עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח מתבייש אפילו לרשום את הסקוואט שלי
בוא נגיד שאני בן 20 שוקל 73 וסקוואט פחות מ60...ככ מתבייש אני מתאמן שנה וזה כול מה זה שהצלחתי להגיע....למזלי בחזה אני חזקאז תרשום כמה ''חבר שלך'' מסקוויט 😉
אין לך מה להתבייש אתה עושה כמיטב יכולתך. לפעמים חלשים במשהו אחד אבל חזקים במשהו אחר (במקרה שלך חזה)בוא נגיד שאני בן 20 שוקל 73 וסקוואט פחות מ60...ככ מתבייש אני מתאמן שנה וזה כול מה זה שהצלחתי להגיע....למזלי בחזה אני חזק
כן אבל אני לא מתחזק בסקוואט בכלל...אפילו נחלש הייתי אומראין לך מה להתבייש אתה עושה כמיטב יכולתך. לפעמים חלשים במשהו אחד אבל חזקים במשהו אחר (במקרה שלך חזה)
חחח גם אצלי זה קורה... אני מנסה אחרי תקופה שאני תקוע לשנות משהו (מנוחה, פיסוק, נעליים וכו' וכו'...) כל עוד אתה מתקדם בשאר התרגילים זה בסדר יש אנשים שמבנה הגוף שלהם נותן להם יתרון ממש בסקוואט ויש כמונו שקצת מתקשים בתרגיל הזהכן אבל אני לא מתחזק בסקוואט בכלל...אפילו נחלש הייתי אומר
אתה כנראה עושה משהו לא בסדרבוא נגיד שאני בן 20 שוקל 73 וסקוואט פחות מ60...ככ מתבייש אני מתאמן שנה וזה כול מה זה שהצלחתי להגיע....למזלי בחזה אני חזק
כן והימור שלי זה התזונה ...מגיע לפחות מהערכים שאני צריך..אני צריך 3000 קל למסה ומגיע רק ל2600-2800 בלחץ...אתה כנראה עושה משהו לא בסדר
כן והימור שלי זה התזונה ...מגיע לפחות מהערכים שאני צריך..אני צריך 3000 קל למסה ומגיע רק ל2600-2800 בלחץ...
אימון רגליים שלי זה סקוואט,לחיצת רגליים ,כפיפת ברך במכונה ותאומיםאיך אתה עובד בסקוואט? בכללי...איך נראה אימון רגליים (אם כי עדיף שתפתח נושא אני מניח)
הבעיה האימון גם על 2000 קלוריות בחיטוב בשנה היית אמור להצליח יותרכן והימור שלי זה התזונה ...מגיע לפחות מהערכים שאני צריך..אני צריך 3000 קל למסה ומגיע רק ל2600-2800 בלחץ...
תשמע אפילו בדקתי את הטסט שלי בדיקת דם מלאה והכל תקין...אז לא יודע מה הבעיה..הבעיה האימון גם על 2000 קלוריות בחיטוב בשנה היית אמור להצליח יותר
אם אתה חזק בבנצ', ורק לא בסקוואט, סביר להניח שההורמונים, שינה ותזונה מספיק טובים לבנצ', וממילא גם לסקוואט.תשמע אפילו בדקתי את הטסט שלי בדיקת דם מלאה והכל תקין...אז לא יודע מה הבעיה..