הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

4 חודשים הורמונאלים יוצאים לדרך,מוזמנים כולם להיכנס

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אהלן חברים, היום התחיל מסע של 4 חודשים שעליו אפרט הכל מהכל בהמשך.

רקע
תיכננתי להתחיל את זה בקיץ אבל אילוצים מסויימים גרמו לי להתחיל עכשיו,אני בן 22,זה הסייקל השלישי שלי(או השני?,תלוי איך סופרים) נתתי בגיל 18-19 כמה שבועות של טסט אבל זה היה מעשה די דבילי ולא מוצלח אז אני לא באמת סופר אותו כסייקל.
יש לי ידע די נרחב בפיזיולוגיה,אנטומיה והורמונים,אני שוקל 97 וגובה 1.78.לא הזרקתי כבר חצי שנה

מטרות
מטרת על - 140 בנץ פרס לעבודת נפח של 4x8
מטרות ביניים - משקל גוף 103 , להגדיל את הטרפזים , 25 מתח

השיטה
יצירת עומס תמידי לשריר בצורת עבודה של AB ויצירת סביבה אנאבולית 24/7(בעזרת טסטוסטרון וננדרולון) בשביל לאפשר התאוששות מקסימלית,תוך מתן דגש קריטי על שינה וצריכת חלבון של לפחות 300 גרם ליום.

פירוט התכנית
שבועיים ראשונים של טסט בלבד כשבשבוע הראשון(החל מהיום) מתבצע פרונטלואד של 1000מג במהלך השבוע.
במהלך השבועיים האלה אני אתסף את עצמי ב טי3 וdnp בשביל לרדת כמה קילוגרמים לפני שמתחילים מסה בכל הכוח.
מרגע סיום החיטובון הזה אני מתחיל 3 חודשים של טסט (אנטט,500 לשבוע) וננדרולון ( דקה, 400 לשבוע)
או הגעה ליעד שהצבתי בתחילת המאמר.
ז"א ששלב המסה נעצר לאחר 3 חודשים או כשאגיע למטרה שהצבתי,מה שיגיע קודם.

בסיום שלב זה,מתחיל שלב השימור.
בשלב השימור אני על טסט בלבד(אנטט 250-300)

מטרות השימור
מטרת על - לשמור על מקסימום עצימות וכמה שיותר נפח שהשגתי בשלב המסה

מטרות ביניים - הורדת אחוזי שומן

השיטה
הורדת נפח עבודה במעט,שמירה על עצימות גבוהה וחתיכה של קלוריות עד להגעה לגרעון,תוך שמירה על צריכת חלבון גבוהה

שלב זה יימשך חודש אחד ויכין אותי לכניסה לpct.

Pct
יבוצע 14 ימים אחרי זריקה אחרונה למשך 28 ימים
100 כלומיד
40 נולבה
לשבועיים ראשונים
(אולי העמסה קטנה של שניהם ביום הראשון)
ו50 כלומיד
20 נולבה
לשבועיים האחרונים

ארימידקס ודוסטינקס לפי הצורך, כנראה פעמיים בשבוע,חצי כדור מכל אחד בכל מנה. סה"כ כדור בשבוע מכל אחד.

לטרוזול בהישג יד.

אני לא אפרט תכנית כי פשוט אין לי כוח לכתוב הכל,אני רק אגיד שזה בצורה של a1,b1,a2,b2 ו בימי שישי שבירת שיא חדש לחמישיה של בנץ פרס/מילטרי(לסירוגין) ובנט אובר
סהכ מתאמן בראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי

• פותח/ת השרשור
או שאתה היית 16.6% שומן והיית בערך בין התמונות האלו אם שלא?
לדעתי אין סיכוי שאני מעל 18.
יותר טוב לך?

אתה חייב ללמוד הבדלים בין נוזלים לשומן,הספיחת נוזלים בשבועות הראשונים על טסט יכולה להגיע ל2-5 קילו

למה אתה מתעלם?
אתה באמת חושב שזה המיקום?
צפה בקובץ המצורף 47918
חחחחח אני לא בטוח שאתה יותר חזק ממני 😭

סתם מצחיק אותי התגובות שלך
מה יש לך בנאדם לוג של בנאדם למה להתערב לו דאממ הורג אותי...פרגן במקום לנסות להוכיח משהו אנחנו פה כולם בשביל מטרה אחת. אנחנו צריכים לתמוך אחד בשני ולהיות ביחד

• פותח/ת השרשור
אז לתמוך במישהו שטועה?
אתה צדיק עכשיו?
כי פה התייעצות לסייקל ראשון תמכת בבחור שדוחק 60בנץ להתחיל סייקל.

די עם המשחקים גבר,זה לוג שלי,כבר אמרתי לך אם יש לך איזה בעיה בוא תדבר איתי בפרטי כמו בן אדם
אתה סתם טוחן את המוח לכולם פה
תתבגר חלאס

מה יש לך בנאדם לוג של בנאדם למה להתערב לו דאממ הורג אותי...פרגן במקום לנסות להוכיח משהו אנחנו פה כולם בשביל מטרה אחת. אנחנו צריכים לתמוך אחד בשני ולהיות ביחד

זה אומר שצריך לשקר? לתמוך בשקרים לבנים או להגיד את האמת? פרוזן מבין ממני בהמון דברים ואני מחבב אותו, אני עדיין אמרתי לו את *דעתי*
שאני חושב שהוא בערך ב20% שומן ולא מתחת. זה כולה דיון על אחוזי שומן אף אחד לא ניסה לעשות למישהו שיימינג, שיעשה מה שטוב לו
ואם הוא חושב שהוא מתחת אז בסדר, אבל להגיד לאנשים לא להביע דעה זה שטותי...זה מפורסם בכל הפורום לא משהו בהודעות פרטיות.

• פותח/ת השרשור
שאני חושב שהוא בערך ב20% שומן ולא מתחת
לא על זה מדברים.. תקרא את כל העמוד האחרון ,הdox הזה טוחן מים סתם..
הוא בכלל נדבק לכל הפוסטים שלי,מאז שהוא ראה תמונה שלי בלי חולצה הוא לא מפסיק להגיב לי על דברים..מוזר ..

לא על זה מדברים.. תקרא את כל העמוד האחרון ,הdox הזה טוחן מים סתם..
הוא בכלל נדבק לכל הפוסטים שלי,מאז שהוא ראה תמונה שלי בלי חולצה הוא לא מפסיק להגיב לי על דברים..מוזר ..

ה''אני אעשה מה שבא לי לא הפורום שלך'' מציק אני מודה (אם אני פותח האשכול) להביע דעה זה בסדר...לדחוף אותה בכוח ולטחון אותה זה לא.
פעם..פעמיים וזהו, פה אני מסכים.

• פותח/ת השרשור
לא תמכתי בו
אני אשאל אותך שוב ותענה כמו שצריך,לא כמו ילד קטן.
מה אכפת לך מה אני עושה? באמת מה אכפת?

אתה אומר שאני צבוע כי אני בעצמי מזריק,אבל אומרים לאחרים להתרחק מזה.. למה זה משהו רע מבחינתך?
ברור שאני ארחיק אנשים מזה
זה כמו בן אדם שמעשן,הוא לא קורא לאנשים לבוא לעשן נכון? הוא אומר להם שזה לא טוב ולא מומלץ
אז בחייאת אללה,מה אתה רוצה? אני באמת לא מבין

אני אשאל אותך שוב ותענה כמו שצריך,לא כמו ילד קטן.
1. הסיבות שנתת זה לא מסיבות בריאותיות זה מהסיבה אלה יש לך הרבה להתקדם בלי סטרואידים
ב. הגבתי על זה שאתה טוען שאתה 15.5% (עם התמונות שפרסמת)
c. זה בסדר?

אתה סתם טוחן את המוח לכולם פה
דווקא לי לא, זה אשכול מאוד מעניין בזכותו. אתה צריך להודות לו שהוא מעלה לך את הרייטינג.
בטח תיכננתם את זה יחד 😆.
זה אומר שצריך לשקר? לתמוך בשקרים לבנים או להגיד את האמת? פרוזן מבין ממני בהמון דברים ואני מחבב אותו, אני עדיין אמרתי לו את *דעתי*
שאני חושב שהוא בערך ב20% שומן ולא מתחת. זה כולה דיון על אחוזי שומן אף אחד לא ניסה לעשות למישהו שיימינג, שיעשה מה שטוב לו
ואם הוא חושב שהוא מתחת אז בסדר, אבל להגיד לאנשים לא להביע דעה זה שטותי...זה מפורסם בכל הפורום לא משהו בהודעות פרטיות.
גם אני מחבב אותו למרות שאנחנו בברוגז עכשיו נראה לי 😵‍💫🥊.
אתה אומר שאני צבוע כי אני בעצמי מזריק,אבל אומרים לאחרים להתרחק מזה.. למה זה משהו רע מבחינתך?
ברור שאני ארחיק אנשים מזה
זה כמו בן אדם שמעשן,הוא לא קורא לאנשים לבוא לעשן נכון? הוא אומר להם שזה לא טוב ולא מומלץ
אז בחייאת אללה,מה אתה רוצה? אני באמת לא מבין
כי כשאתה עושה פרסום גדול לחומרים אסורים ומסוכנים. כשאתה מראה את ההתקדמות שלך, וכותב פוסטים שמראים חומרים לא חוקיים כסוכריות. זה גורם לאנשים מסוימים לחשוב שאתה בעד השימוש בהם לכולם.
לכן אנשים כמונו כותבים לך שאנחנו חושבים שזה מסוכן, ואנחנו ניכנסים לוויכוח חסר טעם שלא ניגמר.
הוויכוח של דוקס איתך על אחוזי שומן, היה שהוא פשוט הראה בצורה שקופה שאתה בערך 20% ולא רצית לקבלך את זה. ובמאה ה 21, אסור להביע דעה נגד דעתו של אדם אחר גם אם זה שקוף.

פרוזן, תפסיק לקחת הכל כל כך קשה. זה כולה פורום של ישראלים שמביעים דעות וניכנסים לוויכוחים.

• פותח/ת השרשור
פרוזן, תפסיק לקחת הכל כל כך קשה. זה כולה פורום של ישראלים שמביעים דעות וניכנסים לוויכוחים.
אני מאוד רגיש על טסט.
לעולם לא תדע איך זה.
כי כשאתה עושה פרסום גדול לחומרים אסורים ומסוכנים
זה לא נכון ואני תמיד מדגיש חסרונות ,תמיד מדגיש שזה לא מומלץ ושזה עלול להוביל לפגיעות מסויימות.
אני מגבה במחקרים או מאמרים כל מה שאני אומר וטוען.
כשאתה מראה את ההתקדמות שלך
לא הראתי שום התקדמות על חומרים.
בניתי את דרכי לנפח ל120בנץ ומשם התחלתי להזריק.
כל פעם שהתקדמתי לכיוון ה130/140 נפצעתי.
פעם אחת פריקת פיקה
פעם אחת דלקת בכלוב הצלעות
עכשיו זה הסייקל "השלישי" שלי(במרכאות כי תמיד נפצעתי ונאלצתי להפסיק) בינתיים בריא,הכל עובד.

הוויכוח של דוקס איתך על אחוזי שומן, היה שהוא פשוט הראה בצורה שקופה שאתה בערך 20% ולא רצית לקבלך את זה. ו
מקבל לחלוטין,מספיק להגיד פעם אחת אבל.

. זה גורם לאנשים מסוימים לחשוב שאתה בעד השימוש בהם לכולם
להפנות אותך לפוסטים שאני מתווכח עם האנשים בשביל שלא יתחילו עם זה?

וכותב פוסטים שמראים חומרים לא חוקיים כסוכריות
הטענות שלי היו שזה לא מסוכן לחיי אדם בהשוואה למשככי כאבים,קפאין,אנטיביוטיקה,נוגדי דלקות,אלכוהול ועישון.
גם אני מחבב אותו למרות שאנחנו בברוגז עכשיו נראה לי 😵‍💫🥊
יריבות מרה אפילו 😵‍💫🥊

אני מאוד רגיש על טסט.
לעולם לא תדע איך זה.
חשבתי שטסט עושה אותך גבר 😉 ☝️🤣.
זה לא נכון ואני תמיד מדגיש חסרונות ,תמיד מדגיש שזה לא מומלץ ושזה עלול להוביל לפגיעות מסויימות.
אני מגבה במחקרים או מאמרים כל מה שאני אומר וטוען.
כמעט תמיד, ואם לא מיד, אז אחרי וויכוח קטן 😉.
לא הראתי שום התקדמות על חומרים.
בניתי את דרכי לנפח ל120בנץ ומשם התחלתי להזריק.
כל פעם שהתקדמתי לכיוון ה130/140 נפצעתי.
פעם אחת פריקת פיקה
פעם אחת דלקת בכלוב הצלעות
עכשיו זה הסייקל "השלישי" שלי(במרכאות כי תמיד נפצעתי ונאלצתי להפסיק) בינתיים בריא,הכל עובד.
עברתי את זה במ"ג נמוך ממך בצורה טבעית, לא חבל? אבל כבר דנו על זה המון שיש עוד סיבות שאתה מזריק וזה לא בשביל השרירים.
אשמח ליעץ לך על האימונים והתזונה ה"אורגנית" שלי שנתנה לי את הכוח שלי בלי עין הרע.
מקבל לחלוטין,מספיק להגיד פעם אחת אבל.
כדרכם של וויכוחים, כשמתווכחים אז מחזירים וזה לא ניגמר עד שמישהו ניפגע. חבל על שניכם שניכנסים לזה, זה שטותי.
להפנות אותך לפוסטים שאני מתווכח עם האנשים בשביל שלא יתחילו עם זה?
קראתי אותם. הפוסטים שלך לדעתי גורמים לאנשים כאלה לצוץ.
הטענות שלי היו שזה לא מסוכן לחיי אדם בהשוואה למשככי כאבים,קפאין,אנטיביוטיקה,נוגדי דלקות,אלכוהול ועישון.
קראתי את זה, זוכר?
היה אפשר להבין משם שזה לא מזיק ואפילו מומלץ.
יריבות מרה אפילו 😵‍💫🥊
איפה נעשה איזה קרב מכריע? 😵‍💫🥊🥷🏋️😅🥰🍽️🥹😣🤪

• פותח/ת השרשור
אשמח ליעץ לך על האימונים והתזונה ה"אורגנית" שלי שנתנה לי את הכוח שלי בלי עין הרע.
האימונים והתזונה שלי במצב מעולה דווקא,אל תשכח שיש לך ארבע שנות אימונים יותר ממני. היית מגיע ל140 תוך 4 שנים ומוריד כמה קילו מ.ג גם(כן זה אפשרי טבעי אני מודה)

איפה נעשה איזה קרב מכריע?
עוד שבועיים מקבל את האקדח בחזרה,אז תשתדל לתפוס אותי לפני זה
😳🤫

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מתי אתם מספיקים לעבוד, להתאמן ולישון עם כל ההודעות האלו?
כבר בערך חודש בבית פצוע,בגלל הטסט ישן 5-6 שעות וזה מספיק לי,קם רענן,חדש ומלא אנרגיה.
ובין worms לgod of war מוצא כמה שעות להתאמן ולבשל.

בקרוב הפינוק ייגמר אבל

כבר בערך חודש בבית פצוע,בגלל הטסט ישן 5-6 שעות וזה מספיק לי,קם רענן,חדש ומלא אנרגיה.
ובין worms לgod of war מוצא כמה שעות להתאמן ולבשל.

בקרוב הפינוק ייגמר אבל

תהנה מכל רגע, אתה תתגעגע לזה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר בשלב שזה משעמם לי מאוד ואני מחפש סתם נסיעות ארוכות מחוץ לבית.. קרה לך?

פשוט מתקשר לחברים ושואל מי רוצה לבוא איתי לחי-כיף, אני מסיע,אני מחזיר

האמת שהתגייסתי במרץ וכל חבריי באוגוסט, אז היו לי כמה חודשים כאלה.. ומאז אני לא יודע מה זה חופש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית