הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור aviaaad
  • פורסם בתאריך

aviaaad

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-11
41
0
היי. לפני חצי שנה עד שמןנה חודשים התחלתי מסה רצינית אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא התאמנתי. הייתי אזור ה70-75 קילו והיום אני אזור ה83. לא יכול להגיד שכל הזמן הזה אכלתי בצורה סדירה בגלל תקופת מבחנים, לימודים ועבודה אבל או שנשארתי בערך באותו משקל או שעליתי טיפה(רוב הזמן נשארתי באותו משקל). אבל אימונים עשיתי בן 4-5 בשבוע ממוצע.
עליתי די הרבה בשומן. אני אזור ה20% (אולי כבר יותר)פעם קודמת שבדקתי ולדעתי הייתי 15% לפני חצי שנה. מה אתם אומרים? הייתי ממשיך עם המסה אבל הבטן מגעילה אותי. איך לדעתכם זה יראה אחרי החיטוב?

קבצים מצורפים

• P90306-192832(1).jpg
    P90306-192832(1).jpg
    KB 43.3 · צפיות: 320
  • P90306-192908(1).jpg
    P90306-192908(1).jpg
    KB 44.6 · צפיות: 294
אם תחליף לתכנית יותר הגיונית ותשפר את הטכניקה אתה תתקדם במשקלי העבודה בחיטוב וגם תבנה כמות מסויימת של שריר. לדעתי עדיף לעשות את זה.

• פותח/ת השרשור
אם תחליף לתכנית יותר הגיונית ותשפר את הטכניקה אתה תתקדם במשקלי העבודה בחיטוב וגם תבנה כמות מסויימת של שריר. לדעתי עדיף לעשות את זה.
ובוא תגיד לי מזה.תוכנית יותר הגיונית

״ אני לא מחפש להרים משקלים גבוהים מדי ״

להעלות משקלים זאת לא רק אחת הסיבות שגורמים לגדילה מהירה בשריר , אלה אינדקציה שלך עם עצמך ועם האימון שלך . זה מאפשר לך לדעת אם אתה אוכל נכון , אם אתה מתקדם במשקל עבודה ועולה במשקל גוף = כנראה שעלית בשריר .

עם 65 קילו בנץ וסקוואט במשקל שלך , אל תצפה שיהיה לך שריר .

מה שאנחנו אומרים לטובתך , מסה או חיטוב זה החלטה שלך .
אבל להעלות במשקלי עבודה זאת חייבת להיות המטרה שלך בין אם בחיטוב או במסה .
וואלה סליחה שאני מתערב ככה סליחה גדולה! אבל גבר התגובה שלך עשתה לי את היום בתור אחד ששקל מלא וירד 51 קילו ונהפך לשלד עצמות שראו לו את הצלעות כבר והתחיל מסה ובאמת עלה במשקלי עבודה, רציתי לדעת אם אני באמת במסה או לא והתגובה הזו הוכיחה לי שכן תודה רבה!! שוב פעם סורי על ההתערבות! אני באמת חוצפן:wallbash:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית