הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש טיפים/הנחיות לסקוואט לאנשים שיש להם ירכיים ארוכות ביחס לשאר הגוף.

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
כגון: נעליים שטוחות/הגבהה, רוחב עמידה, hb או lb וכו'... כל דבר יעזור
ואם אתם מכירים שמות של סקוואטרים מפורסמים שיש להם ירכיים ארוכות ביחס לשאר הגוף אשמח לדעת
תודה לכולכם

נערך לאחרונה:
באופן כללי ירך ארוכה תקשה על הסקוואט ככה שיהיה לך קשה למצוא אנשים בטופ עם מבנה כזה.

סתם מישהו שעלה לי לראש - ריס קין RHYSS KEANE שפף 410@140 בסופ״ש האחרון. הייתי אומר שיש לו ירך ארוכה יחסית.

• פותח/ת השרשור
באופן כללי ירך ארוכה תקשה על הסקוואט ככה שיהיה לך קשה למצוא אנשים בטופ עם מבנה כזה.

סתם מישהו שעלה לי לראש - ריס קין RHYSS KEANE שפף 410@140 בסופ״ש האחרון. הייתי אומר שיש לו ירך ארוכה יחסית.
וואו עד כדי כך?!
תודה רבה אחי. אתה מחכים אותי כל פעם מחדש.

וואו העמידה שלו בסקוואט ממש רחבה לעומת העמידה שלו בדדליפט. גם שיפוע כפות הרגליים. מדהים.

אנסה בשבועות הקרובים לפתוח קצת יותר רגליים כמו שהרקון (מצטער אני לא יודע את השם שלו) אמר למעלה אולי זה יעזור לי.

נערך לאחרונה:
בגדול עמידה רחבה אמורה לעזור, שווה לנסות.

אבל צריך גמישות מספיקה באגן וכו׳.

בגדול כמו שאמרתי אין פתרונות קסמים כי סקוואט זה תרגיל רב מפרקי מורכב.

• פותח/ת השרשור
בגדול עמידה רחבה אמורה לעזור, שווה לנסות.

אבל צריך גמישות מספיקה באגן וכו׳.

בגדול כמו שאמרתי אין פתרונות קסמים כי סקוואט זה תרגיל רב מפרקי מורכב.
כן. התרגיל הזה מעצבן מאוד. המון דגשים. לוקח שנים נראה לי להבין אם עושים את התרגיל הזה טוב.

כן. התרגיל הזה מעצבן מאוד. המון דגשים. לוקח שנים נראה לי להבין אם עושים את התרגיל הזה טוב.
אני אחרי 11+ שנים של אימונים ברצף ו300+ קילו על המוט עדיין משפר ומנסה לשפר טכניקה כל אימון, תתרגל.

• פותח/ת השרשור
אני אחרי 11+ שנים של אימונים ברצף ו300+ קילו על המוט עדיין משפר ומנסה לשפר טכניקה כל אימון, תתרגל.
תודה רבה אחי. כן אני אוריד משקל ואתחיל לעבוד על טכניקה חזק יותר. אפילו אעשה עוד אימונים במהלך השבוע עם סקוואטים קלים יותר כדי לשפר את הטכניקה. ומדהים שגם אחרי כל כך הרבה שנים ועם משקל כזה מטורף (300+ פסיכי לגמרי אם אני לא טועה על משקל גופך הוא 94 קילוגרם) עדיין צריך לשפר טכניקות... מכניס אותי לפרופורציות שאני צריך תמיד לבדוק את הטכניקה שלי לא משנה כמה זמן אני אתאמן.

ברור. זה אף פעם לא נגמר. גם ב400 קילו משפרים טכניקה וחופרים בנושאים הכי קטנים.

אפילו להפך, שאתה מתחיל ושופף 100, אתה תתקדם יפה כמעט לא משנה אחיזה עמידה חגורה וכו׳... הכל יעבוד לך. ככל שאתה יותר מתקדם, אתה תצטרך לחפור יותר חזק בטכניקה כדי להמשיך להתקדם (בנוסף לתכנית נכונה, תזונה, שינה וכו׳)

• פותח/ת השרשור
ברור. זה אף פעם לא נגמר. גם ב400 קילו משפרים טכניקה וחופרים בנושאים הכי קטנים.

אפילו להפך, שאתה מתחיל ושופף 100, אתה תתקדם יפה כמעט לא משנה אחיזה עמידה חגורה וכו׳... הכל יעבוד לך. ככל שאתה יותר מתקדם, אתה תצטרך לחפור יותר חזק בטכניקה כדי להמשיך להתקדם (בנוסף לתכנית נכונה, תזונה, שינה וכו׳)
תודה רבה על ההסברים אחי. אני עכשיו מבין למה כל האנשים מצלמים את עצמם עושים סקוואט, דדליפט ובנצ' כי מצלמה זה הדבר הכי אובייקטיבי שיכול להיות. אתה יכול להסתכל על עצמך ולהבין מה אתה עושה לא בסדר ולתקן.

בתור אחד שיש לו רגליים ארוכות ביחס לפלג גוף עליון, סקוואט עם עמידה רחבה זה מה שעובד לי. לא רק שאני יותר חזק בעמידה הזו, אין לי גם גם בעיות של קריסה עם הגב - מה שתמיד קרה עם עמידה צרה לא משנה כמה חשבתי ועבדתי על זה. (לואובאר)

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שיש לו רגליים ארוכות ביחס לפלג גוף עליון, סקוואט עם עמידה רחבה זה מה שעובד לי. לא רק שאני יותר חזק בעמידה הזו, אין לי גם גם בעיות של קריסה עם הגב - מה שתמיד קרה עם עמידה צרה לא משנה כמה חשבתי ועבדתי על זה. (לואובאר)
תודה רבה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית