הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סומו דדליפט טכניקה

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
מנסה לעבור מקונבנציאונלי לסומו...

מה דעתכם? מצולם מ2 זוויות...

סט ראשון עם 130

סט שני עם 135 (בתכלס סט שלישי ונכשלתי חח)

130.8kg x7 מהיום:) חושב שהצלחתי להבין את המשמעות של לדחוף לצדדים (מצטער על הזווית צילום הלא מוצלחת... לא צילמתי במטרה של בדיקת טכניקה באותו רגע)

כן הייתי צריך להיכנס לסט אפ מחדש אחרי החמישית כי משהו שם הרגיש לי לא נוח אבל מאמין שזה יסתדר עם הזמן...

המשקל גוף ממשיך לרדת 😃 כרגע על 59.8kg
(לא יכול כבר להשתמש בחגורה בלי ללבוש סווטשירט חח)

נראה יותר טוב. עכשיו תסגור טוב יותר את הכתפיים, תשב יותר, ותקרב יותר את האגן למוט

130.8kg x7 מהיום:) חושב שהצלחתי להבין את המשמעות של לדחוף לצדדים (מצטער על הזווית צילום הלא מוצלחת... לא צילמתי במטרה של בדיקת טכניקה באותו רגע)

כן הייתי צריך להיכנס לסט אפ מחדש אחרי החמישית כי משהו שם הרגיש לי לא נוח אבל מאמין שזה יסתדר עם הזמן...

המשקל גוף ממשיך לרדת 😃 כרגע על 59.8kg
(לא יכול כבר להשתמש בחגורה בלי ללבוש סווטשירט חח)

אני דווקא חושב שהזווית הזאת מצויינת.
האמת שלפני כמה חודשים ניסיתי להתחיל סומו, יש לי דדליפט מעל 250. וכשהתחלתי סומו במשקלים נמוכים יותר מהדדליפט הרגיל שלי, היה לי הרבה יותר קל מבחינת הקושי, והיה ברור לי שאצליח להרים יותר בסומו מדדליפט רגיל. אבל כשהגעתי ל 240, המוט לא זז.
האימון שלך לטכניקה נכונה צריכה להתחיל במשקל מעט נמוך יותר, וזה יכול לקחת חודשים עד שהגוף שלך ירים בסומו כמו או יותר מהדדליפט הרגיל שלך.
אני רואה שיש לך שיווי משקל די טוב, ואפילו מצליח למשוך את הגוף אחורה כשאתה למעלה. ולדעתי זה סימן לא טוב.
בסומו אין הרבה שיווי משקל, בגלל שהבהונות של הרגליים מצביעים כלפי חוץ ולא קדימה.
אני חושב שעליך להוציא את הבהונות כלפי חוץ, ולוותר על הכיווץ שלך למעלה.
אני גם חושב שפתיחה מעט רחבה יותר יקל עליך.
אבל הדבר הכי קריטי, זה שהברכיים ילכו כמה שיותר אחורה, ובכך האגן שלך יהיה הרבה יות קרוב למוט. זה סומו.
אתה כנראה לא תצליח 130, אבל תתחיל מ 100, ולאט לאט תעלה משקל.

מי אמר שאני פאוורליפטר? אני בכלל הולך לכיוון הבילדינג ככה שלא אכפת לי לשים רצועות...
אם אתה לכיוון של הבילדינג למה אתה עושה תוכניות כוח או סומו?

למה אני שם רצועות? כי אחיזה הפוכה עשתה לי כאבים בטרפז שמאל בגלל חוסר איזון

הם נראה לי התכוונו שעדיף לך אחיזה רגילה וזהו (למרות שאני לא מסכים)

• פותח/ת השרשור
נראה יותר טוב. עכשיו תסגור טוב יותר את הכתפיים, תשב יותר, ותקרב יותר את האגן למוט
אקח לצומת ליבי

אני דווקא חושב שהזווית הזאת מצויינת.
האמת שלפני כמה חודשים ניסיתי להתחיל סומו, יש לי דדליפט מעל 250. וכשהתחלתי סומו במשקלים נמוכים יותר מהדדליפט הרגיל שלי, היה לי הרבה יותר קל מבחינת הקושי, והיה ברור לי שאצליח להרים יותר בסומו מדדליפט רגיל. אבל כשהגעתי ל 240, המוט לא זז.
האימון שלך לטכניקה נכונה צריכה להתחיל במשקל מעט נמוך יותר, וזה יכול לקחת חודשים עד שהגוף שלך ירים בסומו כמו או יותר מהדדליפט הרגיל שלך.
אני רואה שיש לך שיווי משקל די טוב, ואפילו מצליח למשוך את הגוף אחורה כשאתה למעלה. ולדעתי זה סימן לא טוב.
בסומו אין הרבה שיווי משקל, בגלל שהבהונות של הרגליים מצביעים כלפי חוץ ולא קדימה.
אני חושב שעליך להוציא את הבהונות כלפי חוץ, ולוותר על הכיווץ שלך למעלה.
אני גם חושב שפתיחה מעט רחבה יותר יקל עליך.
אבל הדבר הכי קריטי, זה שהברכיים ילכו כמה שיותר אחורה, ובכך האגן שלך יהיה הרבה יות קרוב למוט. זה סומו.
אתה כנראה לא תצליח 130, אבל תתחיל מ 100, ולאט לאט תעלה משקל.
לא הבנתי למה לא טוב שיש לי שיווי משקל?
דרך אגב שברתי כבר את השיא שלי בקונבנציונלי בסומו (140x3 בקונבנציאונלי ו143x3 בסומו)

התחלתי מ110kg , עליתי עכשיו ל130kg ולדעתי אעלה ל140 באימון הבא ואקווה ל5 חזרות

אם אתה לכיוון של הבילדינג למה אתה עושה תוכניות כוח או סומו?

הם נראה לי התכוונו שעדיף לך אחיזה רגילה וזהו (למרות שאני לא מסכים)

הפלג גוף תחתון שלי לא צריכות נפח גבוהה בשביל לגדול... מגיב יותר טוב לעצימות... ובכללי חשוב לי גם להיות חזק

הפלג גוף תחתון שלי לא צריכות נפח גבוהה בשביל לגדול... מגיב יותר טוב לעצימות... ובכללי חשוב לי גם להיות חזק
לא גדלים בלי להיות חזקים אבל אפשר להיות חזק בלי לגדול

אתה עושה תוכנית כוח לא הייתי מצפה לגדול יותר מידי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא גדלים בלי להיות חזקים הבל אפשר להיות חזק בלי לגדול

אתה עושה תוכנית כוח לא הייתי מצפה לגדול יותר מידי

גדלים גם בלי להיות חזקים... אתה לא צריך 200kg דדליפט בשביל להיות גדול.. אתה צריך מספיק נפח, עצימות לא נמוכה מידי ולאכול טוב בשביל לגדול... בוא תספר לחברה במכון שלי שהם פי 2 ממני בגודל עם 60kg בנץ שלא גדלים בלי להיו

ואיזה תוכנית כוח תגיד לי? אין לך מושג אפילו איך התוכנית שלי נראית...
עזוב שכרגע אני עובד בעצימות גבוהה ונפח נמוך מה שאתה מכנה "תוכנית כוח".
אבל זה בגלל שאני בחיטוב וכל המטרה שלי זה לשמור על המשקלי עבודה כדי לשמור על מסת שריר.

בכלל כל המסה עבדתי עם ab קלאסיץ יחסית...
יום A
בנץ 4x6-8
פרס 4x6-8
לחיצת חזה בדמבלים 3x6-10
ואז עוד תרגילי עזר (הנפות לצדדים, פרפר בכבלים, ו2 תרגילים ליד אחורית)

יום B:
סקוואט 3x5
דדליפט 1x5
חתירה במוט 4x6
חתירה במכונה 3x8
פולי עליון 3x10
יד קדמית 2 תרגילים 3x10

ושוב, הרגליים שלי לא צריכות נפח בשביל לגדול. נפח נמוך בעצימות גבוהה עובד בשבילן הכי טוב.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190414-181406_Gallery.jpg
    Screenshot_20190414-181406_Gallery.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 53
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית