הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילי חזה בabc

Guykamin

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
באימון a שלי שהוא חזה יד אחורית אני עושה לחזה 4 תרגילים 3 סטים כל אחד, בנוי בצורה הבאה:
בנץ פרס 3*8
בנץ פרס שיפוע חיובי דאמבלים 8*3
פרפר כבלים 8*3
מקבילים לחזה 3*משקל גוף מקסימום

עכשיו רציתי לשאול אם כדאי להחליף את המקבילים בתרגיל אחר או אולי להתחיל לעשות איתו משקל או בכללי לשנות פה משהו...
עצות?

דבר ראשון dox אני לוקח אותך בערבות מאוד מוגבל כי רק לפי התשובות שלך אני מבין שיש לך iq וידע של סנאי, dissonant דבר ראשון תודה אהבתי מאוד את ההסבר שלך בוא אני אתן לך קצת נתונים...קוראים לי גיא אני מתאמן כבר כמה שנים בab הגעתי למיצוי בשלב מסויים(אחרי תקופה ארוכה. איתו) והחלטתי ללכת על תוכנית עם יותר נפח(abc)
משקלים לשמיניות:
בנץ 107.5
סקוואט 122.5
דדליפט 125
עכשיו ראיתי שהרבה תוכניות abc בנויות בצורה שנותנים לשריר גדול 12 סטים לקטנים 8 ולבינוני(כתפיים 10) התכנית הזאת עבדה לי מצויין עד עכשיו התפתחתי והכל בסדר...פשוט בניתי תוכנית חדשה לצורך גיוון והייתי רוצה שתייעצו לי לגביה.
גובה 173
משקל 85
אחוז שומן 20 אני חושב.
הייתי גם רוצה לדעת אם אולי כדאי לי לשלב אלמנטים של כוח בצורה מסויימת כי ההתקדמות הליניארית שלי מאוד איטית כרגע...
התכנית שלי כרגע כזאת:
A:
בנץ 3x8
בנץ עליון דאמבלים 3x8
פרפר כבלים 8x3
מקבילים רחב 8x3
לחיצת חזה אחיזה צפופה 8x3
דחיפת פולי כלפי מטה 8x3
פשיטת מרפקים מעל הראש פולי תחתון 8x3
B:
מתח משקל 8x3
חתירה t(גיוון מבנט אובר) 8x3
פולאובר 8x3
דדליפט 8x3
יד קדמית דאמבלים 8x3
יד קדמית מוט w 8x3
פטישים 8x3
C:
לחיצת כתפיים דאמבלים 4x8
הרמה קדימה דאמבלים 3x8
כתף אחורית דאמבלים 8x3
סקוואט 8x3
פשיטה וכפיפת ברכיים מכונה 8x3
לחיצת רגליים 8x3
לאנג'ים 8x3
עצות ושינויים יתקבלו בברכה
קודם כל - הרבה יותר טוב! - עכשיו יהיה יותר קל לעזור לך.
עם זאת, לצערי, אני אמנם יכול לברבר לך פה טריוויה, אבל כשזה מגגיע לעצה פרקטית, זה כבר המקום של מאמנים. (אני לא מאמן).

*אני חושב שאוסף התרגילים שאתה מציע חסר פואנטה, ומתפזר.
למשל: אם במקום כל הלחיצות האלה, היית עושה רק בנץ', פרס, ואולי-אולי-אולי, בסוף, פרפר באינקליין - לא היה חסר לך כלום, והיית יכול לתרגל את הבנץ' ואת הפרס שלך הרבה יותר.

*גם מבחינת משיכות: מתח עם משקל, חתירה ב-T-Bar, ודדליפ רומני, גם סוגרים הרבה פינות.

*תוסיף סקוואט, ומה נשאר לך? - קצת הרחקות לצדדים, וכפיפות מרפקים? אולי עלייות תאומים? אולי להסתכל במראה ולהחליט מה אצלך צריך עוד קצת פוקוס ולהוסיף לו את זה דרך תרגיל "מפוקס" יותר, כמו לג פרס, פרפר בזוית של אינקליין בנץ', פייס פולס, פולאובר, או עליות-תאומים?

אף אחד לא אומר שאתה צריך לעשות 3x8 לתרגיל, ולעבור לתרגיל אחר.
מה אם תתמקד ב-6 התרגילים הגדולים שציינתי, ותחליט שכל אחד מקבל בשבוע פעם אחת של 5x5, ועוד פעם אחת של 5x10? (ול-2-3 מתוכם שמעניינים אותך יותר, אפילו אימון שלישי בשבוע, כך שיהיה לך תרגול שלהם 3 פעמים בשבוע?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית