הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראייתי פה המלצות רבות לlb

Gymbro123

משתמש מתחיל
19
3
נק' מוניטין:
3
19
3
השאלה שלי עם שווה להתעקש למדתי איך עושים ואני פשוט יותר טוב מכל הבחינות בhb גם התנוע מרגישה לי לא טבעית אשמח לדעת אם שווה להתקש??

למדתי עם מדריכה מקצועית בפוואר ליפטינג ואני עושה את זה טוב על פי אישורה .

בגדול בLB אמורי להצליח להרים יותר משקל ויכול להיות שבטווח הארוך זה ישתלם, באופן אישי אני מכיר אנשים חזקים אוד שמעדיפים לעשות HB והוא יותר נוח להם

השאלה היא מה המטרה שלך.
אם אתה רוצה להיות פאוורליפטר, או פשוט חזק ולהרים משקל כבד, אין ספק ש LB היא הדרך הנכונה להשיג מטרה כזאת.
אבל אם המטרה שלך זה מסה ברגל והרעיון אימונים שלך בסגנון בודיבילדינג, אין ספק שHB לא רק בסדר מבחינה זאת, כנראה גם עדיפה, בגלל שאמנם מצליחים פחות משקל בתרגיל כזה, אבל העבודת רגליים רבה יותר.
אם אתה יותר טוב בהHB מבחינת כמות המשקל שאתה מרים, לדעתי כנראה שהטכניקה טעונה שיפור, ולא משנה כמה מקצוענים בחנו את הסקוואט שלך. תעלה סרטון וננסה לבחון ליקויים בטכניקה.
קשה לי להאמין שיש מישהו שעם רגליים מבודדות מרים יותר מאשר כשהוא מצרף את הגב תחתון למאמץ.

ממתי השאלה שלי הייתה על טכניקה ??
השאלה שלי הייתה עם שווה להתעקש

ואני שוב אומר שאנחנו לא יכול לדעת למה אתה מצליח להרים יותר בHB בלי לראות את הטכניקה שלך.
הרוב המוחלט של האנשים ירימו יותר בLB, אנחנו לא יכולים לדעת אם אצלך יש בעיה טכנית או שאתה באמת מהבודדים שמתאים להם יותר HB בלי לראות סרטון של הטכניקה שלך.

בלי סרטון אתה יכול לסגור את הנושא כי הכל השערות.

אתה כנראה לא עושה נכון לואו באר והוא מרגיש לך לא טבעי כי אתה רגיל להיי. המנח של המוט משנה את התרגיל לחלוטין.

בנוסף לטכניקה, זו גם שאלה של ניסיון. אם יש לך הרבה ניסיון עם HB וכמעט שום ניסיון עם LB אתה כנראה תהיה חזק יותר ויהיה לך יותר נוח עם טכניקה שאתה רגיל אליה.
בטווח הארוך ברוב המוחלט של המקרים LB יהיה יותר חזק מ-HB, אבל קודם כל צריך להתרגל לטכניקה ולמצוא את השינויים הקלים שתצטרך לעשות כדי להרגיש נוח יותר וכדי להוציא יותר כוח מההרמה

תעשה מה שנוח לך, בסופו של דבר אתה תתרגל לLB אני אישית לא סובל LB וגם HB אני פשוט שם את המוט באמצע (בין לבין)
מרגיש ששם זה הכי טבעי, שאני עושה HB אני פחות חזק מאשר אם אני שם את המוט באמצע ובLB תמיד זה מרגיש שמשהו לא טוב הולך לקרות.

אני עשיתי המון זמן hb עד שניסיתי lb וזה הרגיש לי הרבה יותר טבעי... לקח לי קצת זמן להבין בידיוק איך זה הולך כי היו לי הרגלים של hb

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית