עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי. אני בהחלט אנסה זאתכנראה שכדאי hb בעמידה יחסית רחבה. מבחינה מכנית
תודה על התשובה אחי. ידוע לך על סקוואטרים מפורסמים עם ירך ארוכה לעומת שאר הגוף?אין פתרונות קסמים. זה לא עד כדי כך פשוט.
זה תלוי בעוד הרבה מרכיבים.
וואו עד כדי כך?!באופן כללי ירך ארוכה תקשה על הסקוואט ככה שיהיה לך קשה למצוא אנשים בטופ עם מבנה כזה.
סתם מישהו שעלה לי לראש - ריס קין RHYSS KEANE שפף 410@140 בסופ״ש האחרון. הייתי אומר שיש לו ירך ארוכה יחסית.
כן. התרגיל הזה מעצבן מאוד. המון דגשים. לוקח שנים נראה לי להבין אם עושים את התרגיל הזה טוב.בגדול עמידה רחבה אמורה לעזור, שווה לנסות.
אבל צריך גמישות מספיקה באגן וכו׳.
בגדול כמו שאמרתי אין פתרונות קסמים כי סקוואט זה תרגיל רב מפרקי מורכב.
אני אחרי 11+ שנים של אימונים ברצף ו300+ קילו על המוט עדיין משפר ומנסה לשפר טכניקה כל אימון, תתרגל.כן. התרגיל הזה מעצבן מאוד. המון דגשים. לוקח שנים נראה לי להבין אם עושים את התרגיל הזה טוב.
תודה רבה אחי. כן אני אוריד משקל ואתחיל לעבוד על טכניקה חזק יותר. אפילו אעשה עוד אימונים במהלך השבוע עם סקוואטים קלים יותר כדי לשפר את הטכניקה. ומדהים שגם אחרי כל כך הרבה שנים ועם משקל כזה מטורף (300+ פסיכי לגמרי אם אני לא טועה על משקל גופך הוא 94 קילוגרם) עדיין צריך לשפר טכניקות... מכניס אותי לפרופורציות שאני צריך תמיד לבדוק את הטכניקה שלי לא משנה כמה זמן אני אתאמן.אני אחרי 11+ שנים של אימונים ברצף ו300+ קילו על המוט עדיין משפר ומנסה לשפר טכניקה כל אימון, תתרגל.
תודה רבה על ההסברים אחי. אני עכשיו מבין למה כל האנשים מצלמים את עצמם עושים סקוואט, דדליפט ובנצ' כי מצלמה זה הדבר הכי אובייקטיבי שיכול להיות. אתה יכול להסתכל על עצמך ולהבין מה אתה עושה לא בסדר ולתקן.ברור. זה אף פעם לא נגמר. גם ב400 קילו משפרים טכניקה וחופרים בנושאים הכי קטנים.
אפילו להפך, שאתה מתחיל ושופף 100, אתה תתקדם יפה כמעט לא משנה אחיזה עמידה חגורה וכו׳... הכל יעבוד לך. ככל שאתה יותר מתקדם, אתה תצטרך לחפור יותר חזק בטכניקה כדי להמשיך להתקדם (בנוסף לתכנית נכונה, תזונה, שינה וכו׳)
תודה רבה אחי!בתור אחד שיש לו רגליים ארוכות ביחס לפלג גוף עליון, סקוואט עם עמידה רחבה זה מה שעובד לי. לא רק שאני יותר חזק בעמידה הזו, אין לי גם גם בעיות של קריסה עם הגב - מה שתמיד קרה עם עמידה צרה לא משנה כמה חשבתי ועבדתי על זה. (לואובאר)