אהלן חברים, היום התחיל מסע של 4 חודשים שעליו אפרט הכל מהכל בהמשך.
רקע
תיכננתי להתחיל את זה בקיץ אבל אילוצים מסויימים גרמו לי להתחיל עכשיו,אני בן 22,זה הסייקל השלישי שלי(או השני?,תלוי איך סופרים) נתתי בגיל 18-19 כמה שבועות של טסט אבל זה היה מעשה די דבילי ולא מוצלח אז אני לא באמת סופר אותו כסייקל.
יש לי ידע די נרחב בפיזיולוגיה,אנטומיה והורמונים,אני שוקל 97 וגובה 1.78.לא הזרקתי כבר חצי שנה
מטרות
מטרת על - 140 בנץ פרס לעבודת נפח של 4x8
מטרות ביניים - משקל גוף 103 , להגדיל את הטרפזים , 25 מתח
השיטה
יצירת עומס תמידי לשריר בצורת עבודה של AB ויצירת סביבה אנאבולית 24/7(בעזרת טסטוסטרון וננדרולון) בשביל לאפשר התאוששות מקסימלית,תוך מתן דגש קריטי על שינה וצריכת חלבון של לפחות 300 גרם ליום.
פירוט התכנית
שבועיים ראשונים של טסט בלבד כשבשבוע הראשון(החל מהיום) מתבצע פרונטלואד של 1000מג במהלך השבוע.
במהלך השבועיים האלה אני אתסף את עצמי ב טי3 וdnp בשביל לרדת כמה קילוגרמים לפני שמתחילים מסה בכל הכוח.
מרגע סיום החיטובון הזה אני מתחיל 3 חודשים של טסט (אנטט,500 לשבוע) וננדרולון ( דקה, 400 לשבוע)
או הגעה ליעד שהצבתי בתחילת המאמר.
ז"א ששלב המסה נעצר לאחר 3 חודשים או כשאגיע למטרה שהצבתי,מה שיגיע קודם.
בסיום שלב זה,מתחיל שלב השימור.
בשלב השימור אני על טסט בלבד(אנטט 250-300)
מטרות השימור
מטרת על - לשמור על מקסימום עצימות וכמה שיותר נפח שהשגתי בשלב המסה
מטרות ביניים - הורדת אחוזי שומן
השיטה
הורדת נפח עבודה במעט,שמירה על עצימות גבוהה וחתיכה של קלוריות עד להגעה לגרעון,תוך שמירה על צריכת חלבון גבוהה
שלב זה יימשך חודש אחד ויכין אותי לכניסה לpct.
Pct
יבוצע 14 ימים אחרי זריקה אחרונה למשך 28 ימים
100 כלומיד
40 נולבה
לשבועיים ראשונים
(אולי העמסה קטנה של שניהם ביום הראשון)
ו50 כלומיד
20 נולבה
לשבועיים האחרונים
ארימידקס ודוסטינקס לפי הצורך, כנראה פעמיים בשבוע,חצי כדור מכל אחד בכל מנה. סה"כ כדור בשבוע מכל אחד.
לטרוזול בהישג יד.
אני לא אפרט תכנית כי פשוט אין לי כוח לכתוב הכל,אני רק אגיד שזה בצורה של a1,b1,a2,b2 ו בימי שישי שבירת שיא חדש לחמישיה של בנץ פרס/מילטרי(לסירוגין) ובנט אובר
סהכ מתאמן בראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי
רקע
תיכננתי להתחיל את זה בקיץ אבל אילוצים מסויימים גרמו לי להתחיל עכשיו,אני בן 22,זה הסייקל השלישי שלי(או השני?,תלוי איך סופרים) נתתי בגיל 18-19 כמה שבועות של טסט אבל זה היה מעשה די דבילי ולא מוצלח אז אני לא באמת סופר אותו כסייקל.
יש לי ידע די נרחב בפיזיולוגיה,אנטומיה והורמונים,אני שוקל 97 וגובה 1.78.לא הזרקתי כבר חצי שנה
מטרות
מטרת על - 140 בנץ פרס לעבודת נפח של 4x8
מטרות ביניים - משקל גוף 103 , להגדיל את הטרפזים , 25 מתח
השיטה
יצירת עומס תמידי לשריר בצורת עבודה של AB ויצירת סביבה אנאבולית 24/7(בעזרת טסטוסטרון וננדרולון) בשביל לאפשר התאוששות מקסימלית,תוך מתן דגש קריטי על שינה וצריכת חלבון של לפחות 300 גרם ליום.
פירוט התכנית
שבועיים ראשונים של טסט בלבד כשבשבוע הראשון(החל מהיום) מתבצע פרונטלואד של 1000מג במהלך השבוע.
במהלך השבועיים האלה אני אתסף את עצמי ב טי3 וdnp בשביל לרדת כמה קילוגרמים לפני שמתחילים מסה בכל הכוח.
מרגע סיום החיטובון הזה אני מתחיל 3 חודשים של טסט (אנטט,500 לשבוע) וננדרולון ( דקה, 400 לשבוע)
או הגעה ליעד שהצבתי בתחילת המאמר.
ז"א ששלב המסה נעצר לאחר 3 חודשים או כשאגיע למטרה שהצבתי,מה שיגיע קודם.
בסיום שלב זה,מתחיל שלב השימור.
בשלב השימור אני על טסט בלבד(אנטט 250-300)
מטרות השימור
מטרת על - לשמור על מקסימום עצימות וכמה שיותר נפח שהשגתי בשלב המסה
מטרות ביניים - הורדת אחוזי שומן
השיטה
הורדת נפח עבודה במעט,שמירה על עצימות גבוהה וחתיכה של קלוריות עד להגעה לגרעון,תוך שמירה על צריכת חלבון גבוהה
שלב זה יימשך חודש אחד ויכין אותי לכניסה לpct.
Pct
יבוצע 14 ימים אחרי זריקה אחרונה למשך 28 ימים
100 כלומיד
40 נולבה
לשבועיים ראשונים
(אולי העמסה קטנה של שניהם ביום הראשון)
ו50 כלומיד
20 נולבה
לשבועיים האחרונים
ארימידקס ודוסטינקס לפי הצורך, כנראה פעמיים בשבוע,חצי כדור מכל אחד בכל מנה. סה"כ כדור בשבוע מכל אחד.
לטרוזול בהישג יד.
אני לא אפרט תכנית כי פשוט אין לי כוח לכתוב הכל,אני רק אגיד שזה בצורה של a1,b1,a2,b2 ו בימי שישי שבירת שיא חדש לחמישיה של בנץ פרס/מילטרי(לסירוגין) ובנט אובר
סהכ מתאמן בראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי