מתאמן כחצי שנה, בן 22 שוקל 77 גובה 1.75
אחרי חודשיים של fbw עברתי לתכנית די סטנדרטית של ab שאני מבצע 5 פעמים בשבוע.
A חזה, אחורית, כתפיים
B רגליים כתף, קדמית
פעם ראשונה בחיים שאני מתאמן בחיים אז המשקלים התחילו בערך ב0, עם משקל של כ65 קילו, כלומר עלייה של כ12 קילו.
המשקלים כרגע הכול 5x5
בנצ' - 85
דדליפט - 120, 120, 130, 120
סקוואט - 115*4 ו120 בסט האחרון
הסקוואט היה בהתחלה בתכנית ככה שהוא הכי הרבה זמן, (לעומת הדדליפט למשל שהוספתי לפני חודשיים) לפני חודש וחצי בערך הרגשתי שאני נתקע על 115, ירדתי ל100 ועבדתי חזק על טכניקה - ירידה עד הסוף, גב מכווץ, ברכיים החוצה, להחזיק בטן.
עכשיו שוב אני מרגיש תקוע על 115-120 ולא מצליח להעלות משקלים הסקוואט כבר תקופה ארוכה מאוד.
בסקוואט אני משתמש בחגורה מעל 100 קילו.
מה אפשר לעשות?
בנוסף האם AB חמש פעמים(ראשון עד חמישי) בשבוע אפקטיבי? 3 פעמים a ופעמיים b כאשר אני לא מרגיש תקיעה בחזה בכלל והתקדמות די סבירה.
האם יכול להיות שזה קשור גם למשקל? אני תקוע על 77 כבר חודש ולא זז, אוכל לפחות 3000-3200 קלוריות ביום ולא רואה תזוזה במשקל.
תודה אלופים!
@frozen @kotzer @MasterSplitter
אחרי חודשיים של fbw עברתי לתכנית די סטנדרטית של ab שאני מבצע 5 פעמים בשבוע.
A חזה, אחורית, כתפיים
B רגליים כתף, קדמית
פעם ראשונה בחיים שאני מתאמן בחיים אז המשקלים התחילו בערך ב0, עם משקל של כ65 קילו, כלומר עלייה של כ12 קילו.
המשקלים כרגע הכול 5x5
בנצ' - 85
דדליפט - 120, 120, 130, 120
סקוואט - 115*4 ו120 בסט האחרון
הסקוואט היה בהתחלה בתכנית ככה שהוא הכי הרבה זמן, (לעומת הדדליפט למשל שהוספתי לפני חודשיים) לפני חודש וחצי בערך הרגשתי שאני נתקע על 115, ירדתי ל100 ועבדתי חזק על טכניקה - ירידה עד הסוף, גב מכווץ, ברכיים החוצה, להחזיק בטן.
עכשיו שוב אני מרגיש תקוע על 115-120 ולא מצליח להעלות משקלים הסקוואט כבר תקופה ארוכה מאוד.
בסקוואט אני משתמש בחגורה מעל 100 קילו.
מה אפשר לעשות?
בנוסף האם AB חמש פעמים(ראשון עד חמישי) בשבוע אפקטיבי? 3 פעמים a ופעמיים b כאשר אני לא מרגיש תקיעה בחזה בכלל והתקדמות די סבירה.
האם יכול להיות שזה קשור גם למשקל? אני תקוע על 77 כבר חודש ולא זז, אוכל לפחות 3000-3200 קלוריות ביום ולא רואה תזוזה במשקל.
תודה אלופים!
@frozen @kotzer @MasterSplitter