עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מיותר למי? צורכת נטו בגלל העדפה אישית...מעדיפה יותר חלבון מאשר פחמימותזה בסדר אבל מיותר.
מיותר לך. את לא צריכה לצרוך יותר מפי 3 חלבון משקל גופך. בזבוז כסףמיותר למי? צורכת נטו בגלל העדפה אישית...מעדיפה יותר חלבון מאשר פחמימות
היי, אם אני שוקלת 44 וצורכת בין 120 ולפעמים 140 גרם חלבון. זה מוגזם מידי? (לא כל החלבון הוא מלא,אבל הרוב כן) אני בתהליך מסה אם זה משנה משהו
מכניסה מספיק שומן? אם כן, זה בסדר גמורהיי, אם אני שוקלת 44 וצורכת בין 120 ולפעמים 140 גרם חלבון. זה מוגזם מידי? (לא כל החלבון הוא מלא,אבל הרוב כן) אני בתהליך מסה אם זה משנה משהו
מכניסה מספיק שומן? אם כן, זה בסדר גמור
אם את מתאמנת אימוני כוח וזה נטו מהעדפה אישית, אז זה בסדר
תנסי אולי חלק מהקלוריות לקזז לטובת שומן.
צורכת 70 גרם שומן 😃
הייתי שלושה שבועות על ניטרלי (1400) ועכשיו אני על 1600אז כמה קלוריות את צורכת ביום?
הגוף שלך יודע לנצל חלבון אל תדאגי .זה מוגזם מידי?
צורכת 70 גרם שומן 😃
זה לא נכון שרק חומצות אמינו מסויימות יכולות לשמש כאנרגיה?
אני אישית לא הייתי ממליץ לך לצרוך כמויות חלבון כאלה גדולות.
נכון להיום אין מחקרים שהוכיחו חד משמעית שצריכת חלבון גבוהה יכולה לגרום לנזק, אך למעשה גם אין שום מחקר שהוכיח חד משמעית שצריכת חלבון גבוהה לא גורמת לנזק.
לכן עדיף לפעול על פי עקרון הזהירות המונעת, כל דבר שצורכים ממנו יותר מדי לגוף זה משהו שמועד לפורענות.
בכל מקרה צריכת חלבון גבוהה יותר בכמות כזאת לא באמת תהיה אפקטיבית עבורך ולכן החיסרון גדול מהיתרון.
שיקול שלך.
החיסרון גדול מהיתרון מהסיבה שיש סיכוי שצריכת החלבון הגבוהה תפגע בה לטווח הארוך - כי אין מחקרים חד משמעיים בנושא.
ומה היתרון בצריכת חלבון כל כך גבוהה כמו שלה? זה לא נותן לה כלום.
ולכן אמרתי החיסרון גדול מהיתרון.
החיסרון גדול מהיתרון מהסיבה שיש סיכוי שצריכת החלבון הגבוהה תפגע בה לטווח הארוך - כי אין מחקרים חד משמעיים בנושא.
ומה היתרון בצריכת חלבון כל כך גבוהה כמו שלה? זה לא נותן לה כלום.
ולכן אמרתי החיסרון גדול מהיתרון.
אתה מודע לזה שאתה אומר דבר והיפוכו?נכון להיום אין מחקרים שהוכיחו חד משמעית שצריכת חלבון גבוהה יכולה לגרום לנזק, אך למעשה גם אין שום מחקר שהוכיח חד משמעית שצריכת חלבון גבוהה לא גורמת לנזק.