הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

4 חודשים הורמונאלים יוצאים לדרך,מוזמנים כולם להיכנס

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אהלן חברים, היום התחיל מסע של 4 חודשים שעליו אפרט הכל מהכל בהמשך.

רקע
תיכננתי להתחיל את זה בקיץ אבל אילוצים מסויימים גרמו לי להתחיל עכשיו,אני בן 22,זה הסייקל השלישי שלי(או השני?,תלוי איך סופרים) נתתי בגיל 18-19 כמה שבועות של טסט אבל זה היה מעשה די דבילי ולא מוצלח אז אני לא באמת סופר אותו כסייקל.
יש לי ידע די נרחב בפיזיולוגיה,אנטומיה והורמונים,אני שוקל 97 וגובה 1.78.לא הזרקתי כבר חצי שנה

מטרות
מטרת על - 140 בנץ פרס לעבודת נפח של 4x8
מטרות ביניים - משקל גוף 103 , להגדיל את הטרפזים , 25 מתח

השיטה
יצירת עומס תמידי לשריר בצורת עבודה של AB ויצירת סביבה אנאבולית 24/7(בעזרת טסטוסטרון וננדרולון) בשביל לאפשר התאוששות מקסימלית,תוך מתן דגש קריטי על שינה וצריכת חלבון של לפחות 300 גרם ליום.

פירוט התכנית
שבועיים ראשונים של טסט בלבד כשבשבוע הראשון(החל מהיום) מתבצע פרונטלואד של 1000מג במהלך השבוע.
במהלך השבועיים האלה אני אתסף את עצמי ב טי3 וdnp בשביל לרדת כמה קילוגרמים לפני שמתחילים מסה בכל הכוח.
מרגע סיום החיטובון הזה אני מתחיל 3 חודשים של טסט (אנטט,500 לשבוע) וננדרולון ( דקה, 400 לשבוע)
או הגעה ליעד שהצבתי בתחילת המאמר.
ז"א ששלב המסה נעצר לאחר 3 חודשים או כשאגיע למטרה שהצבתי,מה שיגיע קודם.

בסיום שלב זה,מתחיל שלב השימור.
בשלב השימור אני על טסט בלבד(אנטט 250-300)

מטרות השימור
מטרת על - לשמור על מקסימום עצימות וכמה שיותר נפח שהשגתי בשלב המסה

מטרות ביניים - הורדת אחוזי שומן

השיטה
הורדת נפח עבודה במעט,שמירה על עצימות גבוהה וחתיכה של קלוריות עד להגעה לגרעון,תוך שמירה על צריכת חלבון גבוהה

שלב זה יימשך חודש אחד ויכין אותי לכניסה לpct.

Pct
יבוצע 14 ימים אחרי זריקה אחרונה למשך 28 ימים
100 כלומיד
40 נולבה
לשבועיים ראשונים
(אולי העמסה קטנה של שניהם ביום הראשון)
ו50 כלומיד
20 נולבה
לשבועיים האחרונים

ארימידקס ודוסטינקס לפי הצורך, כנראה פעמיים בשבוע,חצי כדור מכל אחד בכל מנה. סה"כ כדור בשבוע מכל אחד.

לטרוזול בהישג יד.

אני לא אפרט תכנית כי פשוט אין לי כוח לכתוב הכל,אני רק אגיד שזה בצורה של a1,b1,a2,b2 ו בימי שישי שבירת שיא חדש לחמישיה של בנץ פרס/מילטרי(לסירוגין) ובנט אובר
סהכ מתאמן בראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי

מה הבעיה לערב דרכים?
יש דברים שעובדים טוב ביחד, ויש דברים שלא.
אבל כשאתה מכין תוכנית אתה צריך לזכור את מטרת העל, מטרת כל שלב ומטרת כל בלוק.
אם אתה רוצה לשלב מתודיקות אז הן צריכות לעקוב אחרי המטרה, ואם הן מתנגשות עם המטרה, או לפחות לא תורמות, אז אין למה לערב אותן, כי במקרה כזה עדיף להשקיע את כל מה שאתה יכול במתודיקה אחת.
אם המטרה שלו היא להשתפר בחמישיות, יש צורך בלשפר קיבולת עבודה בנוסף לכוח כללי וספציפי. עבודה בשלשות יש לה מקום כי היא עובדת על כוח ספציפי, אבל עבודה של שלשות פעם בשבוע תעבוד מעט על הכוח הספציפי, אבל תפגע בקיבולת העבודה לכל שאר השבוע, ככה שמקרה הטוב הרווחת מעט והפסדת מעט, ובמקרה הרע רק הפסדת

יש דברים שעובדים טוב ביחד, ויש דברים שלא.
אבל כשאתה מכין תוכנית אתה צריך לזכור את מטרת העל, מטרת כל שלב ומטרת כל בלוק.
אם אתה רוצה לשלב מתודיקות אז הן צריכות לעקוב אחרי המטרה, ואם הן מתנגשות עם המטרה, או לפחות לא תורמות, אז אין למה לערב אותן, כי במקרה כזה עדיף להשקיע את כל מה שאתה יכול במתודיקה אחת.
אם המטרה שלו היא להשתפר בחמישיות, יש צורך בלשפר קיבולת עבודה בנוסף לכוח כללי וספציפי. עבודה בשלשות יש לה מקום כי היא עובדת על כוח ספציפי, אבל עבודה של שלשות פעם בשבוע תעבוד מעט על הכוח הספציפי, אבל תפגע בקיבולת העבודה לכל שאר השבוע, ככה שמקרה הטוב הרווחת מעט והפסדת מעט, ובמקרה הרע רק הפסדת
תודה!

אבל הייתי שוקל לעשות ביום חמישי 3X3, וביום ראשון 5X5.
לשנות את יום ראשון זה משהו ששקלתי לעשות.
במקום 4x8 שאני עושה עכשיו,להחליף לחמש חמישיות.
גם ההסבר של kotzer היה די משכנע שכדאי לדבוק בחמישיות(עבורי).
אני מתלבט עדיין

לשנות את יום ראשון זה משהו ששקלתי לעשות.
במקום 4x8 שאני עושה עכשיו,להחליף לחמש חמישיות.
גם ההסבר של kotzer היה די משכנע שכדאי לדבוק בחמישיות(עבורי).
אני מתלבט עדיין
שלשות יכולות להיות סבבה אם הן רק דרך לצבור נפח במשקל כבד, לדוגמא במקום 5X5 אתה יכול לעשות באחד הימים 8X3 או אפילו עד 10X3 עם משקל רק זהה או מעט מעט יותר גבוה מהמשקל שהיית עושה לחמישיות, ככה אתה צובר נפח על משקל גבוה עם רמת תשישות נמוכה יותר ממה שהיית צובר לרוב, וצובר ביטחון מתחת למוט.
זו אופציה ליום נפח למשל, אבל 3X3 דורש משקלים גבוהים יותר והרבה יותר זמן התאוששות

ז"א שהיום נפח שלי יכול להיות 8 סטים של שלוש?(כבדים) אתה חושב שזה יספיק כיום אחד נפח בשבוע?
שאר הימים הם 3x5 ו 1x5

ז"א שהיום נפח שלי יכול להיות 8 סטים של שלוש?(כבדים) אתה חושב שזה יספיק כיום אחד נפח בשבוע?
שאר הימים הם 3x5 ו 1x5
תלוי מה המטרה הסופית, חמישיה כבדה במיוחד, או סטים של נפח בחמישיות?

מטרת העל שלי,שלכבודה בניתי ותיכננתי את כל הסייקל היא 5x5 ל140,ומשם להתחיל חיטוב
אם אתה רוצה 5X5 ב-140 היא לעבוד על היכולות שדורשות את זה, כלומר היכולת להתמודד עם המשקל בנוחיות, קיבולת עבודה מספקת וכוח חצי ספציפי.
אני הייתי עושה את ימי הנפח עם הרבה שלשות, אפילו 12X3, ומוריד לאט לאט את כמות הסטים תוך כדי עליה קלה במשקל. עושה יום ספציפי שיהיה 5X5, ויום קיבולת שיהיה 3-4X8. מוותר לחלוטין על יום ה-1X5, חסר תועלת לחלוטין

עושה יום ספציפי שיהיה 5X5, ויום קיבולת שיהיה 3-4X8. מוותר לחלוטין על יום ה-1X5, חסר תועלת לחלוטין
אז יום 5x5
ויום 8-10 סטים של שלוש
למי מהימים האלה אני קורא נפח 🙁?
מוותר לחלוטין על יום ה-1X5
אני עושה אותו בימי שישי,ורק אותו. אין שום אימון מעבר לזה,סתם נהנה לשבור שיא כל שבוע
זה מבלבל
אתה יכול לרשום במילים? אני לא סגור על מתי אתה מתכוון לסטים ומתי לחזרות

למי מהימים האלה אני קורא נפח 🙁?
זה משנה? מה שחשוב זה שיום החמישיות ה-RPE יהיה גבוה יחסית, סביב ה-8, והיום של השלשות יהיה RPE נמוך יחסית, שאולי רק בסטים האחרונים תגיע ל-8-9.
אולי בגלל שיום השלשות החלק החשוב הוא שהמשקל קבוע הוא יהיה יום הנפח, וביום של ה-5X5 המשקל יותר גמיש הוא יהיה היום הספציפי

אני עושה אותו בימי שישי,ורק אותו. אין שום אימון מעבר לזה,סתם נהנה לשבור שיא כל שבוע
וזה לא משרת אותך וגורע מהמטרה שלך.

אתה יכול לרשום במילים? אני לא סגור על מתי אתה מתכוון לסטים ומתי לחזרות
המספר השמאלי הוא הסטים, הימני החזרות, תמיד אני רושם ככה

תודה,הבנתי אותך:s17:

וגורע מהמטרה שלך.
למה גורע? זה לא מצריך שום דבר מיוחד ובינתיים עד עכשיו לא פגע לי בהתאוששות.
אתה חושב שכדאי להוריד את היום הזה לגמרי? או להחליף במשהו אחר אם אני מתעקש על יום עצימות,נניח 3x3

תודה,הבנתי אותך:s17:

למה גורע? זה לא מצריך שום דבר מיוחד ובינתיים עד עכשיו לא פגע לי בהתאוששות.
אתה חושב שכדאי להוריד את היום הזה לגמרי? או להחליף במשהו אחר אם אני מתעקש על יום עצימות,נניח 3x3
זה יום שבו אתה לא עובד על נפח.
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות אותו, ואז להמשיך ל-3X8

נסדר רגע,

יום 5x5 (עדיפות לאותו משקל בכל הסטים מבחינתי)
יום 8-10x3 (עדיפות לעלות משקל ב2 סטים אחרונים אם אפשר)
ויום נפח כלשהו לבחירתי כנראה מה שהצעת בהודעה האחרונה

נערך לאחרונה:
חודשיים בדיוק בסייקל.
עושה רושם שאגיע ליעד שלי של ה140 לסטים.
אימון אחרון היה 132.5 חמישיה,ו130 לשתי חמישיות.

אם נחשב יעילות של הסייקל הזה,
נניח שלקח לחומרים שבועיים בערך להתחיל לעבוד כמו שצריך,נוריד שבוע שהייתי על אנטיביוטיקה ולא התאמנתי,ושבוע בתנאי פנימיה(עבודה) הסבה לגלוק מיריחו(אקדח,למי שלא מכיר)

סה"כ היה רק חודש אחד באמת אפקטיבי של עבודה יעילה עם סטרואידים בדם,אני מרוצה מאוד מעלייה של 12.5 קילו לחמישיה בינתיים.

עדכון
נקודת ציון חשובה מאוד עבורי.
אתחיל בלומר שבחיים לא נתתי סינגל,לא ירדתי מעולם משלוש חזרות,אין לי ספוטר(לבד בבית),לא יודע איך להתחמם לסינגל ובכל זאת רציתי לנסות היום.

נתתי השבוע 135x3 אז חשבתי ש140 לבודדת,יהיה יעד סביר עבורי(שוב,בחיים לא נתתי סינגל ולא התאמנתי לזה)
ציפיתי להצליח חזרה אחת ומצאתי את עצמי נותן אחלה סט של 140x3!!!

אקצר למי שלא רוצה לקרוא,שיא חדש 140 לשלשה בנץ פרס

@Mr. power ואתה חשבת שאני משחק וורמס אה?? אמרתי לך שאני מתחמם בסטים

@elchonon רודף אחריך בצעדי ענק

עדכון
נקודת ציון חשובה מאוד עבורי.
אתחיל בלומר שבחיים לא נתתי סינגל,לא ירדתי מעולם משלוש חזרות,אין לי ספוטר(לבד בבית),לא יודע איך להתחמם לסינגל ובכל זאת רציתי לנסות היום.

נתתי השבוע 135x3 אז חשבתי ש140 לבודדת,יהיה יעד סביר עבורי(שוב,בחיים לא נתתי סינגל ולא התאמנתי לזה)
ציפיתי להצליח חזרה אחת ומצאתי את עצמי נותן אחלה סט של 140x3!!!

אקצר למי שלא רוצה לקרוא,שיא חדש 140 לשלשה בנץ פרס

@Mr. power ואתה חשבת שאני משחק וורמס אה?? אמרתי לך שאני מתחמם בסטים

@elchonon רודף אחריך בצעדי ענק
אני חושב וזה רק דעתי שאנחנו חברי הפורום צריכים לסגור פינה ביאזה חדר כושר (לקחתי דוגמא מי BODY MANIA) ולהיפגש לאיזה התערבות כח או משהו מענין ויצרתי

בכל מקרה כלוב וכפפות זה רעיון מעולה,והחבר'ה שכמה רמות מעלינו רק מוספים לאוויירה זה יכול להיות קונצפט מאוד מענין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית