הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות במסה

• פותח/ת השרשור taeraz
  • פורסם בתאריך

taeraz

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
2
30
1
שבוע טוב לכל חברי הפורום,
צריך עזרה בנודע לקלוריות היומיות שאני אוכל במסה.

משקל: 55 ק"ג
BMR: 1559

כמה קלוריות אני צריך לצרוך על מנת לעלות במסת השריר בתוספת אימונים 4 פעמים בשבוע?

האם זה משנה אם אני משחק עם הערכים של התפריט כלומר, ביום מסויים במקום 350 גרם פחמימה לדוגמא, אוכל 250 גרם פחמימה ואת שאר הקלוריות אשלים בשומן או בחלבון?

תודה רבה לעוזרים!!

תכפיל את הBMR שלך ב1.2 ומה שיוצא לך תוסיף אליו +500-300 קלוריות וזה הכמות קלוריות שאתה צריך לאכול .. במידה ועשית אירובי או אימון כלשהו אז תוסיף את הקלוריות ששרפת למשל עשית אימון והוצאת 200 קלוריות אז תוסיף ת200 לכמות קלוריות שאתה צריך ..

• פותח/ת השרשור
תכפיל את הBMR שלך ב1.2 ומה שיוצא לך תוסיף אליו +500-300 קלוריות וזה הכמות קלוריות שאתה צריך לאכול .. במידה ועשית אירובי או אימון כלשהו אז תוסיף את הקלוריות ששרפת למשל עשית אימון והוצאת 200 קלוריות אז תוסיף ת200 לכמות קלוריות שאתה צריך ..
האם זה משנה אם אני משחק עם הערכים של התפריט כלומר, ביום מסויים במקום 350 גרם פחמימה לדוגמא, אוכל 250 גרם פחמימה ואת שאר הקלוריות אשלים בשומן או בחלבון?

לא זה לא משנה העיקר שתהיה בפלוס קלורי ובערכים שלך אתה יכול לשחק עם הפחמימה והשומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית