות של עשירים 😣

אחי אני 186 וההיקף יד שלי 32 וחצי !
ואני מתאמן קצת יותר ממך אזור ה10 חודש פשוט בהתחלה הייתי חצי שנה בחיטוב ירדתי קצת באחוזי שומן ובהיקף טבור כי הייתי קצת עגלגל בבטן והכנתי תקרקע למסה ואני על מסה נקייה משהו כמו 3 חודשים פשוט בזמן הזה היה קצת ניסוי וטעיה עם האוכל עכשיו אני על תפריט טוב בפלוס קלורי של 300 בערך...
עכשיו ניתן לזמן לעשות תעבודה ...

קבצים מצורפים

• 20190123_190953.jpg
    20190123_190953.jpg
    KB 81.9 · צפיות: 123
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית