עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
130.8kg x7 מהיום:) חושב שהצלחתי להבין את המשמעות של לדחוף לצדדים (מצטער על הזווית צילום הלא מוצלחת... לא צילמתי במטרה של בדיקת טכניקה באותו רגע)
כן הייתי צריך להיכנס לסט אפ מחדש אחרי החמישית כי משהו שם הרגיש לי לא נוח אבל מאמין שזה יסתדר עם הזמן...
המשקל גוף ממשיך לרדת 😃 כרגע על 59.8kg
(לא יכול כבר להשתמש בחגורה בלי ללבוש סווטשירט חח)
130.8kg x7 מהיום:) חושב שהצלחתי להבין את המשמעות של לדחוף לצדדים (מצטער על הזווית צילום הלא מוצלחת... לא צילמתי במטרה של בדיקת טכניקה באותו רגע)
כן הייתי צריך להיכנס לסט אפ מחדש אחרי החמישית כי משהו שם הרגיש לי לא נוח אבל מאמין שזה יסתדר עם הזמן...
המשקל גוף ממשיך לרדת 😃 כרגע על 59.8kg
(לא יכול כבר להשתמש בחגורה בלי ללבוש סווטשירט חח)
אם אתה לכיוון של הבילדינג למה אתה עושה תוכניות כוח או סומו?מי אמר שאני פאוורליפטר? אני בכלל הולך לכיוון הבילדינג ככה שלא אכפת לי לשים רצועות...
למה אני שם רצועות? כי אחיזה הפוכה עשתה לי כאבים בטרפז שמאל בגלל חוסר איזון
אקח לצומת ליבינראה יותר טוב. עכשיו תסגור טוב יותר את הכתפיים, תשב יותר, ותקרב יותר את האגן למוט
לא הבנתי למה לא טוב שיש לי שיווי משקל?אני דווקא חושב שהזווית הזאת מצויינת.
האמת שלפני כמה חודשים ניסיתי להתחיל סומו, יש לי דדליפט מעל 250. וכשהתחלתי סומו במשקלים נמוכים יותר מהדדליפט הרגיל שלי, היה לי הרבה יותר קל מבחינת הקושי, והיה ברור לי שאצליח להרים יותר בסומו מדדליפט רגיל. אבל כשהגעתי ל 240, המוט לא זז.
האימון שלך לטכניקה נכונה צריכה להתחיל במשקל מעט נמוך יותר, וזה יכול לקחת חודשים עד שהגוף שלך ירים בסומו כמו או יותר מהדדליפט הרגיל שלך.
אני רואה שיש לך שיווי משקל די טוב, ואפילו מצליח למשוך את הגוף אחורה כשאתה למעלה. ולדעתי זה סימן לא טוב.
בסומו אין הרבה שיווי משקל, בגלל שהבהונות של הרגליים מצביעים כלפי חוץ ולא קדימה.
אני חושב שעליך להוציא את הבהונות כלפי חוץ, ולוותר על הכיווץ שלך למעלה.
אני גם חושב שפתיחה מעט רחבה יותר יקל עליך.
אבל הדבר הכי קריטי, זה שהברכיים ילכו כמה שיותר אחורה, ובכך האגן שלך יהיה הרבה יות קרוב למוט. זה סומו.
אתה כנראה לא תצליח 130, אבל תתחיל מ 100, ולאט לאט תעלה משקל.
אם אתה לכיוון של הבילדינג למה אתה עושה תוכניות כוח או סומו?
הם נראה לי התכוונו שעדיף לך אחיזה רגילה וזהו (למרות שאני לא מסכים)
לא גדלים בלי להיות חזקים אבל אפשר להיות חזק בלי לגדולהפלג גוף תחתון שלי לא צריכות נפח גבוהה בשביל לגדול... מגיב יותר טוב לעצימות... ובכללי חשוב לי גם להיות חזק
לא גדלים בלי להיות חזקים הבל אפשר להיות חזק בלי לגדול
אתה עושה תוכנית כוח לא הייתי מצפה לגדול יותר מידי
מה לא נוראלא נורא
אם אתה קטן אז לא חכמה או שהם מזריקיםבוא תספר לחברה במכון שלי שהם פי 2 ממני בגודל עם 60kg בנץ שלא גדלים בלי להיו