עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממליץ על פיוניר, הגיע לי תוך שבועיים.יש לי RDX חשבתי לקנות משהו חדש יותר טוב זה משנה פיוניר/אינזר/לונגהורן/SBD?
(פיוניר הכי נוח להזמין החגורה עולה 74.99$ ככה שאין מעמ)
למה 13 ולא 10?פיוניר ו-SBD יהיו האופציה הטובה ביותר, שניהם ייתנו לך את אותה התמיכה (אם הפיוניר 13 מ"מ כמו ה-SBD).
SBD יותר נוחה בגלל הלבר המתכוונן, אבל לפיוניר יש את החגורה עם חורים בחצאי מידות, שזה גם מעולה
או אפשר להשוות חגורה 10 מ"מ ל-13, ו-sbd יש רק 13למה 13 ולא 10?
10mm Thick - Double Suede Powerlifting Belt by Pioneer • General Leathercraft Mfg.
חשבתי על החגורה הזו
לא ידעתי טעות שליאו אפשר להשוות חגורה 10 מ"מ ל-13, ו-sbd יש רק 13
פיוניר עדיףלא ידעתי טעות שלי
אז מה אתה חושב זה משנה בכלל פיוניר אינזר או כל אחד אחר ?
וואלה אש תודה זה גם הכי קל להזמיןפיוניר עדיף
פיוניר עדיף
אין ממש הגדרה ל״יותר טובה״. ההבדלים הם בעיקר בעמידות, נוחות, איכות חומרים ועיצוב.
המותגים שנתת מעולים, אם מצאת פיוניר במחיר משתלם - לך על זה.
דוקס בכמה מצאת את הsbd?
כן, אתה רוצה לשון שאתה יכול לתפוס חזק עם יד אחת, למרות שלא נתקלתי עדיין בחגורה עם לשון עגולה חוץ מוולנדר, אבל מנגון האבזם שלהם שונה ולא באמת מצריך לתפוס חזק את הלשוןזה משנה איזה לשון יש לחוגרה? יש עדיפות לאחד מהם
אין שום הבדל בחוזק של החגורה עם פין אחד או 2, 2 אפילו פחות נוחואני מעדיף פין אחד ולא שתיים זה סבבה נכון?
סבבה אז אקנה את הTAPEREDכן, אתה רוצה לשון שאתה יכול לתפוס חזק עם יד אחת, למרות שלא נתקלתי עדיין בחגורה עם לשון עגולה חוץ מוולנדר, אבל מנגון האבזם שלהם שונה ולא באמת מצריך לתפוס חזק את הלשון
אין שום הבדל בחוזק של החגורה עם פין אחד או 2, 2 אפילו פחות נוח
אין ממש הגדרה ל״יותר טובה״. ההבדלים הם בעיקר בעמידות, נוחות, איכות חומרים ועיצוב.
המותגים שנתת מעולים, אם מצאת פיוניר במחיר משתלם - לך על זה.
כן, אתה רוצה לשון שאתה יכול לתפוס חזק עם יד אחת, למרות שלא נתקלתי עדיין בחגורה עם לשון עגולה חוץ מוולנדר, אבל מנגון האבזם שלהם שונה ולא באמת מצריך לתפוס חזק את הלשון
אין שום הבדל בחוזק של החגורה עם פין אחד או 2, 2 אפילו פחות נוח
מה אתה אומר על לעשות ביקור בארץ?להכיר מישהו שגר במדינה שמשווקים חגורות באופן רציף.
חגורה זה פריט יחסית גדול וכבד, משלוח לא זול.
כמה זמן כבר אתה איתה ?האמת שיש לי RDX שאני משתמש בה רק בסקוואטים ובפרס ואני מרוצה ממנה לאללה, לא מרגיש צורך להחליף למשהו יותר איכותי.