עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה זמן כבר אתה איתה ?
שנתיים+
שמעתי הרבה עדיות לכך שהrdx לא החזיקה יותר משנה .
רוצה לגלות לנו את סוד הקסם ? 😱
הולך לפי טבלת מידות שלהם, לרוב זה למדוד את היקף הבטן לאורך הטבור, וזה יהיה ההיקף של החור האמצעיתגידו לי רגע, מידת החגורה הולכת לפי מה? איך אני יודע אם אני s /m
זה לא פרמטרמשקל החוגרה
זה הגובה של החגורה, סטנדרט זה 4 אינץ'3'/4'?
מי מקלח חגורה?אני אפילו לא מקלח אותה
הולך לפי טבלת מידות שלהם, לרוב זה למדוד את היקף הבטן לאורך הטבור, וזה יהיה ההיקף של החור האמצעי
זה לא פרמטר
זה הגובה של החגורה, סטנדרט זה 4 אינץ'
מי מקלח חגורה?
לא היה ברורצחקתי?
כבר שמעתי המלצות לשטוף חגורהצחקתי?
הולך לפי טבלת מידות שלהם, לרוב זה למדוד את היקף הבטן לאורך הטבור, וזה יהיה ההיקף של החור האמצעי
זה לא פרמטר
זה הגובה של החגורה, סטנדרט זה 4 אינץ'
מי מקלח חגורה?
אם נגיד ש-40-45 זה L, ואתה 42, אז אתה L (סתם מספרים רנדומליים)אוקי ולפי מה אני יודע אם אני צריך יותר או פחות נגיד היקף הבטן שלי זה X מה זה עוזר
כן, אל תתעסק עם משהו אחר. כל מה שמתחת ל-4 טוב לאנשים ממש ממש נמוכים (וגם אז לא תמיד), וזה טוב רק לדדליפט קונבנציונלי ולפעמים לבנצ', לסקוואט לא, לעומת זאת 4 אינץ' טוב לכולםעדיף לקחת ארבע אינצ'?
אני מאמין שהמידות שהם מציעים באתר להיקף הבטן מדובר באינצ'ים?אם נגיד ש-40-45 זה L, ואתה 42, אז אתה L (סתם מספרים רנדומליים)
כן, אל תתעסק עם משהו אחר. כל מה שמתחת ל-4 טוב לאנשים ממש ממש נמוכים (וגם אז לא תמיד), וזה טוב רק לדדליפט קונבנציונלי ולפעמים לבנצ', לסקוואט לא, לעומת זאת 4 אינץ' טוב לכולם
מידות של מי? באיזה אתר?אני מאמין שהמידות שהם מציעים באתר להיקף הבטן מדובר באינצ'ים?
אני באזור ה82 בבטן כמה זה לפי המידות שלהם
מדובר על 150 ומטה, גם רוב הבנות בקטגוריה של -47 קילו משתמשות ב-4 אינץ'ואני יחסית נמוך אם זה תופס 164 ס"מ או שמדובר על ממש נמוכים, סתם מתוך סקרנות גם ככה אקח ארבע
אנסה להיות יותר ברור, הקישור שdox העלה מקודם של החגורה, יש שם בחירה של כמה דברים בניהם זה המידותמידות של מי? באיזה אתר?
מדובר על 150 ומטה, גם רוב הבנות בקטגוריה של -47 קילו משתמשות ב-4 אינץ'
יש להם שם מדריך איך למדוד ולבחור את המידה הנכונהאנסה להיות יותר ברור, הקישור שdox העלה מקודם של החגורה, יש שם בחירה של כמה דברים בניהם זה המידות
אני העלה תמונה אני פשוט לא ממש מסתדר
ראיתי, תודה רבה!יש להם שם מדריך איך למדוד ולבחור את המידה הנכונה
אני לא גר בארץ, אז לי זה קל להשיג אותהיכול להסביר לי איך הצלחת להביא את הSBD
לי אישית אין ניסיון עם הפיוניר, אבל הנה סרטון שמשווה בידיוק בין ה-2:מה לדעתך עדיף SBD או פיוניר מצד הקטע פיוניר קאט נשמע מעולה מצד שני שמעתי בפורום ובעוד מקומות שSBD מרגישה יותר טוב
אני לא גר בארץ, אז לי זה קל להשיג אותה
לי אישית אין ניסיון עם הפיוניר, אבל הנה סרטון שמשווה בידיוק בין ה-2:
כן עכשיו ראיתי, זה משהו לפתוח נושא חדש בשבילומצחיק שכול מי שברמה בפורום גר בחול
שלחתי לך הודעה פרטית בקשר למשהו אחר לפתוח נושא חדש במקום?