הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט חיטוב מהפורטל - התייעצות

lior20067

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום לכולם,
אני בן 25 שוקל 78 ק"ג והגובה שלי הוא 1.78. עובר עכשיו לחיטוב. הכנסתי לאתר הזה : ( Calories Needed for a 25 year old, 78 kg Male) את נתונים ויצא לי שהנירטלי שלי הוא 2700 בערך. גירעון של 500 יוביל אותי ל2200 ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי לי להתשמש בתפריטים מהפורטל (בניית תפריט תזונה - חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג) , באחד למשקל 70 ק"ג או ב85 ק"ג, כי אני בדיוק באמצע..

תודה רבה לעונים ושבת שלום!

המחשבונים האלה הם לא יותר מהערכה לפעמים גסה מאוד. תלך לפי זה ותראה מה קורה עם המשקל, ולפי זה תוריד או תוסיף קלוריות.
התפריטים המוכנים הם לא מותאמים לך, תקח משם את מה שאתה רוצה, תשנה לפי היום יום שלך ולפי הכמויות שאתה באמת צריך לאכול

מבחירה בין שני התפריטים לדעתי ה85 קילו יותר יתאים.
באופן כללי אני מוצא תפריטים קבועים כמשהו שמאוד קשה לדבוק בו, גם מבחינת האוכל שאותו דבר ומהר מאוד נמאס וגם מהצד שלהכין את אותו האוכל, בשעות קבועות לא באמת ריאלי, אולי זה רק אני.
ההמלצה הכי טובה לדעתי היא לדעת את הערכים שאתה צריך לאכול, למשל אם אתה יודע שבצהריים תאכל 300 גרם חזה עוף אתה יכול בערב ללכת על יותר פחמימות כי כבר סגרת את החלבון היומי, להפך אם יש לך יום לחוץ ואין זמן להכין צהריים אז בבוקר אתה אוכל ביצים, גבינה, טונה כדי ל"חפות" על הצהריים.
אחרי שבוע שבועיים כבר תדע להכין לעצמך מגוון רחב יותר של תפריטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית