הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להמשיך במסה?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
טוב אז אני הייתי תחילה 125 קילו, ירדתי ל71 (לפני חודש בדיוק חזרתי להתאמן אחרי 3-4 חודשים בערך ממש בערך שלא התאמנתי (הבערך זה 3-4)
מ71 קילו אמרו לי ללכת להעלאות במסה (וגם אחרי ששלחתי פה תמונה הנה קישור: תמונה - מסה או חיטוב? ) התחלתי מסה, אני בערך 74 וזה כנראה עם נוזלים לפי מה שהבנתי. הנה תמונות מהיום:
קצת מפריע לי הצדדים והעודף עור (כן זה מאה אחוז עודף עור..) אבל אמרו לי שאין מה לעשות ושבשביל להעיף את זה וגם בשביל קוביות לתת מסה לבטן ובכללי בלי קשר לקוביות שאני אעלה במסה אם אני רוצה להמשיך לאיפשהו.
רציתי לדעת האם להמשיך במסה? אני עכשיו 74 (עם נוזלים ככול הנראה. אם לא אז 72~73.. לא מאמין שכלכך מהר בחודש עליתי ל74 קילו, ועוד כשאכלתי נקי ומקסימום עד 2700~2400 (בין האיזורים האלה כשאני בכלל אמור לאכול 3000 + וזה עוד חישוב אחרי שאני מתאמן בין 3-4 פעמים בשבוע אז צריך להכפיל ב1.55 ועוד להוסיף לזה 500 הרי מסה... לא?)
להמשיך מסה? לעבור לחיטוב? אני אבוד עצות.
הנה כמה תמונות מהיום:
upload_2019-2-26_20-50-39.png
upload_2019-2-26_20-50-49.png

נ.ב, אני חייב לומר שבבקרים (על בטן ריקה נו...) תמיד וגם כשאני קופץ רואים קוביות מתחת לשכבה שם, אז כן, אולי באמת עדיף מסה בשביל לחזק את הבטן וגם בכללי בשביל להתקדם לאינשהו. מה אתם אומרים? בטוח במאה אחוז שאלו קוביות.

אם עלית רק מ71 ל73-74 לא באמת סיימת את שלב המסה..
לדעתי תמשיך עם זה,אתה בקצב טוב.
איך המשקלי עבודה? מתקדם?

עדיין רואים לך את הצלעות אחי 😃 תאכל,הכל בסדר
קצת מפריע לי הצדדים והעודף עור
יש עוד הרבה זמן עד הקיץ.בינתיים אתה היחיד שרואה את זה.
תגדל עוד ואז תתחטב,זה יהיה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אם עלית רק מ71 ל73-74 לא באמת סיימת את שלב המסה..
לדעתי תמשיך עם זה,אתה בקצב טוב.
איך המשקלי עבודה? מתקדם?

עדיין רואים לך את הצלעות אחי 😃 תאכל,הכל בסדר
ואי אחי באמת תודה שענית, מבורך. שמע אמרו לי להמשיך עד 80 ומשם חיטוב, ולמה רואים לי חצי קלאצ תקוביות נגיד שאני קופץ וכאלה? בטוח מסה? מפחד שיהיה לי אפילו יותר בטן

אחי,הוכחת יותר מכל אחד בפורום הזה שאתה יכול להקפיד על דיאטה ולהוריד שומן!
אל תפחד שהבטן תגדל טיפה,עולים שומן בשלב מסה,אין מה לעשות.

בקשר לריבועים,יש עניין של נוזלים ואחוז שומן. מבין מה אתה מתאר. זה בסדר

• פותח/ת השרשור
אחי,הוכחת יותר מכל אחד בפורום הזה שאתה יכול להקפיד על דיאטה ולהוריד שומן!
אל תפחד שהבטן תגדל טיפה,עולים שומן בשלב מסה,אין מה לעשות.

בקשר לריבועים,יש עניין של נוזלים ואחוז שומן. מבין מה אתה מתאר. זה בסדר
המסה באמת תחזק יותר את הבטן ואת סימני המתיחה? ככה שיראו פחות? שמע זה מה שאני רוצה ומשם חיטוב
עם נוזליפ אני בדרך כלל 76 או משהו הרי אין מצב שלא לפני שבועים הייתי בערל 74 גם אולי 73 72 אין מצב שבשנייה אני 76 זה 100 אחוז נוזלים, ואני מעריך את המחמאות אני בחיים לא אוותר

המסה באמת תחזק יותר את הבטן ואת סימני המתיחה? ככה שיראו פחות?
הידיים והחזה שלי מפוצצים בסימני מתיחה,זה לא יעלם אף פעם,אבל עם השנים זה יהפוך ללבן/שקוף ורק מקרוב יראו את זה.

איך נראית התוכנית שלך והאם אתה מתקדם במשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
הידיים והחזה שלי מפוצצים בסימני מתיחה,זה לא יעלם אף פעם,אבל עם השנים זה יהפוך ללבן/שקוף ורק מקרוב יראו את זה.

איך נראית התוכנית שלך והאם אתה מתקדם במשקלי עבודה?
תוכנית אחלה ובהחלט מתקדם! מאז שנכנסתי למסה אני מתמודד עם משקלי עבודה שלפני כן בחיטוב היה לי מאוד קשה. זה אומר שאני בדרך הנכונה כן?

אולי טיפה יותר אפילו.. אני לא סופר לפי חודשים אלא לפי יעד מסוים של משקל גוף או נפח בבנץ' למשקל מסויים

• פותח/ת השרשור
אולי טיפה יותר אפילו.. אני לא סופר לפי חודשים אלא לפי יעד מסוים של משקל גוף או נפח בבנץ' למשקל מסויים
וואלה אש, אני סתם בפחד שאם אוכל אשמין לא משנה אם אני מתאמן או לא זה הפחד שלי אני יודע שזה בול ההפך אני פשוט סתם אוכל סרטים על זה כי אני אובססיבי... מבין?

ירדת 50 קילו כמו מלך.. מה זה בשבילך קצת בטן בשביל מסת שריר?

וואלה אחי אתה במצב טוב,גם רואים את הוורידים ביד..

אין לי מושג איך להבדיל בין שומן לעור עודף תשאל רופא או תזונאי

זה עור עודף. יקח לזה שנתיים לעבור לבד אבל בסוף זה יעבור אל תדאג. יש לך מזל שאין לך עור עודף בחזה ורק בבטן ככה שזה נראה לא רע בכלל יחסית לשינוי שעברת

• פותח/ת השרשור
זה עור עודף. יקח לזה שנתיים לעבור לבד אבל בסוף זה יעבור אל תדאג. יש לך מזל שאין לך עור עודף בחזה ורק בבטן ככה שזה נראה לא רע בכלל יחסית לשינוי שעברת
תודה רבה אורן יקירי, אני מעריך את תגובתך במלואה! האם להמשיך אז במסה?

תודה רבה אורן יקירי, אני מעריך את תגובתך במלואה! האם להמשיך אז במסה?
אני חושב שכן. חיטוב לא יעלים את העור העודף, מסה דווקא כן. יש לי חבר עם בול אותו סיפור כמוך רק שהוא מפחד ממסה כי הוא מפחד לחזור להיות שמן. מקווה שבך לא קיים הפחד הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית