הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיוני שאני צריך לאכול רק 1900 קלוריות בחיטוב?

Roeideri

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן
אני מתחיל חיטוב לאחר תקופת מסה ארוכה
אני שוקל כרגע 91.5
גובה 1.80
אני משער ש16 אחוז שומן
במסה הייתי אוכל בסביבות ה3000 קלוריות
אני עכשיו מתחיל חיטוב ירדתי לניטרלי לאיזה שבוע
לפי רוב מחשבוני הbmr זה 2400 והמשקל שלי דיי נשאר אותו דבר השבוע
עכשיו אני רוצה להתחיל חיטוב אני יורד ל1900 קלוריות ביום ללא אימון ובערך עוד 250 קלוריות ביום שאני מתאמן זה הגיוני הכמות קלוריות הזאת?
לגבי הערכים
184 חלבון
61 גרם שומן
138 פחמימה

עזוב מחשבונים , תתחיל מכמות מסוימת(הגיונית , כלומר לא נמוכה מידי) ומשם תראה איך אתה מתקדם.

• פותח/ת השרשור
עזוב מחשבונים , תתחיל מכמות מסוימת(הגיונית , כלומר לא נמוכה מידי) ומשם תראה איך אתה מתקדם.
כן ברור לי שהמחשבונים האלה לא באמת יכולים לתת לי כמות מדויקת סתם בדקתי בדביל לקבל בערך קנה מידה לכמה קלוריות אני צריך.
אם אני כרגע על 2400 ואני שומר על המשקל
אז להוריד ל2000 ככה ולראות לפי ההתקדמות אם להעלות או להוריד קלוריות?

לא, תשקל כל יום בבוקר לאחר שירותים ותעשה ממוצע שבועי. רק ככה תדע אם באמת אתה תקוע או לא לאורך זמן.

עכשיו אני רוצה להתחיל חיטוב אני יורד ל1900 קלוריות ביום ללא אימון ובערך עוד 250 קלוריות ביום שאני מתאמן זה הגיוני הכמות קלוריות הזאת?
לגבי הערכים
184 חלבון
61 גרם שומן
138 פחמימה
להתחיל חיטוב מ 1,900 קק"ל זה הגיוני לחלוטין, אפשר אפילו קצת מעל (סביבות 2,000). תעקוב אחר המשקל ותראה שאתה יורד במשקל בקצב תקין (0.5-1% מהמשקל בשבוע). אם אתה נעצר ולא יורד במשקל (מעל שבוע) תפחית בהדרגה מהתפריט - 80 קק"ל ליום יספיקו.

מה הבעיה בזה?
לפי מה שהבנתי אין שום בעיה עם זה.
הבעיה שתהיה לך כנראה זה רעב קיצוני לכמה ימים כי אתה מוריד קלוריות בבום.
לי בהתחלה של החיטוב הורדתי בבום 1000 קלוריות בערך ממסה לחיטוב אולי קצת יותר ואז הייתי רעב מאוד ל3 ימים בערך ואז זה הסתדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית