הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לסופרי קלוריות- ערכים של מזונות במשקל?

• פותח/ת השרשור Jviega
  • פורסם בתאריך

Jviega

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
אני קצת מבולבל כשזה מגיע לערכים של מזונות שקונים במשקל, למשל בשר, עוף, דגים, לצערי בארץ הכול שכונה ולא מצויין על כל דבר ערכים תזונתיים, אם אני קונה מזון במשקל כמו אלה שציינתי אין לדעת.

הבעיה שכשאני מחפש באינטרנט כל מקום נותן ערך אחר, למשל חזה עוף 100 גרם ללא עור וללא עצמות יש אתרים שאומרים 165 קלוריות, ויש אתרים שאומרים 100, ויש אתרים שאומרים 130, ובגדול זה ככה כמעט לכל סוג מזון.

בחו"ל לכל דבר יש תוויות של ערכים תזונתיים אז זה קל, פה בארץ יש דברים שזה פשוט המערב פרוע לך תנחש כמה אתה מכניס.

מה אפשר לעשות? לעשות ממוצע בין רוב התוצאות וזהו?

היה תחקיר על זה בחדשות דרך אגב. עושים מאיתנו אשכרה בדיחה. היה איזה המבורגר שהבטיחו שהוא 300 גרם ובתכלס אחרי טיגון נשאר רק 150!! WTF? ההמבורגר היחיד ששוקל בדיוק כמו שאומרים זה של מקדונלדס.

אני אישית מאז הייתי בהלם מוחלט, שילמתי איזה 70-80 שקל כמעט על פאקינג 200 גרם המבורגר, כבר בבית יכולתי להכין 400 גרם עם לחמנייה ברבע מחיר אני מסיבות אישיות בכלל כבר לא אוכל בחוץ. לא סומך על הניקיון לא סומך על כמות הבשר שהם אומרים לא סומך על כלום.

אני אישית מאז הייתי בהלם מוחלט, שילמתי איזה 70-80 שקל כמעט על פאקינג 200 גרם המבורגר, כבר בבית יכולתי להכין 400 גרם עם לחמנייה ברבע מחיר אני מסיבות אישיות בכלל כבר לא אוכל בחוץ. לא סומך על הניקיון לא סומך על כמות הבשר שהם אומרים לא סומך על כלום.
לגמריי. כנ״ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית