הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לקנות חגורה חדשה

• פותח/ת השרשור dox
  • פורסם בתאריך

dox

מושעה
804
219
נק' מוניטין:
242
804
219
יש לי RDX חשבתי לקנות משהו חדש יותר טוב זה משנה פיוניר/אינזר/לונגהורן/SBD?
(פיוניר הכי נוח להזמין החגורה עולה 74.99$ ככה שאין מעמ)

פיוניר ו-SBD יהיו האופציה הטובה ביותר, שניהם ייתנו לך את אותה התמיכה (אם הפיוניר 13 מ"מ כמו ה-SBD).
SBD יותר נוחה בגלל הלבר המתכוונן, אבל לפיוניר יש את החגורה עם חורים בחצאי מידות, שזה גם מעולה

• פותח/ת השרשור
פיוניר ו-SBD יהיו האופציה הטובה ביותר, שניהם ייתנו לך את אותה התמיכה (אם הפיוניר 13 מ"מ כמו ה-SBD).
SBD יותר נוחה בגלל הלבר המתכוונן, אבל לפיוניר יש את החגורה עם חורים בחצאי מידות, שזה גם מעולה
למה 13 ולא 10?
10mm Thick - Double Suede Powerlifting Belt by Pioneer • General Leathercraft Mfg.
חשבתי על החגורה הזו

אין ממש הגדרה ל״יותר טובה״. ההבדלים הם בעיקר בעמידות, נוחות, איכות חומרים ועיצוב.

המותגים שנתת מעולים, אם מצאת פיוניר במחיר משתלם - לך על זה.

• פותח/ת השרשור
פיוניר עדיף

אין ממש הגדרה ל״יותר טובה״. ההבדלים הם בעיקר בעמידות, נוחות, איכות חומרים ועיצוב.

upload_2019-2-5_16-59-13.png

זה משנה איזה לשון יש לחוגרה? יש עדיפות לאחד מהם
ואני מעדיף פין אחד ולא שתיים זה סבבה נכון?
דוקס בכמה מצאת את הsbd?

לא מצאתי זרקתי שמות של חברות ששמעתי שהן טובות אמרתי אחר כך נחפש אם יהיה צריך

זה משנה איזה לשון יש לחוגרה? יש עדיפות לאחד מהם
כן, אתה רוצה לשון שאתה יכול לתפוס חזק עם יד אחת, למרות שלא נתקלתי עדיין בחגורה עם לשון עגולה חוץ מוולנדר, אבל מנגון האבזם שלהם שונה ולא באמת מצריך לתפוס חזק את הלשון

ואני מעדיף פין אחד ולא שתיים זה סבבה נכון?
אין שום הבדל בחוזק של החגורה עם פין אחד או 2, 2 אפילו פחות נוח

• פותח/ת השרשור
כן, אתה רוצה לשון שאתה יכול לתפוס חזק עם יד אחת, למרות שלא נתקלתי עדיין בחגורה עם לשון עגולה חוץ מוולנדר, אבל מנגון האבזם שלהם שונה ולא באמת מצריך לתפוס חזק את הלשון

סבבה אז אקנה את הTAPERED
תודה

• פותח/ת השרשור

לא עדכן לי בפעם הראשונה את המשלוח המשלוח עולה יותר מחצי מהחגורה (45$) יוצא בסוף 120$ במקום

יש דרך להשיג חגורה טובה בארץ בלי לשלם על משולח בשווי החגורה?

להכיר מישהו שגר במדינה שמשווקים חגורות באופן רציף.
חגורה זה פריט יחסית גדול וכבד, משלוח לא זול.

האמת שיש לי RDX שאני משתמש בה רק בסקוואטים ובפרס ואני מרוצה ממנה לאללה, לא מרגיש צורך להחליף למשהו יותר איכותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית